Última Hora

- -

dimarts, d’abril 01, 2008

RadioBox en la tierra del pescaito y del fino

Com casi sempre, quan es fa tanta propaganda i el llistó es posa ben alt el bac i la trompà als nassos sol ser més gran, més espectacular i més dolorosa.

Per molt que diguen els mitjos, amb l'afegitó de visites ilustres, enguany jo no li he vist el coloret i la vistositat de altres ocasions. El fort del circuit es la pelousse i per molt que diguen, no estava plena. Nieto y Peluqui no tenien el quorum de les grans ocasions i la pelousse de Dry Sac estava buida. De fet les xifers oficials ho diuen: el diumenge van vore les carreres 1500 persones menys que el 2007. Personalment: o renoven els asientos de les tribunes amb més espai i seients un poc més comodes o moriran d'exit. Les instalacions tenen més de vint anys i encara estàn a l'era dels waters quimics. Fa vint anys seria un adelant, però temps han tingut per llogar algún manobre i fer un parell de servicis d'obra. La competencia és dura i els altres circuits peninsulars tenen millors accesos i serveis per a l'espectador.

Sempre s'ha dit que el millor lloc on vore les carreres es en Nieto i Peluqui, pero conforme han succeit les carreres els millors repasons i on més moviment s'ha vist ha segut en Dry Sac: hi ha vista i pantalla.

ENTRENAMENTS
125: JA PUC MORIME. Si l'alcoianet estava primer als lliures i va viure de renta el dissabte als oficials molt mal estan les coses a la categoria. Hi ha gent mol tendra i els veterans estan massa endurits i no donen la talla.


250: SI PERO NO. Els de casa van donar la cara, Bautista complint i Debón un poc despendolat per no despenjarse dels capdavanters.

MotoGp: VISCA EL XICLE. Quatre jocs de qualifiers va gastar la gent. Li dona espectacle a la cosa però tampoc saps on realment està cada un. Loren els té pillats la mida, pero Pedrosa anava prou venut en ells. Hi ha que llegir entre linies i vore els temps que marquen quan fan tandes de 4-5 voltes.

LES CARRERES
125: NO ME LO PUEDO CREÉ: El del boato manant més de mitja carrera i primer fiasco del team Aspar. Al final del matí la general no té res a vore en la clasificació de la carrera anterior. Definitivament ací no hi ha un dominador i el campeonat se l'endura qui menos monaes faja en tota la temporada. I com era d'esperar i WanXú escoltà : "fum de canyot" segon i gràcies. El tio este no té consistencia (ja du un grapat d'anys a la categoria i en equips oficials) i no dona la talla. El podium es resultat del demèrit dels altres més que mèrit seu.

250: NO ES EL QUE PAREIX. Pleno del team Aspar. Les RSA estan per acabar i no tenien que competir hasta que foren més fiables. La RSW encara es una moto molt bona i els que la duen continuen fent molt molt bons resultats. Bautista tenia la carrera controlada hasta que la moto va dir prou i l'italià sel va menjar en papes. Debón de moment no està cumplint les expectatives i es meneja en els llocs on estava quan portava la RS.

MotoGp: EL ELFO Y EL RODILLO. No va haver color. En varios foros de internet han batejat a Pedrosa com el Elfo, pero va fer una eixida d'eixes que més de uno cremaria l'embrague al més pur estil Rainey, va traure el rodillo i es va deixar a tots mocats. El meu amic estava molt content de fer segon i quasi perd la posició al celebrar-ho abans d'hora. No es el primer italià que li passa, Chili en la seua època de 250 becà i va perdre una carrera que tenia guanyada.
CONCLUSIONS.


Aprilia es té que posar les piles, i si no que li ho diguen al espardenyero: Pleno de gripaes. Algun enginyer es menjarà els pistons gripats en una salseta de llimaures i oli de ricino.
Ducati: Molt mal. Stoner es el unic que la fa correr, i es va passar més temps en la escapatoria de Dry sac que en carrera, i les altres tres motos les ultimes. Algo passa.

Espectacle de no caigudes: s'ha posat de moda el perdre la roda de davant i recuperar la moto com si no hagues passt res. En tot el cap de setmana almenys sen van vore tres ben espectaculars, i per a mèrit dels protagonistes Doohan en el seu dia ho intentà i no li va eixir.



I la pròxima al autodromo de Fernanda. El Grande Premio do Portugal hi ha que aprofitarlo perque els nostres encara jugen a casa.


Seguiremos informando.... (o no...)


I ara el AFEGITÓ DE WANXÚ....MIREU QUIN RITME POSEN ELS COMENTARISTES ITALIANS...QUAN PARLEN DEL RODILLO.




I per acabar-ho d'adobar el milloret de tot el cap de setmana:

LAS PADDOCK GIRLS JEREZ '08



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada