Última Hora

- -

dijous, de juny 04, 2009

No Tenen Vergonya Gp Catalunya [ By Wanxu]

Tots sabem que els grans premis del nostre país són de "lo milloret", en quant a organització, aficció i espectacle.

Tots sabem, que entre Jerez, Catalunya i Valencia, entre Formula 1 i Motos els ultims anys aquests circuits han rebut milers d'aficcionats.

Tots sabem, que la vida puja i que les entrades deuen pujar una mica.

Pero el que els membres del Sannedrin no acceptem és que es burlen de la aficció, que ens prenguen el pèl, i que ens vullgen vendre coses que no són.

Perqué diguem aquestes coses?
Vos ho explique en un moment. Desde fa uns 9 anys, els membres del Sannedrin i del Tot Motor han assistit a una gran part dels espectacles moters del país.
Hi ha anys que fins i tot hem estat en 3 grans premis i una vegada vam fer "el cuixot ibèric": Jerez, Catalunya, Portugal, Valencia.

Tot per la moto, tot per vore espectacle.....pero TOT TÉ UN LIMIT!!!.

I aquest limit no ha estat imposat per la nostra voluntat sino pels preus abusius que en els ultims anys les entrades a aquests espectacles tenen. De les 5 o 6 mil pesetes inicials a les 21 un mil pesetes que costa ara una grada [x4] i si ens fixem en peluse el tema va pel mateix camí, de les 2 mil pesetes inicials a les ara once mil [x4]. *

I que està passant aquest any? [La crisi]

En la Formula 1 al GP de Montmelò la baixada d'aficcionats va ser brutal. Pero el més sorpenent es que a dues setmanes del GP de Catalunya de Motos, sols hi haja venudes 60.000 entrades.
I ara volen que la gent vaja, amb la excusa de crear un bon ambient i una causa solidaria: "Donar sang".

Els membres del Sannedrin aplaudeixen aquesta iniciativa....Pero ara volen arreglar el tema?
Que no estaba bé deixar el preu de les entrades igual que l'any passat?
Clar ara no va ni el "tato" i estan asustats.

[ Ja ens han tret els diners i ara ens volen traure la sang]
Com es tenen que vore per a llançar aquesta campanya "solidaria" que ens diuen?

Los donantes de sangre irán gratis a Montmeló

  1. Recibirán dos entradas por ayudar al Banco de Sangre
Jorge Lorenzo y Axel Pons, ayer. Foto: SPORT / JAVI FERRÁNDIZ
EMILIO PÉREZ DE ROZAS
BARCELONA
Nadie busca el récord. Se busca un buen ambiente, gente sana y divertida acudiendo al Circuit, gente que lo pase igual de bien como en la F-1 con la ventaja de que aquí, en el Gran Premio de Catalunya de motociclismo (14 de junio), se pueden ganar carreras. Y no una, sino dos y hasta tres. De ahí que el consorcio que dirige el trazado catalán, integrado por la Generalitat, el RACC y el Ayuntamiento de Montmeló, haya decidido poner en marcha una iniciativa que, sin duda, hará que en las tribunas y laderas de Circuit hayan muchos más de los 60.000 aficionados que, a falta de 11 días, han adquirido ya su entrada.

Aprovechando que el próximo martes es el Día Mundial de Donación de Sangre, todo (**) aquel que se acerque a donar sangre a cualquier hospital o unidad móvil repartida por toda Catalunya recibirá a cambio un par de entradas para asistir al gran premio. "Es una manera de promocionar un día en el que necesitamos la complicidad de todos para un servicio muy necesario", dijo ayer Josep Lluís Carod-Rovira, vicepresidente del Govern y máximo responsable del Circuit, que recordó que la iniciativa aproximará el Banco de Sangre y Tejidos a los jóvenes, a los aficionados en general y, muy especialmente, a los motards........

.... seguiu llegint a: http://www.elperiodico.com/



Notes:
(*) preus de les entrades estimatius al GP de Catalunya.
(**) segons la web oficial del circuit sols els 1500 primers tindran aquesta opció.

1 comentari:

  1. BOICOT TOTAL A LES PUJADES DE PREU!!! Enguany a voreu tot per la tele i A ROBAR A SIERRA MORENA!!!

    ResponElimina