Última Hora

- -

dilluns, de juny 04, 2007

Radiobox a italia

Radiobox hui te ganes de parlar i deixar uns quants titulars dels que li agraden a radio WanXú:
125: La llimonà no perd força i el duque de lliria mana. La copa Aspar està animadeta. Gadea ix des del puesto 20 i acaba segon, després de haver guanyat el gp anterior. Faubel aprén la lliçó i comença a furtar carteres en la linea de meta. I altra noticia Passsini acaba la carrera.
250: AL puto amo li donen medecina de la seua. LA copa aspar puja de cilindrà i Bautista marca terreno. AL puto amo el perd la boqueta, i esta volta no tenia res que dir,i més fent el parell de enviscades que va fer: una ktm sense silenciosos i algú més sense mig colí. Per si no s'heu donat conter en la repetició el fumet que ix de l'arrastradera el fa al tocar amb la roda de darrere de Bautista, que amb el metre a la mà, li tenia guanyada la posició: conclusió no per dur el nº 1 i unes ales es pot anar becant pel circuit.


MotoGp. Les motofeber de honda comencen a anar, però soles mitja carrera, algo es algo. I hi han informacions de que a la muñeca vestidita de asul li van deixar guanyar perque estava insoportable i es pasava totes les nits plorant davant del motorhome de ducati i no deixava dormir a ningú. Aixina la tindrán calladeta fins d'ací 6 o 7 careres més.
I enguany no hi han enviats especials a montmeló. Ho vorem a la vora de la mar....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada