Última Hora

- -

dimarts, d’abril 14, 2009

rbaq [By RadioBox]

RadioBox i el mundial per Fasciculs

Comença una nova temporada i ho fà un poc deslluida. En el país del boato i la ostentació ha sorgit la única cosa que els moros no podien pagar en diners, la pluja.

L’espectacle no va ser per mèrits deportius i si per l’aigua caiguda del cèl.

Al 125 varem asistir a la carrera més curta de la historia del mundial: 4 voltes i gràcies, tot en pro de mantindre els horaris televisius i en detriment de jugarse el mundial a la pista. Els nostres, que ixien des de bones posicions varen becar i no saberen guardar les posicions. Primer fallo per a tots, esperem que no s’en tinguen que enrecordar d’ell a final de temporà.



Al 250, a tornar a cumplir en la tele, minicarrera al sprint per mantindre horaris. Tots a jugársela en goma blaneta i per fí uno que l’encerta. Enguany em pensé que el titol oficial de monòt canviarà de propietari. Barberà va fer una carrera de llibre i Bautista està perdent tot el crèdit que acumulà al 125: no es pot eixir de la pole i en la primera curva quedar-se en mitg del pilot, pasar-se tota la carrera remuntat per a tornar a pifiar-la en la ultima volta. Lamentable.



MotoGp. Vuelva usted mañana. La primera volta que una carrera del mundial es corre en dilluns, però pa què? La tele mana i volen els 45 minuts de motos per els que han pagat. Ens han venut la monogoma com la tornà a la igualtat, pero algú la va vore?



En ducati tot continua igual. Soles funciona una moto i la resta per a omplir graella. Yamaha és la que millor moto ha fet, totes estaven en llocs capdavanters; i en Honda ara es dediquen a tombar-se els uns als altres, total carrera trencada en la primera volta, i la pregunta del milló: ón està la igualtat si les coses continúen igual o pitjor que l’any passat?

I ara al Japó. Si la cosa continua per la mateixa senda, més val que dediqueu el vostre temps a fer coses més profitoses que a perdre el temps vegent este lamentable espectàcul.


By RadioBox

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada