Última Hora

- -

dimarts, de gener 26, 2010

La Llebre no Defrauda


Espectacular.

Aquest és el titular del diari Información referent a la Mitja de Santa Pola i que la resta de llebres i jo compartim pel que fa a l'edició del 2010. S'ha convertit probablement en la millor mitja d'Espanya, 7000 corredors inscrits dels quals 5942 van poder entrar en meta. El primer i la primera, keniates amb 1h 1' 09'' ell i 1h10'27'' ella. L'ultim amb 2h 58' de segur que va disfrutar igual o mes que la resta.

Va ser una festa del running, bon temps i recorregut perfecte amb una organització espectacular. Avituallaments ben organitzats en zones amplies, musica animant en directe, i molta gent al carrer. Pel que fa a la carrera, si comproveu els temps, com si fos un suïs, clavant tots els 5000 menys en el primer que degut a la quantitat de gent que et trobes a l'eixida sempre perds un poquet. Mai havia apretat tant, els últims tres km es van fer prou llargs però vam poder aguantar el ritme per poder baixar i fer marca personal.

Quant entres per meta i veus el temps que has fet, que has complit l'objeciu i que tots estos mesos d'entrenament han merescut la pena, la veritat es que t'emociones molt. Tots els membres de l'equip (12 llebres vam correr) estavem molt contents i la majoria amb objectius superats. A la foto que vos adjunte estem Jose Cano i jo que vam anar tota la mitja junts. Ell també va fer marca personal. Destacar la posició 45 en la general de Mauro amb un temps espectacular 1h 15' 46''. Es la màquina del grup.

Vam participar 12 runners de Muro i tots van eixir molt contents. el temps es va portar be i no va ploure. Un repte més i ja estic pensant en els pròxims:

- Trekking Internacional d'Alcoi (75 km) el 13 de Febrer amb BTT (amb el biker del sannedrin)
- Marató de Valencia el 21 de Febrer (a intentar millorar marca i baixar de 3h 15')

Bé, això es tot.

Prompte vos contaré noves aventures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada