Última Hora

- -

dimarts, de març 17, 2009

La Gira'09 passa per Gaianes

El Festival Itinerant de Música en Valencià preveu en la quarta edició 30 concerts de 40 grups diferents. La Gira viatja enguany a Mallorca i inaugura un circuit de música als centres educatius. Es preveu arribar als 20.000 assistents.

Un any més, Escola Valenciana presenta La Gira-Festival Itinerant de Música en Valencià. Coincidint amb les Trobades d'Escoles en Valencià, La Gira durà el ritme de la música en valencià arreu del nostre territori. En total, 30 concerts on hi participen 40 grups diferents.

La Gira 09 s'inaugura aquest any amb el concert de falles del proper dimarts 17 de març a Burjassot, que s'organitza amb la col·laboració de la Universitat de València i l'Ajuntament de Burjassot. Actuen els grups La Gossa Sorda, Orxata Sound System i Aspencat, aquest darrer triat a partir del primer concurs 2.0 La Gira, on via Facebook han participat 1500 persones.

Més concerts, més grups

Els itineraris 2009 són: Burjassot, La Pobla de Farnals, Castelló, Llutxent, Barcelona, Calp, Alcàsser, València, Polop de La Marina, L'Alcora, Cocentaina, Daimús, Teulada, Sa Pobla, Picassent, Gaianes, Alacant, Les Borges Blanques i Benlloch.

El grups presents a la Gira 2009 són: Al Tall, Malagäna SKA, Aspencat, Sva-Ters, Rapsodes, The Skafeinats, Pellikana, Kave Kanem, 121 dB, Orxata Sound System, Skalissai, Desgavell, Skapolits, Enderrocks, Mugroman, Pau Alabajos, INsemiNACIÓ, Gatxull, Ambaparà, Oprimits, Arthur Caravan, Eina, Assekes, At Versaris, Aluminosis, Jezie, El Nota, Escac al Rei i Batà.(a falta de confirmar els grups de la cloenda)

Aqui teniu tota la informació i el cartell de la Gira....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada