Última Hora

- -

dijous, de novembre 15, 2007

RadioBox i el final de temporà

Per causes que no venen al cas la representació del Tot Motor no va acudir a la ultima gran cita del calendari motociciliste, encara que hi hava en joc un mundial i el que s'ho jugava ho feia a casa. També hi ha que dir que coses tan grans com les que van passar l'any passat (el mundial de Hayden) seràn dificils de repetir, i com diria un alcoià, despres d'això "Ja puc morime".Comencem:

125: La copa Aspar es decideix a l'ultima curva. Pleno de l'equip de casa. Carrera bonica, amb contacte i calculadora. De les que fan aficció. Llàstima que el xiquillo de groc soles aguantara tres voltes al capdavant de la cursa.
Conclusions a final de temporada: Aspar té hiu per hui les millors motos i als millors pilots, sense que hi haja un dominador clar de la categoria. Molts emigren a 250 a l'any que ve. Ja vorem que despunta l'any que vé.

250: El puto amo. I no em canse de repetir-ho. A este tio li pintes la moto de negre Chesterfield i passa per Biaggi. Pa que tinc que correr si la faena la tinc feta. Debón a l'any que vé serà l'auela corredora i de segur que donarà guerra.
Conclusions: Emigracions del bons cap amunt. La Yamaha es molt de amo, no perque la duga el meu amic, sino perque al llarg de la competició s'ha demostrat que no tots saben fer correr una yamaha; ja vorem el que fa Loren.

MotoGp: ME ABURROOO: Un campeonat desllavaçat. Que si les rodes, que si no han encertat el model de moto, que si estic espal.lat.....
Enguany no ha hagut sang a la pista i ha guanyat el que menos perles li ha fet la buija.

L'any que ve més, i si pot ser a peu de pista , millor, perque ahí estarem per a contar-ho, si tenim ganes......

1 comentari:

  1. NOvos vam veure per Xest. La festa va estar molt bé per la nit i les carreres bones per acabar el munidal. L'any que ve més.

    ResponElimina