Última Hora

- -

dijous, de març 13, 2008

RadioBox a Quatar

Per fi ha començat la temporada. Des de Xest que hem estat en off i fins el dissabte a l'hora dels oficials no sabiem res de ningú. Aixina es pillen les coses en més ganes.
La temporada comença en un horari atipic però bò de vore i les conclusions que traguerem el dissabte després dels oficials i una volta acostumats a les noves cares, els nous colors dels veterans i els números de esta temporada foren els seguents:

DISSABTE
125:¿On estàn els nostres?
Tres quarts d'hora de sesió i preguntant-me ¿que ha segut de la armada?¿Enguany qui la arma? Per a quedar com a primer espanyol el xauet molt mal tenen que estar les coses.....
250. Pareix que els nostres estàn per ací
Les coses van normalitzant-se. Els veterans de l'any passat posen el ritme, però el de la Vall posa ferms a tots. Per a algo ha estat dos anys pegant més voltes que un ventilador pulint la RSW i parint la RSA. La cosa promet.
MotoGP. Definitivament el puto amo està ací.
Max Biaggi evolution. Ja ho diem l'any passat. El tio este es calcat al Biaggi dels 4 mundials de 250. I li ha calcat la mateixa jugada: pole a la primera.
La muñeca vestidita de Asul ho té dificil enguany. Van acabantlise les excuses. Les 3 yamahes a primera fila, pero no la seua. Esta volta té excusa, el qualifier de bridgestone en fred no va, sino mireu al Canguro.

DIUMENGE
Després de anar a votar, uns al capoll, altres al colom, o al atabó, o a ningú tocava sesión de tarde:

125: L'aparició
Quan s'apagà el semafor i passa la primera volta la cara que tenia la carrera era de poc nivell i de les de fer la becadeta. Però no, es veu que quan menejes la botella la llimonà pren força i va apareixer de les profunditats per donar guerra. En una remuntada de les que ens tenia acostumats la temporada passada aplegà al grup capdavanter i li sobrà força a dos voltes del final per apuntillar la carrera. Comencem bé la temporada.



250: DOS TACES DE CALDO
Això es el que diuen. El que el que ara ostenta el titol de monot, i enguany continuara a pesar del que diu (Barberà per al qui no estiga posat), de que ara es un tio constant i es rapid tota la carrera res de res. El tio continua set rapid a una volta però pedre una ventaja de 3 segons es imperdonable.
Lo de Bautista, i teoric 1 de Aprilia es de jutjat de guardia: tostada de rueda.
El tapat d'enguany es Debon. Ell ha parit la RSA i sap de quin peu coixeja. I va fer un error de junior al deixarse mitja bota a l'eixida de una curva i pedre opcions per a guanyar.


MotoGP: ES LA GERRE!!!

Un membre del sanedrin va dir una vegada que "sacabat la gerre", pues ací soles ha començat.
El puto amo donarà guerra a base de bé, i que s'aprepare el "company" que té, perque al final no li van donar la medalla de madera, sino la de plastic carpit.
Pedrosa va eixir del no res en el que pareix que serà un altra temporada erràtica de Honda i acabà tercer, però Loren apretà al cangur, que corre en altra divisió, i quan va vore que no podia ser va guardar molt bé la roba.
Una vesprada entretinguda on vam puar 5 de 9. De moment no criticarem més i esperarem a la pròxima.
End of transmission

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada