Última Hora

- -

divendres, d’octubre 21, 2011

INDIGNATS????????? SI I EN RAÓ!!!!

Molt hem sentit parlar del moviment dels INDIGNATS, però a pesar de tot eixe circ mediàtic tots pensem que això no va en nosaltres. Res més lluny de la realitat.

La realitat que tenim es que estem vivint a un país anomenat ESPAÑISTÁN; on els politics, siguen del color que siguen, soles es dediquen a omplirse les bujaques i a no donar solucions a la gent, i en conter de trobar solucions viuen aislats en la seua bambolla i els problemes que tenim cada vegada els fan més grans.

La realitat que tenim es la de més de 4.000.000 de parats, i esta és la realitat d'un d'ells. La realitat d'una persona preparada, amb estudis superiors i que vol treballar i no pot. No és ningú que surt per la tele, però segurament serà veí teu:


"Jo cada vegada estic més aprop d´afegir-me a la colla dels Indignats 15 M!!!, jejejeje.

Ahir vaig anar a un altra entrevista laboral, trobada per Infojobs, i ja van dos les ocasions, que no oferixen ni contrat laboral ni sou mínim!!!.


Aquesta, era per a fer de comercial de Jazztel, sense estar donat d´alta, i si arrivaes a un mínim de 8 vendes mensuals el pagaven, i si no, donç rés.


El mal, es que s´aprofiten de la gent que ja no te paro ni res, i tenen que fer faenes aixina o rés. "


Desgraciadament, esta es la nostra realitat. Es per a indignarse??????

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada