Última Hora

- -

dimarts, de gener 27, 2009

Yes...we can...segur?? [ Le Petit Raul]

Bon dia familia ... per dir algo.

Ahir per la nit vaig tindre el plaer de vorer al Sr. Gabilondo en cuatro i no va tindre desperdici... aquest home es la imatge del moment que esta vivint aquest pais nostre. No fa tant Iñaki, com li diuem els seus amiguets progres..., era un periodiste destacat de la cadena ser i hui en dia es el tirititero major del canal dels seus amiguets... i obsesionat en ser el Matias Prats de l´esquerre d´aquest pais !!!!!!!!!!!

Dons be, amb tota la que esta caiguent i el Sr. Gabilondo, perdo Iñaki, obri les noticies parlant del " espia como puedas " de la C. de Madrid, despres parla de les fotos de Soraya i per a acabar un poquet de la nominacio de Pe als oscar... que aço es superprogre !!!!!!

Ja fa molt de temps que el PRYSOE a descobert el secret de l´eterna joventud, quant algo va mal o no interesa .... canya a la dreta !!!! E Iñaki com vol ser algun dia el favorit de la saga Polanco, aquest mereixent menjar a part... , dons es posa mans a l´obra. El pitjor de tot aço es que sempre funciona perque l´oposicio, que jo no se a que soposen... viu en una continua erupcio d´egos. Ay Marianico, si no sabes torear pa que te metes !!!!!

En fi, que tot continua igual i aço es el pitjor que es pot dir... que la U.E. diu que Espanya liderara en 2010 Europa en ... numero de parats, deficit public i creiximent negatiu ... no pasa res, Soraya te una mamella mes gran que l´altra i se lo que va sopar Gallardon ahir !!!!!!!!!!!!

I per a acabar de completar el panorama, apareix el ministre d´industria... si xics, tenim un ministre d´industria encara que no ho sapiga ningu..., i dona la solucio definitiva per a fer front a la crisi. Ai va la tafona que diria Camaraça:
" Hay que consumir productos españoles para evitar que se destruyan 120.000 puestos de trabajo de aqui al 2010 " TOMA MORENO ..... AHORA VAS I LO CASCAS !!!

I jo que soc un poquet curtet, clar com no soc progre ..., em pregunte: quins productes espanyols ??? Seran els que produien els 3.000.000 de parats en les mils d´empreses que estan tancant i no per vacançes ???? Ah no, seran el que produien les multinacionals extranjeres en el nostre pais avans de no rebre cap ajuda i ser deficitaries ?????
Pero com diu el sr. ministre de ex-industria, este pronte sera un parat mes...., cal consumir productes espanyols perque nosaltres el millor o tenim a casa...ole.

En fi i ja per acabar, sols espere que el mesies " Obama" siga la mitad que s´espera d´ell i puga reconduir al E.E.U.U. primer i la resta del mon despres per inercia ... perque com siguen el nostres politics els que ens traguen d´aquesta la tenim negra ... i no parle de la dona d´Obama.

Que agust que ma quedat.... i ara a fer les obligacions d´ama de casa ...jajaja

P.D. No patiu per mi, dema torna el futbol i no tindre mes pensaments com aquest fins el 2010.... o aixo espere ..jajaja

By Le Petit Raul

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada