Última Hora

- -

dilluns, de febrer 16, 2009

Jo no m´ho mereixc

Si que es veritat que la gent està calladeta, jo que esperaba algun correu d´eixos que s´han vist últimament referents a la crisi econòmica, amb títols com "Tenim el que es mereixem",... que poguera explicar les últimes traques i petardos varis que han tirat els amics del PP, i no hi ha manera.

Segurament haureu estat veient C9, televisió pública, democràtica i objectiva on hi haja, on se´ls ha oblidat informar d´estes coses. Clar!! com ara hi ha tanta feina recollint els preus del camp i culpant de la crisi mundial a Zapa, pues no han tingut temps de prepara estes notícies.

Tant és així que fins i tot les associacions de periodístes valencians han denunciat esta "desinformació" vergonyosa. I es que en altres coses no sé, però en açò si que som líders i ofrenem glòries a ...

Pues bé, entre trames d´espionatge (intern!!!!) a l´estil "Mortadelo i Filemón", i les actuacions del "Bigotes i el Correa", el PP hauria d´anar pensant en canviar les seues sigles i rebatejar-se amb les del TBO, les quals li ajusten millor a tots els persontges que el componen.

I el més indignant de tot es que al.legant que són actuacions dirigides per a desprestigiar el seu partit (no seré jo qui ho negue), aprofiten per a amagar l´evidència. I com el TBO era per a xiquets, pues ara ens trauen excuses com els xiquets "es que Garzón ens té mania".

Ací vos deixe un extracte de les preguntes fetes pels representants dels partits de l´oposició al M.H. President i al Vicepresident en l´últim ple de les Corts, podeu comprovar les respostes.

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/cumulo/sospechas/elpepuespval/20090213elpval_4/Tes

Ja poden traure excuses, ja. La societat valenciana tenim molt que excusar a estos personatges i poc que agraïr.

Com podeu vore este correu no l´he batetjat amb el típic "Tenim el que és mereixem". Ninguna persona normal es mereix acò.

I per a finalitzar una dedicació tipicament valenciana per a Ricardo Costa:

VES-TE´N A FER LA MÀ!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada