Última Hora

- -

dimarts, d’abril 15, 2008

RadioBox A Portugal

El quart gran premi peninsular, que cuasi espanyol, a punt va estar de fer-nos pronunciar la paraula en que algún GP d'enguany volem obrir la crònica i que de moment es reservem.
En un horari apte per als més dormidors i amb l'ordre un poc alterat les carreres les varem vore així:
250: CADASCÚ AL SEU LLOC. Soles Simonchelli posà un poc d'emoció les primeres voltes, pero Bautista lluí el seu estil i conseguí una victoria comoda sense problemes, però ¿algú sap on estaven els demés? La majoria missing...
MotoGp: OOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! El puto amo i dos més. Menut grapat de títols hi haven a les tres primeres posicions. I que dure!. El primer terç de carrera va ser de lo milloret vist en temps.


125: L'EXPLICACIÓ DEL POLTERGEIST. ¿Per qué un paquet va segon al mundial? ¿Si porta una RS en kit i corre mes que les RSA oficials? Per la gent que té darrere.
L'equip WRB està manat per Pons, i de mecanics i d'enginyers té a la gent que més va fer correr les 2T durant anys. Son la gent que feren al Crivi campeó de 125 en un xasis artesanal i un motor rotax de segon mà, que al 92 guanyà el primer Gp de 500 a Assen, i que posà contra les cordes a Doohan al 95 en una moto amb el número 17 pintà de fanta (espere que algú sapia de qui estic parlant). Cal dir que l'equip oficial aprilia es el Aspar i les motos soles van si les espenten i enguany ho tenen dificil per a fer algo.
I es que les carabasses costera avall també roden......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada