Última Hora

- -

dijous, de febrer 28, 2008

El United Remonta ales

Diario de Willy ( Lo que el ojo de willy quiere ver )

Temporada 2007/2008.

-Gaianes United-

Dissabte 1 de Decembre “La LLometa”

19’15

Gaianes United 3 – 1 Muro Papel

& Jugadors.

1. Willy 6. Racsa 11. Racsa

2. Maño 7. Couto 12. Paco

3. Carlos 8. Tomas

4. Juan 9. Biel

5. Cristian 10. Didac Entrenador: Mikel

& Equip Titular

Willy ,Couto, Biel, Juan, Maño, Tomas, Cristian.

& Equip Final

Paco, Carlos, Couto, Racsa, Cristian, Tomas

& Gols, targetes i incidencies.

1-0 Tomas minut 1

2-0 Tomas minut 8

2-1 MuroPapel

3-1 Racsa de penalti minut 49

Tarjeta groga a Rafa minut 20 i Cristian minut 37

Secció ” el ojo no miente”

& Crónica partit.

Aquest partit no pareixia del United, bon començament amb intensitat i marcant en els primer instant de partit amb una jugada electrica amb una definició exquisita,despres control del United creant ocasions de gol i marcant el segon de bella factura, menys en algun sustet en faltes al borde de l’area del United no va patir massa i quan s’acercava el contrari entre la vista privilegiada de Willy i el pal solventaven el perill.

En la segona part els primers 10 minuts van ser de desconcert que va provocar un gol en contra en una falta molt rigurosa per part arbitral pero al final es va marcar la sentencia en un penal clar molt ben buscat per Tomas.

& Valocració Jugadors

Willy: Algun sustet pero amb la sort dels seus amics els Pals, amb alguna parada bona, proa segur en les eixides.

Juan: Li va faltar acabar alguna jugada en un dispar a porteria i en ocasions donar el passe un poc abans, pero va marcar les pautes del partit.

Ximo: No va disfrutar tant en atac com en altres partits pero ho va intentar tot en atac i en defensa per a poder passar una semana tranquila en la faena.

Racsa: Va mantindre el baló en els moments necessaris i va buscar sempre fer el passe mes adequat, en el moment clau va llançar el penal amb una tranquilitat i eficacia d’un guanyador.

Didac: Ha ordenat a l’equip, i arefrescat el migcamp pero en alguna ocasió s’ha posat massa en linia amb la defensa.

Couto:Entre ell i el Biel han deixat al delanter rival sense poder disfrutar de cap ocasió de gol i desaparegut del partit.

Tomas: S’ha fabricat ell soletes els tres gols del partit demostrant que si es troba be fisicament es imparable en el uno contra uno i molt rapid en les seues accions.

Cristian: Bones internades per banda i ajudant a la defensa en tarees defensives amb alguna ocasió de gol clara pero sense sort.

Paco: No va tindre massa feina i en la falta no va poder fer res.

Biel: Es la sombra dels delanters i quan es troba be fisicament no hi ha delanter que Puga en ell es un autentic pidbull.

Carlos: Va traure en claritat els balons desde la defensa i es va sumar en alguna ocasió a l’atac per la banda, sempre atent als balons llargs llançats desde la defensa contraria cap als delanters rivals.

Cara

Passen les jornades i el United torna a la rienda del triunf demostrant que no se li ha oblidat jugar be i recuperant l’autoestima de l’equip que ha de demostrar que no es flor d’un partit.

Creu

Hi ha que intentar matar abans els partits per a no patir tant i intentar no fer tantes faltes al borde de l’area que s’ha demostrat que els colegiats son molt rigurosos amb el nostre equip i a la minima fan servir el xiulet, tambe hi ha que reseñar que encara fa falta vore algun membre mes del United en el terreny de joc.

Cronica del partit a carrec de Willy Palop

Colaboració de Mikel

Amunt United.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada