Última Hora

- -

dijous, de setembre 09, 2010

Necessitem la teua col·laboració

EL proper dissabte 18 de setembre a les 18:00 hores t'esperem al Centre Cultural. Aci et reproduim altra volta l'article aparegut al llibre de festes:



TOTA PEDRA FA PARET


Som un grup de gent als quals ens agrada participar activament en la vida del poble i en les activitats i festes que al llarg de l’any es celebren. Pensem que al poble hi ha més gent amb les mateixes inquietuds i que no es decideix a participar i per això fem esta crida.


Qué per qué ho fem? Principalment perque la festa la fa el poble, i si el poble no s’implica esta s’oblida i es deixa de celebrar. Sols heu de preguntar a la gent gran quantes festes s’han deixat de celebrar; per exemple: Sant Antoni del Porquet es va deixar de celebrar per falta de festers. La tradició ens diferencia com a poble, i si la deixem perdre, perdem el nostre sentit de poble.

Un altre exemple, i és el que ens serveix d’excusa per redactar este escrit són els nostres estimats Reis d’Orient. Fa més de 30 anys que carregats d’il·lusions baixen des de l’ermita cada 5 de gener de la forma que coneguem. Vénen tots els anys des d’Orient, però perquè apleguen al poble i a totes les cases necessiten la col·laboració del mateix poble.


Primer que res des d’ací volem donar les gràcies a tota la gent que en tots estos anys ha vollgut que els Reis pararen a la porta de les seues cases.


Ho han fet gràcies al suport de gent que, anònimament, desinteressadament i amb molta voluntat dediquen part del seu temps en que eixes il·lusions apleguen a cada casa. Esta és una feina que es fa a l’ombra, que es fa per gust, i amb la confiança de saber que tens gent amb ganes de col·laborar, d’apendre i de continuar la tradició.


Des de fa uns anys eixa voluntat no és suficient per a les poques mans que tenim i any rere any anem comprovant que van faltant-ne més.


Hi ha gent que porta molts anys en esta tasca, amb ganes de continuar i amb l’esperança i en la voluntat que més gent s’implique.

És per això que volem fer una crida a tota persona que tinga voluntat de col·laborar, com nosaltres, per fer una reunió que tinga com a objectiu fundar una associació cultural que siga un punt d’encontre, on proposar, organitzar, conviure i participar.

Tota pedra fa paret, per xicoteta que siga. T’esperem el proper dissabte 18 de setembre, a les 18:00 hores al saló d’actes del Centre Cultural.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada