Última Hora

- -

dilluns, de febrer 02, 2009

Tranquilitat i Bons Aliments


Després de dies i dies d’espera per provar la carn del porc senglar que va matar perdiueta, i després del dia de la pau que ens va donar tranquil·litat i harmonia a tots, per fi va arribar el dia.

Dissabte, 31 de gener del 2009, al poble de Gaianes i en concret a la caseta dels caçadors es va fer la “fuera” del final de cacera amb la novetat de menjar-se eixa carn que hom esperava. I la veritat és que el rei gaianer de la cuina no ens va defraudar. Ole que mestre de la cuina.

Sense veure tants programes gastronòmics televisius, sense eixir per la tele, sense tindre de cognom Arguiñano ni Adrià , però comptant amb els seus anys d’experiència: ell ens va captivar. Sí, xiquets i xiquetes, majors i menuts, la carn no estava dura. Dit amb les mateixes paraules que eixiren de moltes boques famolenques: La carn està més tendra que la ternera! I de tant bo que estava tots van omplir les panxes al màxim de sòlid i de líquid. Tant, que algú inspeccionava el fons del barril per comprovar si encara quedava més Gaseosa o Coca-cola i continuar amb la “petrolejà”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada