Última Hora

- -

dilluns, de gener 21, 2008

Alonso torna a riure [ By Vieri]

Com el comentarista oficial de F1 no dona senyals de vida, farem un breu resum per al sanedrin de l´inici de la nova temporada.

Ens possem en la pell de qualsevol persona que se´n va de viatge de plaer, i partint des de la hipòtesi que tot funcione a les mil meravelles (téns pressupost il.limitat, uns bons companys/es de viatge, menjar fabulós, bones vistes, trionfes com la Coca Cola,...), quan es torna a casa tot el món sent una sensació de placidesa i benestar. Per molt bé que ho hajes passat, sempre s´agraeix tornar a les quatre parets en les que hem vivit un munt de vivències, i com diu la dita popular "no hi ha res com cagar en casa".

Ara imatginem per un moment tot el contrari, és a dir, que el viatge és un complet desastre, que ens han robat la cartera i no teniem ni un duro, que el temps no ha acompanyat, el menjar era per a vomitar i damunt altre turista que ens a tocat de company ha volgut donar-nos pel cul tots els dies, pues les ganes de tornar a casa es multipliquen per infinit.

Pues bé, això és el que li ha passat a Alonso la darrera temporada, després d´eixir de casa amb moltes espectatives, quasi li la claven dobladeta, i ja no el seu company si no el seu propi cap d´equip.

Per això, tornar a la firma del rombe és per a "Màgic" com tornar a casa:

I quan u està a gust es nota i ho agraeix. La primera sessió d´entrenaments ni la comentem perque no hi havia notícia. És en la segona sessió d´entrenaments de Jerez on el "Nano" va tornar a pujar al seu Renault, i amb el vell R27, al que li han eliminat el control de tracció, va donar 70 voltes i va marcar el millor temps parant el crono amb 1:19.503, per davant de Pedrito (sempre està ahí), Kimi i tota la burumballa.

No hay una descripción disponible

Hui s´ha cel.lebrat la tercera i última sessió, i l´espectació es centrava en veure de nou a Alonso i Hamilton rivalitzant amb equips diferents.

El mal temps ha deslluït l´espectacle i ha empitjorat els cronos marcats durant tot el dia, on la precaució ha sigut la nota dominant en tots els participants. A final de jornada estos han sigut els resultats:

1.- T. Glock - Toyota - 1:19.779-96 voltes
2.- L. Hamilton-McLaren - 1:20.099 + 0.320-73 voltes
3.- F. Alonso-Renault - 1:20.363 + 0.584-49 voltes
4.- S. Vettel-Toro Rosso-1:20.407 + 0.628-61 voltes
5.- F. Massa-Ferrari-1:20.500 + 0.721-85 voltes
6.- H. Kovalainen-McLaren-1:20.535 + 0.756 79 voltes
7.- K. Kobayashi-Toyota-1:20.577 + 0.798 53 voltes
8.- K. Räikkönen-Ferrari-1:20.646 + 0.867 88 voltes
9.- K. Nakajima-Williams-1:20.758 + 0.979 57 voltes

Els temps s´han rebaixat durant l´última mig hora, on ha millorat l´estat de la pista, i encara que veiem a Hamilton en segon lloc cal remarcar que durant el dia ha sofrit dos eixides de pista, a part de quedar-li-se parat el cotxe una tercera vegada. L´aigua i Hamilton no són del tot compatibles, i menys sense control de tracció, a no ser que hi haja una grua prop i el reglament no valga per a res.

No hay una descripción disponible

Hamilton en "la puzolana".


Si bé s´han tractat de tres dies de proves que ens deixen moltes incògnites per desvelar, almenys podem estar segurs de que en la nova temporada hi haurà espectacle.

És prou segur que Alonso estarà lluny de guanyar el mundial, però almenys no es pot descartar que siga un rival a tenir en compte en els diferentes GP´s i una peça important a l´hora de decidir qui serà el guanyador del pròxim mundial. David també va tombar a Goliat,... i Alonso torna a riure.

Muy sonriente


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada