Última Hora

- -

dijous, de maig 14, 2009

La Crònica....festes de Muro

El passat cap de setmana van es van celebrar les festes de Muro de Moros i Cristians, en honor a la Mare de Deu del Desamparats [ o geperudeta en Valencia].

El Divendres amb l'himne de festes i una plaça la de mantzem de gom a gom escomençava la festa.


Tot seguit un nutrit grup de membres del Sannedrin teniem un gran esdeveniment i es que haviem quedat per anar a sopar per escomençar les festes ben animadets. Ahi es vam trobar amb la primera gran sorpresa.....un dels membres de Sannedrin tenia una de les camisetes de las Brigadas Rayistas del Beniarres.

Per obrir boca unes cervessetes i després el riu de Café ens va plenar de goig i alegria per anar a pegar una volteta cap al ball. Allí i com ja es costume arribem a l'hora del descans.

El dissabte dia de les Clavariesses l'entrà de Moros va estar molt bé, ja que el temps amenaçava aigüa pero com dirien els Alcoians es va quedar per a vore l'entrà i al final no va fer res.

El diumenge l'entrada Cristiana on el sol ja no va poder més i va tindre que apareixer per vore passar als cristians i fer caure alguna gota de suor.

I aquí es quedem....ja no vam vore més perque ens quedaven uns quants quilometres per arribar a casa.
Pero si es tenim que quedar en una frase podriem dir que seria aquesta:

"Aquesta tarda ningú estava per la feina: no es que són festes de Muro. Altre, no puc que vaig a festes, tot el mon anava a festes. Pareix que festes de Muro no són soles festes de un poble sino de tota la gent de la comarca".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada