Última Hora

- -

diumenge, d’octubre 25, 2009

Gallina Vella...bon Caldo



Així és com Rossi ha rematat el mundial de MOTOGP, un mereixedor tercer lloc, en una carrera en mullat, que ha guanyat Stoner i en segon lloc Pedrosa. Rossi segons declaracions d'avuí ha dit que ha estat el mundial més disputat gràcies al seu company d'equip Lorenzo. Així dons quan s'acabat la carrera, s'ha ficat la camiseta amb un gran 9 dels seus mundial guanyat i un lema: "Gallina vella fa bon caldo".
Podriem arribar a pensar que aquest lema li'l ha dedicat al nostre Radio Box, ja que a dixaracheros no el guanya ningú. De "muñequita vestidita de azul" a "GALLINA", no hi ha paraules. Amb tot la nostra admiració i les nostres felicitations.








En 125c.c. "El tigre" de nou a guanyat i darrere el roget Smith així que el napies i el seu equip ho han tingut molt complet.

En 250, Aoyama ha guanyat en una vibrant carrera on Bautista ha fet de les seues "caure". Aquest és l'únic campionat que encara queda per decidir, així que en Valencia en l'ultima carrera vorem qui guany si el Japoneset o el pelut italià.

[By Radio Wan-xu]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada