Última Hora

- -

dissabte, de maig 28, 2011

Excuses...

Futbol, higiene, perill, els comerciants no guanyen tant...

Excuses...no poden inventar més excuses per a justificar la carrega policial que aquest matí el Mossos d'Esquadra a fet per a tirar fora a la Gent que està acampada a la Plaça de Catalunya.



El futbol sempre el futbol, en aquest país és mes important una celebració futbolera que hi hagi en totes les places de les grans ciutats tanta gent manifestant-se pacificament. És mes important el futbol que les idees, que escoltar a vore si aquesta gent té algo a dir o a millorar.

Una gran dita que hem va llamar molt la atenció: "Pienso luego molesto"



Es per això que vore les reaccions que s'estan prodruint fan que reflexionem, a la plaça de catalunya de Barcelona dos hores després de la carrega ja estava altra vegada ocupada per gent, i molta gent més donant suport. En València, en Madrid en tantes i tantes places de tot l'estat, solidaritzan-se per la gent de Barcelona.
Si, si, com escolteu, el que prediquen sempre, els politics "una societat unida dins d'aquest estat", i segons ens venen no ho podem aconseguir perque som tant i tant diferents, i mireu per a on la gent està per la gent, la gent té solidaritat i respecte amb tots independenment de la ciutat o país o de les idees que tinguen, i tot el que surt per la tele "rivalitats, diferències, etc, etc" és tot propaganda per a dividir. Recordem que sempre en aquest país ha primat el "Divide i vencerás".


Tots aquests esdeveniments sols confirmen el que feia temps podiem pensar, que els nostres politics, els nostres dirigents, el nostre sistema, sols fomenta el "pan i circo" que tant famós era en l'antiga Roma. Fomenta que la gent no pense, que no raone, que no hi hagi debats lliures.

I quan un grup de ciutadans ho intenten, vara, vara. ¿ Perque no poden escoltar?
Tenen por de que tinguen idees bones? Tenen por que tinguen idees?

Vergonya, cada vegada ens donen més vergonya, aquests...

DEMOCRACIA REAL JA!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada