Última Hora

- -

dimecres, de març 23, 2011

QATAR: CARRERES "A LA SOMBRA" by RadioBox

La temporada motociclistica ja ha començat i procurarem comentar totes les carreres. A pesar que des de final de la temporada passada hem estat en off i no ens hem enterat del que passava a la pretemporada, en un cap de setmana ens hem posat al dia.



En vista dels resultats ja podem començar a traure conclusions, i per categories son les seguents:









125: Enguany hi ha capità moro



No perque la carrera s'aha disputat a un pais àrab, més que res perque pràcticament li han posat el títol en bandeja (que no en la bandeja) a l'alcoianet (o per a lo que vol és de Bocairent). ELs galls de l'any passat han emigrat a Moto2 i els que queden, per lo menos en lo vist este diumenge, de moment no tenen el nivell que ha lluit.






Moto2: Mariquita l'ultim!!!!



Sense el campió en titol, la gent vol posicionarse per manar en la categoria... De moment els nostres fluixos, molt fluixos. El primer dels nostres Simón en posició 10. Molt lluny del que s'espera a un aspirant al títol.


EL debut del Marqués, també fluix... com un autèntic novato i per terra...






MotoGP: Un desastre que no ho és tant



Vegent que les Honda anaven a berenarseu tot, un segon lloc del Puto Amo és un molt bon resultat. EL Elfo continua desinflanse a l'hora de la veritat i son tot excuses, encara que acabà en tercer lloc i el que pagà els plats trencats fou Bautista en una greu lesió...





Next round: Jerez

1 comentari:

  1. Wan-xu!!!!!8:27 a. m.

    QUE GANES TENIA DE QUE TORNARA RADIOBOX DE NOU AMB ELS SEUS COMENTARIS.....

    ResponElimina