Última Hora

- -

dimecres, d’octubre 07, 2009

Resultats 2a Jornada


Els resultats han sigut:
- Gaianes - Bèlgida (3a E): 25 - 40.
- Gaianes A - Albaida (4a A): 0 - 40.
- Gaianes B - Llutxent (4a A): 20 - 40.



Respecte a la crònica, tots vam poder assistir a la partida entre Gaianes A i Albaida.

Respecte les partides del diumenge, els joves van plantar cara fins la lessió de 'miconet' (encara que es van queixar prou del comportament de les noves pilotes) amb una actuació destacada del 'pouero' (com sempre). A la partida Gaianes - Bèlgida, l'equip local va conseguir remuntar un començament roí però van acusar el cansament acumulat dels estrangers i no van poder acabar la partida amb victoria.

Crònica segons Le petit Raul:
En quant a l´altre event esportiu del cap de setmana, el debut del gaianes club de pilota com a local, la cosa no anà masa be. Els tres equips debutaren amb derrota pero amb sensacions ben diferents.
Els primers en eixir a la palestra foren el equip mes " glamoros " amb un trio de luxe, el manyo, to i la hidro. Al principi pagaren la novata i els nervis logics de tot debut, i els tres primers jocs foren un obrir i tancar els ulls. Despres ja mes tranquils, tingueren dos ocasions per a aconseguir el primer joc de la temporada pero no ho aconseguiren i al final el marcador era un rotund 0-8. L´aficcio estigue al costat de l´equip i quant els donaren motius per a animar varen respondre. Per al propers partits, amb la reaparicio de mi paco i millorant el tema del saque... el primer joc esta al caure...

A l´endema els primers a jugar foren els canterans. el trio format per pouret, josep i miconet. La partida estava molt controlada, pero la inoportuna lesio de mico ens deixa en inferioritat i a la fi perderen el partit. Esperem que no es desanimen, formen un equip molt prometedor.

I per ultim tinguerem la partida mes profesional, amb el trio local format per xiqui, el peo i melendi, el germa de javieret. El nivell fou molt alt i la partida molt disputada, com mostra el empat a 5 jocs a mitad partida. En el tram final els de belgida van estar mes acertat i mes fresc i imposaren la seua pega. La derrota no deu desmoralizar a aquest trio, ja que en estar mes acoplats en donaran moltes victories.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada