Última Hora

- -

dijous, d’octubre 07, 2010

Cau un mite...El Corralet

Fa quatre anys i set mesos naixía el Sannedrin tal i com ara el coneixeu, al més següent vam publicar un post: "El origens" en el qual és relatava la nostra historia o almenys part d'ella.

Ahír a la tarda 6 d'Octubre de 2010, dia de Sant Bruno, un dels nostres mites o millor dit un dels llocs de referència per a tots els membres del Sannedrin va caure, es va ensorrar EL CORRALET.



Quin lloc aquell que servia en el seu temps per a criar els porcs i de magatzem de caixes i caixons després d'uns anys altres porquets com nosaltres, feiem el porc, xarravem, cantavem i ho passavem d'allò més bé, bevent calimotxo, escomençant amb els primers plis-plays i algun que altre vodketa.

Amb un fil passat per una branca d'atmetller ens donava la poqueta llum que en aquelles nits de festa necessitavem per reiure amb els amics.
Una clau que pessava un mort ens obria cada nit el lloc de reunió, i sobre tot, aquelles cadires i taules fetes amb caixons de recollir fruita i que també de ves ens servien com a dispensa per guardar el benvolgut "or negre". Més d'una vegada al bancal algú es va trobar una d'aquelles "rates negres" que nosaltres amagavem tant bé que sempre ens pillaven ;-).

En fi coses de xavals i de gent que escomença a experimentar amb el perillós i respectat "alcohol".

Ara se'ns va una petita part de la nostra història pero és pel bé d'una persona molt volguda i que esperem que siga molt feliç allí on tots nosaltres durant moltes festes també ho vam ser.

L'Enhorabona.

Mai oblidarem "El Corralet"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada