Última Hora

- -

dimarts, de juliol 17, 2007

RADIOBOX a ALEMANIA

Hui RadioBox té llenya que repartir, així que prengueu asiento i disfruteu de l'ensabonà.
125: EL HUNGARO DE BUDAPEST CONTRA TOTS ELS DEMÉS. LA copa Aspar enguany no té un dominador clar i esta vegada li ha tocat pringar al de lliria. Per altra banda pareix que van a ver neteja a Derbi i vorem on el regular Japucmorime fa la suea posició vint de totes les carreres. El seu lloc l'ocuparà el jove de la tribu dels Espargaró.
250: CALCULADORA, PRIMERA PART. Cal dir que esta carrera es va analitzar en companyia de Radio Wanxú i les conclusions que es van extraure van ser les seguents: Ja tenim un digne hereder del gran Monot. Les seues trazades i excuses estàn a l'altura del retirat Gibernau. Menut espectacle de intents de Strike al llarg de tota la carrera!. I es que tots anaven fugint d'ell com si fora el dimoni. Pero el millor estava per al final, allí sentadet al box i en la carxofa de tve als morros: "no, si jo no he trencat un plat, la moto no va, els mecanics no saben lo que fan". Si hasta le petit Napoleon desprès de 13 hores de vermut faria correr la moto més que ell. I ademés no cal dir que té a uns dels millors i més laurejats tècnics d'aprilia al box, ademés de correr en la moto campeona en títol.
I parlant del que realment toca, repassó de les ktm en tota regla i Loren fent una carrera de menys a més i amb la calculadora en marxa, perque quan al xic se li embossa un circuit, se li embossa de veritat.
MotoGP: PEDROSA, ELS CREMAORS DE RODES, I ELS CREMATS AMB LES RODES. Realment es varen vorer tres carreres en una.
Pedrosa:estratosfèric, un rellotge que ni atrasava ni adelantava que al final va clavar 13 segons al segon grup.
Els cremaors de Rodes: Quan ja no queden rodes es veuen els que tenen clase. A cruzar la moto en la curva i gas. Els canvis al motor de la Ducati i al xasis de la honda permeten que el gran Capi i el Campió Hayden emergeisquen de les profunditats del pilot per posar orde en carrera.
Els cremats amb les rodes: Molts van ser els perjudicats amb els neumàtics i el principal va ser el gran pallaso d'este circ. La voltereta que va pegar va ser digna dels millors espectacles del gran Krusty. Encara que no van caure Stoner i melandri patiren la falta de grip i acabaren allà a fer la mà del primer.


I la proxima a Laguna Seca. Xanxù de segur que ens tornarà a ilustrar la curva del sacacorchos i la seua similitud amb el _"carrerón de la muerte". El circuit es quasi igual a Alemania i de segur que els tres primers de esta setmana tornaran a estar davant, però falta decidir el ordre. I per ultim, una confidencia: m'han dit que a la muñeca vestidita de asul li van a posar rodetes a la moto per a no caure en el sacacorchos i no portarà pegatines per a que no li les pugen llevar com altres anys.
Si hi ha tema, ho contarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada