Última Hora

- -

dijous, de setembre 23, 2010

LA LLEBRE DEL BARRACAL A LA BOTAMARGES. La crònica


La carrera va ser una passada. Eixida a les 6 del matí amb els frontals de Forna, la gent del poble ens va fer un corredor amb torxes per despedir-nos, i a partir de ahí, tralla i més tralla. Primerra pujada a la bassa roja (km 5) de nit i per pista, tots corren la gent estava fresqueta. Baixem per senda trialera, fotuda per la visibilitat, i anem a Villalonga (km12).

Es fa de dia i encarem el tram mes bò, la via del serpis, passem els tunels fins la pujada cap al cim de la safor(km19). Pujada molt dura però al ser la cara nord, l'ombria, i ser matinet es fa prou bé. Des d'ací baixada per senda amb molta pedra que es fa molt dura fins a la font dels olbits (km26). Seguim baixant per senda fins a l'orxa, al barranc dels bassiets (km29).

A partir d'ací comencem a pujar de nou per buscar l'alt de la serra de L'orxa (km34). Esta pujada ja es fa a partir de les 10,30 del mati i la calor ja comença a notar-se. Després de la pujada venen uns km molt bons per correr fins arribar a Benirrama (km43). Avituallament especial pq tinc a les meues dones (MJ i Carmela) animant-me al poble.

A partir d'aci el més dur del Ultra-trail. Pujada forta fins l'alt de Benirrama i anem a buscar les antenes del Xilibri (o algo així). Al poble de l'Atzuvia arriben a les 14 hores amb les cames tocaes i molta calor. Ens queden els ultims 10km, però durs de collons. Son pujades i baixades curtes però intenses que amb la solana que pegava es fant molt dures. Despres de 9 hores i 50 minuts i 63km a les cames, creuen la meta.

Be xicons això es tot, una altra mes a la saca. La pròxima, el 3 d'octubre, es de ciclisme a Valencia. Ja vos conte. Adeeeeeu!

Fantastica carrera, excel.lent l'organització de la prova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada