Última Hora

- -

dilluns, de juliol 23, 2007

Pagar i Plorar - RADIOBOX ALS EEUU

MaEEUU maEEUU!!, que merda de carrera al pais del boato i de l'exageració. Patètic.

De segur que el sacacorchos havera donat més joc en 125 i 250 i haverem vist espectacle.

Tots els tòpics de que era els ranxet dels americans, de que les ducati no anaven en els kartings sen acaben d'esfumarse.

Mirant la classificació trobem al primer americà, Hayden, no ell, sino el germà en una Wild card , el 10 i a casi 44 segons de Stoner. La botifarra es de més de 1,3 segons per volta, casi res.

Ducati+bridgestone+stoner = Victòria. Si lleves algo de la suma el resultat ja no es el mateix. 9 segons al segon i 25.6 al tercer, i tots en bridgestone. El primer michelin la muñeca vestidita de asul a 30 segons. Estes diferencies en cotxes serien normals, en una moto es una botifarra en tota regla. O en michelin posen el perot a règim i el porten al gimnàs o no pillaran a bridgestone; i això es diu morir d'exit. Des de Rainey que guanyà en Dunlop, tots els campions ho han fet en michelin, i per aquell entonces les mobylettes encara no eren peces de coleccioniste.

Llàstima tinc dels que es van gastar els diners per assistir a les grades. Pagar i plorar!


By WanXu:

Aquesta vegada ficarem l'adelantament d'Alonso a Massa, que pot ser aillò pareixia una carrera de Motos més que el que vam vore en "l'Albufera Seca d'EEUUUUUU!!!"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada