Última Hora

- -

divendres, d’abril 13, 2012

UNA DE CAL I ALTRA DE ARENA by RadioBox

Ja la tenim aci, ja ha començat la temporada 2012. RadioBox torna en ganes d'escriure després de agafarse la del 2011 de descans. Comencem en la temporada en marxa, però més val pujar-se al tren en marxa que perdrel.


També esperem que enguany WanXú colabore, ja que quasi tots els comentaris de la passada temporada foren seus, i el primer d'enguany, com no podia ser menys, també.


El mundial de SBK ja porta dos rondes i quatre mànegues disputades i continua demostrant-se que el gran Checa està dominant amb mà de ferro i guanyant 3 de 4; i enguany sí, amb el recolzament de contar en una Ducati oficial.


La noticia trista del principi de la temporada és el greu accident de Lascorz en els entrenos posteriors a la carrera de Imola on de moment esperem que tinga una recuperació favorable:





En quant al mundial de MotoGP: Estrenem nova televisió en nous comentaristes. No pareix que ho facen mal del tot, almenys tenim a Dennis Noyes i Angel Nieto. Ja vorem com es porten en el tema publicitari i els talls en carrera.

Com a punt favorable es poden vorer les carreres per internet si te les has perdudes, encara que la qualitat d'imatge no es la HD però no hi ha publicitat durant la carrera. Ací teniu els enllaços:


MOTOGP





MOTO2





MOTO3





EN quant al tema esportiu... no es pot demanar més


EL debut de Moto3 amb un Viñales espectacular i exercint de veterà.


En Moto2 amb el Marqués demanant el titol de Rei. Soles un detall: fixeu-vos en l'arrancada de la volta de calentament. Tots fan l'eixida com si fora semafor verd menys el marqués que prefereix conservar neumàtics durant tota la volta mentre altres ja van a sac...


I en MotoGp amb Lorenzo repartint mantequilla a les Honda oficials.... i les Ducati de segon divisió per davant de les oficials. Enguany la cosa promet.


Per ser la primera carrera no repartirem massa llenya i ho deixarem per a més endavant.


Aixina que... A DISFRUTAR DE LA TEMPORADA!!!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada