Última Hora

- -

dimarts, d’abril 13, 2010

La Paella Fantasma

Hola a tots, ja tenieu ganeta de moto??. I que tenen que vorer les paelles en les superbikes? Poquet a poquet ho aclarirem...

Cinc mesos feia que no xafavem el Ricardo Tormo, i com ja es tradicional acudirem al mal promocionat campionat de Superbikes. Enguany l'oratge ens acompanyà i més d'un pillà el primer morenet de l'any.

Estem en crisis, i es nota a la graderia. El dissabte aplegarem a mitjant matí i no hi hava cap embús al parking i sobrava lloc per tots els costats. Soles s'obrí la tribuna groga i no aplegà a omplirse. A tot el circuit hi haurien 3000 persones mal contades.
Ens situarem a la zona de Doohan, obrirem la nevereta per a gaudir de l'aiguasal i començarem a intentar endevinar qui era cadascú. De repén un dels presents se'n recordà de la promesa que un altre dels presents feu a esta mateixa graderia ja fa molts anys: "EL DIA QUE GUANYE CHECA PAGUE UNA PAELLA!"... I que encara continuava en peu.
Vegent els entrenos i conforme Checa anava progessant, ja veiem com anavent aplegant els ingredients de la paella. Al final del dia segon millor temps; la cosa pintava bé i començava a fer oloreta de socarrat.

Diumenge, dia de carreres, i de paelles...

La veritat es que no matinarem molt el diumenge vegent l'éxit de públic del dissabte, però ens equivocarem i hi hava algo més d'ambientillo. L'organització si que obrí la grada blava i allí ens aposentarem.
La primera del matí va ser Superstock 1000 i va estar entretinguda per obrir el matí. Després per anar calfant l'ambient eixiren els de Superesport i Joan Lascorz s'endugué una treballada victoria que donava pas a la primera de superbikes.
Checa ix com un coet i es posa lider en la primera volta, el Tot Motor ja pensant en la paella i nyàs! paella a fer punyetes! Checa cau abans de completar la segona volta. Bé, ens queda un cartutxo més tard...



Segon cartutxo: Checa comença igual de bé la carrera, però hi ha un incident en recta de meta i al tercer gir es trau bandera roja; la carn ja esta sofregint-se, l'arròs a punt d'abocar-se i Checa té una ventaja de 0.5 segons sobre Biaggi que va segon...
Tercera eixida, comencen els problemes, Checa no aguanta el ritme de Biaggi i Haga i perd la ventaja. Estem tot el que resta de carrera en un ai, que si ara sí, que si ara no... Al final segon a 25 mil.lesimes de Haga.
¿Que son 0.025 segons? La diferència entre pagar una paella o no.


1 comentari:

  1. Sols m'alegre pel que tenia que pagar la paella, a la próxima serà.

    ResponElimina