Última Hora

- -

dissabte, de juny 11, 2011

I un PEPINO!!! [ GP Catalunya]

I un pepino, així podriem resumir el GP de Catalunya de 2011.

I un pepino, els aficcionats li van dir a la organització, ja que va registrar altre any una molt baixa entrada sols 80.000 espectadors quan al circuit hi ha hagut anys de 100 mil i pico, molt baixa entrada, en les grades moltes clarianes. Senyor organitzadors no serà per que el preu de les entrades són molt alts???


I un pepino, li va dir el franceset Zarco a l'alcoià: Esta carrera la guanye jo!!!!, i en 125cc realment va ser un final d'infart. Pero el jutges de carrera li van dir al pobre francesset, el pepino se'l menja l'alcoià i mira per a on li van donar la victòria.



Maverick tenia molta pressió i es que tindre al "pepino" de jefa que té no es qualsevol cosa....



I un pepino li va dir Sofouglo al Tigre de Talavera, Julian Simón quan el va envestir pel darrere i este va botar com una sagrantana....



I un pepino, els va dir Stoner a tota la resta. La meva moto és molt millor i més ràpida i aixì ho va demostrar....gran carrera en MotoGP.

Pero el que portava un pepino desde el principi era l'amic Lorenzo...eixe si que va donar la cara per a defendre un producte tant nostre....EL PEPINO.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada