Última Hora

- -

dilluns, de setembre 27, 2010

RESULTATS PRIMERA JORNADA CLUB PILOTA GAIANES

La primera partida del Gaianes A no va tindre color. Jugaven al trinquet de Muro contra el Muro A, Pouero i Xiqui contra Gustavo, Josele i son pare, i ja als primers quinzes es va veure que no hi havia color. Alfinal, 30 a 0 per al Gaianes A, i el Muro només va poder fer 2 quinzes atota la partida. En 30 minuts ja s'havia acabat tot.
Distinta sort per al Gaianes C, que jugava a casa contra Quatretonda B.0 a 40 per al Quatretonda a una partida on els jugadors del Gaianes van patir els nervis propis d'un inici d'una temporada en la que s'espera que canvien la imatge de l'any passat i donen més guerra. L'oportunitat la tenen al proper partit: derbi a la catedral de la pilota de Gaianes (al carrer Mare de Déu de la Llum, vaja) entre Gaianes C i Gaianes A.
Les postures donen de 15 per als blaus després del seu bon inici detemporada, però no es descarta que el Gaianes A intente endreçar la seuatrajectòria al campionat i done la sorpresa. Respecte als altres 2 equips de Gaianes, el Gaianes D va obtindre elresultat esperat (és a dir, va perdre 30 a 0) contra el Quatretonda A idel Gaianes B, que jugava a Canals contra el Canals B no em rebut informació, el que ens fa sospitar que van arreplegar una derrota, però estem a la espera de confirmar el resultat.
Aquests dos equips jugaran contra Montaverner A i Aielo de Rugat a casa. L'horari de les pròximes partides encara no s'ha confirmat.
En quan es confirmen us les enviaré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada