Última Hora

- -

dimarts, d’octubre 09, 2007

EL UNITED JA ÉS LIDERS!!!

Diario de Willy ( Lo que el ojo de willy quiere ver )

Temporada 2007/2008.

-Gaianes United-

Dissabte 6 d’Octubre “La LLometa

18’15

Pub Potos 1 – 5 Gaianes United

& Jugadors.

1. Willy 6. Bielet

2. Maño 7. Couto

3. Cristian 8. David

4. Juan 9. Vampiro

5. Tomas 10. Panader

& Equip Titular

Willy, Couto, Biel, Cristian, Maño, Juan, Panader

& Equip Final

Willy, Couto, David, Juan, Vampiro, Maño, Panader

& Gols, targetes i incidencies.

1-0 Potos minut 2

1-1 Juan minut 5

1-2 Tomas minut 7

1-3 Tomas minut 30

1-4 Tomas minut 45

1-5 Tomas minut 48

Secció ” el ojo no miente”

& Crónica partit.

Primers minuts de nerviosisme i falta de concentració el qual ens va provocar un gol en contra, pero l’equip es va saber refer i va començar a tindre el baló i crear ocasions clares de gol fins que en una falta llunyana amb errada del porter contrari vam empatar el partit i després tot va consistir en esperar al contratac i ampliar la renda de gols amb bones jugades deixant a l’equip contrari sense idees i molt mermat fisicament.

& Valoració Jugadors

Willy: Insegur en les ixides per dalt pero sense problemes amb un partit tranquil, en el gol no va poder fer res.

Cristian: Al principi del partit precipitat en les eixides perdent la posició pero al pas dels minuts segur en els marcatjes i fent alguna jugada de perill per la banda.

Juan: Dominant els temps del joc i fent pasades que recordaven al mateix Zizou pero perdent alguns balons a causa de no trobar el pase precis.

Tomas: Golejador i traent l’equip a flote en el moment oportú pero pecant en algunes jugades d’individualista i partit estrany per a ell, es a dir sense veure ninguna tarjeta.

Ximo: Be fisicament i intentant ajudar als companyers en els marcatjes pero a l’hora de fer les entrades insegur errant en moltes d’elles.

Biel: Molt conçentrat en el partit i marcant molt de prop als contraris amb talls de baló molt intimidatoris al més estil Pujol.

Panader: Bé ejercint la pressió sobre els jugadors contraris, peró sense brillar cara porteria com en anteriors partits.

David: Una millora substancial adaptant-se a l’equip i terreny de joc pero encara pot millorar molt. En les tarees defensives bé buscant la posició i tallant balons de perill.

Couto: Exercint de capita i donant tranquilitat en els moments oportuns, menys en alguns moments puntuals perfecte en els talls defensius.

Vampiro:Serios en el partit pero li va faltar crear mes perill per la banda.

Cara

Bona reacció en els moments dificils i sobreposant-se al gol, i eixint molt bé al contratac finalitzant qüasi totes les jugades amb bones ocasions de gol, i defensivament ajudant-se en els marcatjes amb colaboració per part de tots els jugadors.

Creu

Falta de concentaració al començament del partit i errades puntuals per no estar atents als moviments del rival, per altra part falta d’assistencia de molts membres de l’ equip provocant que el sopar del Central cada vegada siga mes barat.

Cronica del partit a carrec de Willy Palop
Colaboració de Tito Jougles.

Amunt United.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada