Última Hora

- -

dilluns, d’octubre 04, 2010

BENIARRES 1 - CASTALLA 3 (by Willy & LePetitRaul)

Esta setmana tenim doble crònica, la de l'ull crític de Willy, i també la crítica des de dins del vestuari per LePetitRaul.

Aquesta semana el Beniarres ha sofrit una millora molt gran creant moltes ocasions de gol pero amb una falta de gol molt precupant.

El Beniarrés dominava el partit pero en un centre sense cap perill i molt moixet el porter local amb una errada va introduir l'esfèric en la seva porteria, pero l'equip en volta de vindres abaix és va recuperar i amb una errada de la defensa visitant Toño va recuparar el baló al borde de l'area i amb un xut crussat va batre la porteria, amb aixó es va arribar al descans.

En la segon part el Beniarrés va eixir a per el partit i va dispondre de moltes ocasions pero sense sort cara a porteria i en una jugada aillada el Castalla va xutar desde la frontal de l'area ajustat al pal i va fer el segon del partit.

El tercer va ser una errada conjunta de la defensa i porter i el davanter visitant aprofitant la major velocitat els va deixar en terra i va marcar a plaer.
Al menys ens queda el consol que es creen oportunitats de gol pero als equips contraris els es fa molt fàcil marcar gols al Beniarrés.

Seguirem confiant un poc mes en ells.

L'altre punt de vista (by LePetitRaul)


Realment la crònica s´ajusta a la " dura " realitat.... el periodista te bon ullet...jejejeje

El futbol esta siguent molt dur amb el Beni en aquest inici de temporada, ja que el 0 que refleja el casiller de punts no fa gens ni mica justicia amb el joc de l´equip.


L'equip està en una bona linea en quant a joc i distribució en el terreny de joc, dominant els partits i apenes recibint ocasions de gol...pero com sabem els futboleros els partits es guanyen en el centre del camp i es perden en les arees i ahí està el dèficit de l´equip. Hem de crear moltes ocasions de gols per a transformar-ne una i per altra part en qualsevol baló sense perill acaba dins la porteria.


Com a mostra un botó, dels 6 gols rebuts 3 son en propia meta o per errades clamoroses i el ultim consecuencia de atacar amb tot en el minut 90. Per contra sols hem marcat 2 gols i un d´ells de penal.

Però com diu la gent que ve a sufrir amb nosaltres, jugant aixi i quant consigam estar mes certers cara a porta, els resultats vindran sols... aixo espere.

De moment la tornada de Esteban a l´equip ja esta en tramits

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada