Última Hora

- -

dimarts, de gener 27, 2009

Yes..we can...segur?? [ By La Llebre del Barrancal]

Com estem quarilla!
Ja feia dies que no deia res. La vida del mestre es molt estressant i no tenim temps ni de mirar el correu. Escoltant al presidet ZP i llegint tots els correus acumulats m'he trobat amb l'article del "Martínez Pujalte" del Sannedrin i com no, tinc que contestar-li. Anem per parts:
Comparar a Iñaki Gabilondo (premis onda, Ortega i Gasset, Honoris Causa, primer lloc en el ranking de credibilitat de periodistes, màxim exponent del periodisme lliure...), amb Matias Prats, presentador d'informatius es com comparar (per a que ho entengues) a Zidane en Gago, Jordan amb Grimau o Menut amb mi (per ser més pròxim). La classe els diferència.
Es curios que justament Iñaki (que no se perque no el poden cridar pel seu nom) destaca per ser el periodista mes criticat epr la dreta espanyola.
Pel que fa als continguts i seqüentcialitzacions del informatius, a les cadenes privades (com és cuatro) destaquen i donen rellevància a unes noticies per damunt d'altres segons la linea ideològia de la cadena, ja que son una empresa privada i poden enfatitzar en unes per damunt d'altres. L'espectador és lliure a l'hora de triar les que son del seu gust.
Un mon apart es C9, cadena publica pagada per TOTS els valencians i que actua com una privada, sesgant, censurant, manipulant i omitint informacions que puguen perjudicar d'alguna manera al govern del PP.
Es curiós, resulta que el Ministre d'economia fa una proposta en defensa del producte nacional (del español, de la patria) que tant s'omplin la boca els peperos, però clar, com ve d'on ve hi ha que criticar-ho malgrat que en el fons vos agrada.
I no m'allargue mes perque si entre en el tema de "canya a la dreta". Com teniu vergonya de dir això. Porteu 5 anys pegant canya sense parar a dreta i esquerra sense portar ni una sola proposta sols que criticar, criticar, criticar...
Deixe'm-ho estar que m'altere i vull anar a escoltar El Larguero. Al Martínez Pujalte i cia. esteu tranquils que sempre vos quedarà C9, Antena 3 i si no teniu prou i voleu informar-se millor, sintonitzeu a Jimenez Los Santos en la COPE.
Ale, ja m'en vaig agustet a dormir.

By La LLebre del Barrancal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada