Última Hora

- -

dimarts, de desembre 16, 2008

Televisió a la Carta

Avuí us volem parlar d'una manera nova de vore la televisió.

Desde fa un temps que tots els canals de televisió a les seves pàgines web, hi fiquen reposicions de documentals o programes que han tingut audiencia.
Pero ara, ja hi fiquen no sols els programes on l'audiencia es elevada sino també tot al contrari, quan els programes no tenen massa exit.

Un exemple del que estem parlant es la Serie de TVE "Guante Blanco", aquesta sols hi va estar 3 setmanes en la "parrilla" de TVE-1, pero a la quarta setmana, no sabem si per poc public o perque es volia fer una prova, els directius van decidir que aquesta serie continuar-la a la seva pàgina web: Guante Blanco.



El Sannedrin vos recomana aquesta serie, la veritat es que sobta una serie així en els dies que estem, sense sexe i sense violencia [ per això potser no va triunfar] pero amb molta astucia i inteligencia per part dels lladres i dels policies en fer bé la seva feina. Es per això que com a cosa rara es molt recomanable. Sols hi ha 8 capitols sense talls publicitaris i els pots vore quan tú vullgues.

La nova televisió ja està aquí....i per aquelles zones on no es veu la TDT, com desgracia passa al nostre rogle...també hi es poden seguir les transmissions de TV en directe per internet....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada