Última Hora

- -

diumenge, de juliol 17, 2011

G.P. de DAIMÚS i G.P. Alemanya

Avuí ha estat un dia molt complet i un molt bon dia motero.

Hem assistit al G.P. de Daimús. Si com esteu llegint, més concretament es denominava:

MOSTRA I EXHIBICIÓ DE MOTO CLASSICA I DE COMPETICIÓ.
CIRCUIT URBÀ PLATJA DAIMÚS

Molt ben organitzat pel Club de Motos Daimús.
Com podeu vore, han montat tot un circuit urbà que ens recordava als millors temps de Gandia i Alcoi. [ Per cert per als amants dels circuits urbans de motos en Xàtiva encara es poden vore carreres en circuit urbà a l'Agost]

Anem per feina:
A les deu ben tocaes a esmorzar i tot seguit amb una mica de retrás el prototips de 80cc i de 125cc ja estaven pegant voltes. Ahí hem pillat les primeres fotos i bones tombaes:



Després s'acostem cap a la recta de meta, i vegem tota la organització, bona barra, cervessa fresca, una bona sombra i cadires més o menos cómodes. Peguem una volta pel paddock i boxes, allí estan tots preparant les seves bales.

A les 11:00 en punt i ara si que ja de bó, escomençava la exhibició de la categoria reina en quant a espectacle, les 50cc i Automàtiques.
Hem pogut vore com les Mobylettes són les reines, s'han carregat en un tres i no res a les Derbi Variant i als vespinets i alguna que altra Rieju.
Això si que es un autentic "projecte passó". Escolta RadioBox.

Bones tombades i moltes apurades de frenada. Una bona categoria que ha donat molta emoció en les dos tandes que han fet.
Com podeu vore la seguretat en tot moment estava controlada, be per les bales de palla, be pel Director de Carrera.

Després hem pogut vore una gran tanda de motos de 80cc i de 125cc.

La primera linia de meta tenia un bon cartell:
" El caragol de Cullera", una xicona amb montesa i "Percalero".


Per darrere també sortia una TZR amb xapes rèplica de Checa que ens ha recordad a una moto d'aquestes que fa uns anys rodava pel nostre poble.
Com podeu vore el director de carrera sempre estava molt atent a tot.

Despres hem pogut vore les 250cc. Montesses, Bultacos i una Benelli 4 pistons que era un avió i li faltava pista per tots els costats.


Un gran matí d'exhibició de motos que ens han fet recordar temps passats i hem vist grans motos que encara tenen molt a dir. Ara vos posem una mostra del que també hem pogut vore als boxes.









G.P. D'ALEMANYA: EL MOTORRAD

I després i un poc resumit hem pogut vore el GP d'Alemanya o de nou i després de maxacar en Mugello els nostres han pogut guanyar en les 3 categories.

En 125cc: Faubel guanya per foto finish a l'amiguet francés. I sobre l'empat que han dit els jutges de nou li han donat la victòria a l'equip de Bankia del nassut. " Esto uele" per segon volta.
Pero jutgeu vosaltres mateixos:





En Moto2: El Marqués s'impossa a Bradl, està molt lluny encara pero a mitat del campionat i amb la trayectòria que porta igual aquest any el Marqués pot apretar a l'alemany.



En MotoGP: "Reaparace Pedrosa" gran victoria del vallesà, Lorenzo segon y Stoner tercer. El millor de tot, la carrera, com fa temps que no en veiem: Emocionant, adelantaments, Pedrosa sense por, Lorenzo fent-li un Gibernau a Stoner, en dos paraules im-pressionant.





[By Wan-xu]