Última Hora

- -

dimarts, de febrer 27, 2007

RADIOBOX ALS IRTA DE JEREZ

Amb els IRTA de Jerez es dona per inauguarada la temporada 2007 del campeonat de velocitat. I com a costúm i tradició des de ja fa un grapat d'anys RadioBox proveirà de tota la contrainformació que succeisca al Continental Circus amb l'inestimable colaboració del enviat especial i corresponsal de guerra RadioWanXú.

Del poc que es va vore a la tele, (gràcies a l'avís de WanXú) es poden extraure unes quantes conclusions preliminars:

- La primera i més evident: ROSSELLÓ A LA PUTA CALLE. Però tampoc es per a tirar coets,una de les coses bones que teniem la passada temporada era Sito Pons i enguany no el tenim; en canvi tenim al més gran dels nostres: ALEX CRIVILLÉ (oÉ oÉ!!) i com no al fijo 12+1.

- Altra i també cridanera. No tenim a Pecino, segur que el trobarem a faltar. En sustitució seua monyos cardats i modelets per a lluir: ja vorem el dia que tinguen que explicar lo de la bujia quan fa perla!

- I pel coloret de la retransmisió podem intuir que anem a tragarse més publicitat que en les pelicules de Antena3, així que hi haura que tindre la parabòlica a la recamara per vore Eurosport

Anant a l'estrictament deportiu també es poden vore algunes coses:

A Hayden li han donat la motofeber, li falta moto per tots els llocs.

La mona de groc ha canviat de traje, a partir de hui li dirán la muñeca vestidita de azul i no ho tindrá fàcil tal i com ho ha demostrat Pedrosa.

Finalment felicitar a tots els que fem el sannedrin i que continue molts més.


dijous, de febrer 15, 2007

El Sannedrin Contesta a la Trujillo ( Un membre decepcionat)

PERO VOSALTRES QUI PENSEU QUE ESTA GOVERNANT????

EL PRISOE ( QUE ESTA FORMAT PER LA PITJOR SECCIO DE L´ANTIC SOCIALISME MES LA MAQUINARI PROPAGANDISTICA DEL GRUP PRISA ) CONSEGUIRA QUE TOTS ELS ESPANYOLS ACABEN PENSANT EL MATEIX:

- NEU HA PENDRE PEL ...

EN FI, ETARRES QUE TENEM FAM I S´ES PERDONEN LES CONDENES, HIPOTEQUES E IMPOSTOS PELS NUVOLS, LA MINISTRE QUE VOL VENDRE LA BURRA DELS DUPLEX DE 60 METROS, ELS INMIGRANTS ENTRANT PER TOTS ELS COSTATS...


ZP I COMPANYIA VAN ARRIBAR AL PODER DESPRES D´UN ATENTAT DELS... ISLAMICS, ISLAMICS + ETARRES, ETARRES, TE COLLONS QUE DESPRES DE 2 ANYS ES DEMOSTRE QUE MOLTES PROBES ESTAVEN MANIPULADES, I ARA ES FARA EL QUE ES DEBIA DE HAVER ALESHORES, UNA INVESTIGACIO !!!!!!!!!!! BE, COM VOS DEIA, EN UN ATENTAT ENTRAREN I EN UN ATENTAT EIXIRAN... PERO ESTA VEGADA NO EL FARAN ELS TERRORISTES, EL FAREM LA GENT NORMAL DEL CARRER I EL LLOC SERA LA MONCLOA!!!!!!


CREC QUE ESTEM VIVINT L´EPOCA MES NEGRA DE LA DEMOCRACIA I ACABAREM CON EN FRANCIA, LA GENT TANT CREMA I DESORIENTA QUE HIAURAN REVOLTES PER ELS CARRERS, VOS SONEN ELS CONTENEDORS CREMATS, OCUPENTS.... I VOTAN AL EXTREMISTES DELS DOS COSTATS PER A QUE FAGEN NETEGA.

QUIN PAIS, AÇO NO POT ACABAR GENS BE !!!!!!!!!!!

La amiga dels Promotors LA TRUJILLO

Els membres del Sannedrin estàn indignats, amb el que tenim sino lleguiu el seguent fragment:

El 80% de los jóvenes 'sin problemas' de acceso a la vivienda, según Trujillo.

La ministra de Vivienda anuncia la construcción de 10.000 pisos de hasta 45 metros
cuadrados para universitarios y a un alquiler de entre 75 y 200 euros al mes.

La ministra de Vivienda tos destinado a servicios
María Antonia Trujíllo comunes. Las rentas de ha asegurado ayer que el alquiler de estos aparta- Programa Viviendas mentas serán de entre Universitarias, expuesto 75 y 200 euros, en funante los consejeros de las cíón del tamaño del comunidades autónomas apartamento y de la ciuen la Conferencia Secto- dad en la que estuviese rial, ha tenido una Magnífíca acogida' entre las Preguntada por si escomunidades autónomas ta medida supone una y también entre las uni- discriminación frente a universidades. Trujíllo re- otros jóvenes que no cardó que se prevé, en el cursan estudios univermarco de dicho progra- sitarios, Trujillo aseguró ma, la construcción de ¡ que 'ningún joven de 10.000 viviendas para entre 18 y 35 tiene prouniversitarios, que tendrán una superficie blemas de vivienda ya que es este colectivo de entre 30 y 45 metros cuadrados a los qúe el adjudicatario del 80% de las ayudas del se sumará un 20% del suelo de los proyec- Plan Estatal de Vivienda'.


dilluns, de febrer 12, 2007

AUTOS LOCOS - Frenos LOCOS!!!

EL SANNEDRIN PROPOSA PER AL MIG ANY DEL POBLE.....

- Data: Mig Any del Poble.
- Ideantes: XiC i Tò

- Proposta:
Fer un concurs de Dispostius que quan es tiren desde la costera de l'Ermita fins la creu pugen arribar sense que el conductor ni els espectadors sofrixquen cap mal.



- Especificacions del Cachi-bache ( encara per decidir, pero ahí van unes quantes)
- Dispositiu amb 4 o 3 rodes.
- El conductor té que portar casc. Impressindible que siga un humà, ( no val a tirar al gos per la costera)
- El dispositiu té que tindre al menys un Fre.
- El dispositiu té que poder girar un radi de corvatura de 10º. Si no no podrà girar i s'estamparà en el calvari.
- .....queda per a la resta ...mes normes.

- Normes del concurs:
- El dispositiu que més correga i millor arribe a la creu guanya.
- L'artefacte que mes guapet siga també tindrà una recompensa.
- .....queda per a la resta ... mes detalls.
Organització:
- Pues està ben clar.....Café i cocacola, coca de tomaca per esmorzar.
- Un cronometre i moltes ganes de passar-ho bé.
- A i un walki, o algun sistema de fum per a comunicar-se entre la sortida i la arribada
P.D. El conductor pot beure i xamar tot el que vullga. I si va sense cinturó allà ell.,

Rumors

Depén de per quins racons del bar, i a quines hores t'acostes s'escolten rumors i xarrades de lo més variopintes. Estes quasi sempre venen recolzades pel tipus de botella que hi ha damunt la taula i pel color del liquid que hi ha als gots.
Una de tantes de l'es que s'escoltaren este pasat dissabte al Xiringuilla Palace va ser el que es proposa fer un nosequé de armatrostes en una costera, no se sap si cap a munt, com si pujarem el santet en festes, o cap a vall, cosa que ja sabem tots de que totes les carabasses cara vall roden.
Així que es prega al organitzador/ors u ideante/es que concreten esta xarlotà en benefici de la comunitat sannedrinera i el public en general i poder participar de tan gran esdeveniment.

AL PAYASO SE LIN VA LA XAPA ( By RadioBox)

RadioBox té una primicia: AL pallaso major del continental circus se l'in va la xapa.
COm no troba patrocinador per a l'equip i pintar la seua moto esta pròxima temporada, de la que cal recordar que comença en poc més d'un mes ha penjat a internet el seguent comunicat. No cal saber italià però s'enten prou.
Si el voleu vore a internet la direcció es http://www.leuovadiosvaldoadomicilio.com/ en gaianero elsousdeosvaldoadomicili.com
Està clar que no tenia prou en pintar l'espaseta a la moto, ara té que dur una gallina. I es que totes les excentricitats al final es paguen: NO HI HA PATROCINADOR QUE L'AGUANTE, però de segur que d'aci a els IRTA de jerez algun bacora caurà.
Ara sabem per fí eixa afinitat pel color groc, i es que li va la pluma!

dilluns, de febrer 05, 2007

Boicot a las compañías de telefonía

 

Los operadores móviles en España quieren subir sus tarifas a principios de marzo para compensar el efecto de la nueva ley que prohibirá la práctica del redondeo en las llamadas.

La idea de las compañías de móviles es aumentar el precio del establecimiento de llamada -fijado ahora por todos los operadores en 12 céntimos- y el del precio por minuto.

Telefónica ya anunció que a partir del 1 de marzo el precio de establecimiento de la llamada subirá de 12 a 15 céntimos de euro -un 25%- y también subirá la tarifa nominal por minuto.

Telefónica Móviles es el principal operador en España, con 21 Millones de clientes y una cuota de mercado que roza el 46%. Con la subida de las tarifas, el precio medio por minuto subirá un 16% al pasar de 18,4 céntimos a 21,45 céntimos, calcula el diario 'Expansión'.

El único fin de esta subida en las tarifas en no ver mermado el Beneficio del ejercicio por la aplicación de una ley  aprobada en el parlamento para salvaguardar los derechos de los Consumidores de estas compañías telefónicas.

Las compañías telefónicas no se avergüenzan en absoluto de TIMAR a sus clientes y suben las tarifas colocándolas al doble que en otros países europeos como por ejemplo Dinamarca, Bélgica u Holanda.

Si no reciben un toque de atención por parte de los consumidores, que deberían ser su primera preocupación, estas compañías seguirán teniendo unos beneficios anuales más altos que el PIB de más de 60 países en el mundo.
Se convoca a todos los usuarios y consumidores de telefonía móvil que a una jornada de móviles caídos que tendrá lugar el próximo
6 de Febrero (martes).

Si durante ese día los 40 millones de móviles que hay en España no hacen ninguna llamada, salvo las estrictamente necesarias, y no mandan ningún sms, alguna alarma sonara en los consejos de dirección de estas tres empresas y los directivos despegaran el culo de sus asientos de piel para dirigir sus miradas hacia sus clientes, que están hartos de tarifas abusivas, de contratos de permanencia que son tan ilegales como las tarifas que nos van a meter con calzador.

Pon una alarma en tu móvil o apuntalo en tu calendario, para que no  se te olvide que ese día harás historia y se recordara por mucho tiempo como el día que empezaste algo muy importante para mucha gente. Si conseguimos que no entren en vigor estas tarifas habrá valido la pena.

PASALO A TODOS TUS CONTACTOS. ES MUY IMPORTANTE.

40.000.000 DE USUARIOS TE LO AGRADECERAN TODOS LOS FINALES DE MES

divendres, de febrer 02, 2007

F1 a Valencia ( By La Fletxa Plateada)

La jornada d’ahir pel matí va ser un gran espectacul. El incomenint es que la pista estava banya els temps de volta no van baixar 1’14’’ mol llunt del 1’12’’ que va fer Asturia el passat dimats.
No obstant vorer a mes de cuatre F-1 en pista possava els pels de punta, amb eixe soroll ensordidor caracteristic.

Ahir pel mati Kimi no va eixir a pista, pero si ho va fer el brasileny Massa. Mostran al public que Ferrari esta preparanse amb conciencia per al mundial, realitzan unes voltes mol rapides (considerant l’estat de la pista).

En la jornada d’air per la vesprada, el pilot de Ferrari kimi Raikkonen va eixir a rodar i va millorar en decimes el temps d’Alonso.

Cuant la fletxa plateada eixia a pista era tot un espectacul, la gent euforica, s’arrimavem a les varenes per a vorer-lo mes d’aprot i la gent anoment el seu nom. Pero si amb el sorrol que fà no es sent res!!!!

Un novetat d’aquest any, es l’escuderia de Renault, que deisa el blau caracteristic dels monoplaces per uns altres colors de lluita, blanc, taronga i blau, amb el motiu de que el nou patrocinaor es ING.


Air la presencia de la gent va ser més que notable, pel la radio van dir que a la una del mig dia hi havien unes 6.000 espectadors en el circuit de Ricardo tormo. Done fe, ja que era cuasi imposible demanar-se un café o pendrer un bocata al circuit.

No obstant la reacció del poble valencià es tot una crida als organizaros de la formula un per a que fajen un gran premi de la comunitat valenciana.

dijous, de febrer 01, 2007

Avuí apagem la LLum!!!

El Sannedrin en el seu proposit de millorar el medi que ens envolta també proposa a qualsevols que llegeixca aquesta noticia seguir la Proposta.

El día 1 de febrero de 19:55 h. a 20.00 h.

Se propone apagar todas las luces para darle un respiro al planeta (la propuesta viene de Francia). Si la respuesta es masiva, el ahorro energético puede ser brutal. Solo 5 minutos, y a ver qué pasa. Pasad la noticia. Si lo encontráis interesante, os propongo hacer circular esta convocatoria, originada en Francia y a la que nos podríamos unir solidariamente. El 1 de febrero, participad en la mayor movilización de ciudadanos contra el cambio climático. Alianza por el Planeta (grupo francés de asociaciones por el medio ambiente), lanza un llamamiento sencillo a todos los ciudadanos: 5 minutos de respiro al planeta. Todos apagaremos las luces y aparatos eléctricos el 1 de febrero entre las 19:55 y las 20:00. No se trata solo de ahorrar 5 minutos de electricidad ese día, si no de llamar la atención de los ciudadanos, de los medios de comunicación y de los que tienen el poder de decisión sobre el despilfarro de energía y sobre la urgencia de pasar a la acción. 5 minutos de respiro al planeta no os hará perder mucho tiempo, no os costará nada y mostrará a los candidatos a la presidencia (de Francia en este caso, y de los políticos en general) que el cambio climático es un tema que ha de pesar en el debate político. ¿Por qué el 1 de febrero? Porque es el día en que sacarán en París un nuevo informe de un grupo de expertos de las Naciones Unidas sobre el tema del clima. No se puede dejar pasar esta ocasión de fijar los focos sobre la urgencia de la situación climática mundial. Si participáramos todos, esta acción tendría un peso real mediático y política a menos de tres meses de las elecciones presidenciales. Haced circular este llamamiento entre vuestros conocidos, por todos los medios a vuestro alcance.


Contacto/ información: Cyrielle, les Amis de la Terre 01 48 51 18 95
Francia