Última Hora

- -

dilluns, de maig 16, 2011

Fins al Final no es pot dir res... [ By Wan-xu]

Ja que aquest any Radio-box pareix que estiga més parat que una montesa sense bujies...de nou anem a relatar-vos que va passar el passat cap de setmana al Circuit de Le Mans.

I així com diu el nom "les mans " a les butxaques o sino et furten la cartera. O sino que vos ho diga l'alcoianet que en l'ultima volta un jove Vinyales amb la força de la Paris Hilton li va furtar la carrera en una última curva on li va clavar la moto per allá on no podia pasar ni una agulla. Ja escomencem en les becaes de Terol a vore si en la il·lusió que ens fa anar a celebar-ho el campionat a la bandeja encara no hi anirem.



En Moto2, el marques en fa una com l'any passat, quina remontada a 6 o 7 voltes del final, li posa la directe i s'encarrega a 5, guanya la carrera sobrat. I els de darrere encara estan pensant si els havien tret les "pegatines " o els havien bufat l'orella. A vore si este xic escomença a remontar que de quatre carreres és la primera que acaba. Aixó va ser "acabar" i moldre.


En MotoGP, que podem dir, quan el diumenge al matí anava tot de cara. Pues que algú ho havia de "pifiar". Sincerament no podem donar la culpa a ningú, ja que els jutges de la carrera ja ho van fer, pero que va ser una pena, HOME!!!.
Ja podem dir que hem trobat a l'home cristal del motociclisme, quan cau sempre es té que trencar algo, l'amic Pedrosa altra clavicula trencà.
Al final va guanyar Stoner, "el company" d'equip i en segon lloc, el que sempre trau profit de carreres així tant incidentades i polèmiques l'amic Rosi que vol fer que la Ducati correga pero encara no la sap dominar...temps al temps.
De l'accident de Pedrosa, podeu jutgar vosaltres mateixos:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada