Última Hora

- -

dilluns, d’octubre 30, 2006

Victoria del Gaianes UNITED!!!!

Esperant crònica del partit...

Ahí va la crònica:

Després de tres derrotes consecutives, era hora de fer vore el potencial de joc que atresora l´equip i demostrar que la plantilla es va confeccionar per a lluitar per metes més altes que la permanència.

La victòria per 8-1 davant un dels cuers de la classificació va ser el primer pas per a la resurrecció d´un equip que mostra bones maneres. El resultat ho diu tot, no és més que el reflexe del gran partit realitzat, on la nota més destacada la va aportar el debut de l´Auela en lliga. Superades finalment les seues històriques molèsties (no es coneix quin ha sigut el tractament que ha fet el miracle), la seua participació va dotar a l´ equip d´un equilibri entre línees que encara no havia mostrat en cap partit anterior. L´actuació de la defensa va ser inapelable, el mig del camp feia circular el baló ràpida i acertadament, i la davantera, per fi, portava la pòlvora seca. Fins i tot Willy va eixir de baix dels pals en un parell d´ocasions.

Meció especial al esforç i compromís amb l´equip de la secció motera, que va viatjar des de Xest per a disputar el partit i gaudir de la primera i espectacular victoria del "United".

El Crack: L´Auela, va dotar de criteri l´eixida de baló i és mostrà ben posicionat en tasques defensives.

Vaya Dia: Jancker, un poc més i el equip contrari li fa el "paseillo" per a que marcara. Després de nombroses ocasions claríssimes, va encertar. Enhorabona.

El Dandy: Calamar-Gol. Que deixe d´anar a caçar que el que li se dona bé és fer gols. La setmana que ve portaré esparadrap per a la boqueta, que de vegades el perd.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada