Última Hora

- -

dimarts, de setembre 28, 2010

NOSALTRES TAMBÉ SOM UNS DESUSTANCIATS

Ja els hem dedicat algun article als nostres amics de Desustancia. ¿Que qui son?. Investigueu una miqueta si no els coneixeu. Els podeu trobar en estes adreçes:


www.myspace.com/desustancia


http://www.facebook.com/group.php?gid=44597472566

dilluns, de setembre 27, 2010

BANYERES 2 BENIARRES1 (By Willy)

aquesta semana com el partit del Beniarres va ser en camp contrari, no puc fer
la mitja cronica jajaja pero el resultat va ser:
Banyeres 2 - Beniarres 1, al menys van marcar un gol encara que fora de penal.
Van millorant si no tenim en compte que el Banyeres l'any passat va quedar ultim
de la classificació en la mateixa categoria que el Beniarres.
Anim que el cuixot algun dia tocara jajaja

Es crea un nou grup de batucada a Gaianes

Un nou grup de percussió brasilera va a crear-se a Gaianes. El proper divendres 1-10-2010 comença una nova temporada de batucada a Gaianes, i tota la gent que vulga gaudir de la percussió està convidada a participar. L'horari dels assajos és, en principi, els divendres a les 19:30, però si a algú li ve malament podem acordar un nou horari. Bona sort, batuqueros!

RESULTATS PRIMERA JORNADA CLUB PILOTA GAIANES

La primera partida del Gaianes A no va tindre color. Jugaven al trinquet de Muro contra el Muro A, Pouero i Xiqui contra Gustavo, Josele i son pare, i ja als primers quinzes es va veure que no hi havia color. Alfinal, 30 a 0 per al Gaianes A, i el Muro només va poder fer 2 quinzes atota la partida. En 30 minuts ja s'havia acabat tot.
Distinta sort per al Gaianes C, que jugava a casa contra Quatretonda B.0 a 40 per al Quatretonda a una partida on els jugadors del Gaianes van patir els nervis propis d'un inici d'una temporada en la que s'espera que canvien la imatge de l'any passat i donen més guerra. L'oportunitat la tenen al proper partit: derbi a la catedral de la pilota de Gaianes (al carrer Mare de Déu de la Llum, vaja) entre Gaianes C i Gaianes A.
Les postures donen de 15 per als blaus després del seu bon inici detemporada, però no es descarta que el Gaianes A intente endreçar la seuatrajectòria al campionat i done la sorpresa. Respecte als altres 2 equips de Gaianes, el Gaianes D va obtindre elresultat esperat (és a dir, va perdre 30 a 0) contra el Quatretonda A idel Gaianes B, que jugava a Canals contra el Canals B no em rebut informació, el que ens fa sospitar que van arreplegar una derrota, però estem a la espera de confirmar el resultat.
Aquests dos equips jugaran contra Montaverner A i Aielo de Rugat a casa. L'horari de les pròximes partides encara no s'ha confirmat.
En quan es confirmen us les enviaré.

diumenge, de setembre 26, 2010

SOPAR DE QUINTOS DEL 75

Els quintos del 75 de Muro tornen a organitzar un sopar. No és exclusiu per a gent de Muro i sí pensat per a la gent de tota la comarca que estudià al colegi El Bracal. Eres un d'ells? Apuntat!!


















divendres, de setembre 24, 2010

Els efectes del foc

A petició de un dels membres, aci teniu un video del youtube que ens mostra els efectes de l'ultim incendi que patirem a les nostres comarques

dijous, de setembre 23, 2010

50.000 VISITES!!!

Avuí hem tingut la visita 50.000.



MOLTES GRACIES A TOTS ELS QUE LLEGIU AQUEST BLOG.


Es per això que per celebrar-ho, ara també podreu seguir el SANNEDRIN a Facebook.



50.000 GRÀCIES A TOTS!!!

El Sannedrin

LA LLEBRE DEL BARRACAL A LA BOTAMARGES. La crònica


La carrera va ser una passada. Eixida a les 6 del matí amb els frontals de Forna, la gent del poble ens va fer un corredor amb torxes per despedir-nos, i a partir de ahí, tralla i més tralla. Primerra pujada a la bassa roja (km 5) de nit i per pista, tots corren la gent estava fresqueta. Baixem per senda trialera, fotuda per la visibilitat, i anem a Villalonga (km12).

Es fa de dia i encarem el tram mes bò, la via del serpis, passem els tunels fins la pujada cap al cim de la safor(km19). Pujada molt dura però al ser la cara nord, l'ombria, i ser matinet es fa prou bé. Des d'ací baixada per senda amb molta pedra que es fa molt dura fins a la font dels olbits (km26). Seguim baixant per senda fins a l'orxa, al barranc dels bassiets (km29).

A partir d'ací comencem a pujar de nou per buscar l'alt de la serra de L'orxa (km34). Esta pujada ja es fa a partir de les 10,30 del mati i la calor ja comença a notar-se. Després de la pujada venen uns km molt bons per correr fins arribar a Benirrama (km43). Avituallament especial pq tinc a les meues dones (MJ i Carmela) animant-me al poble.

A partir d'aci el més dur del Ultra-trail. Pujada forta fins l'alt de Benirrama i anem a buscar les antenes del Xilibri (o algo així). Al poble de l'Atzuvia arriben a les 14 hores amb les cames tocaes i molta calor. Ens queden els ultims 10km, però durs de collons. Son pujades i baixades curtes però intenses que amb la solana que pegava es fant molt dures. Despres de 9 hores i 50 minuts i 63km a les cames, creuen la meta.

Be xicons això es tot, una altra mes a la saca. La pròxima, el 3 d'octubre, es de ciclisme a Valencia. Ja vos conte. Adeeeeeu!

Fantastica carrera, excel.lent l'organització de la prova

dilluns, de setembre 20, 2010

Debut del Beniarrés a la LLiga

De nout tornem a una vella secció, i aquest any tenim al nostre "ojo que no puede ver" seguint al Beniarres C.F. ja que al United fa temps que ja li vam donar l'absolució.

Aquesta setmana debutava en lliga i ja tenim la primera crònica:


El Beniarres va seguir fent de les seves ho siga va pedre en el seu debut 0-1 [ Beniarres - Agullent] amb un autogol del defensa central, es veu aquesta temporada una millora en el joc i millor posicionament dels jugadors en el camp amb una defensa mes segura que l'any passat i amb un porter que dona seguretat a la defensa, pero el mes precupant es que al no jugar Esteban en aquest equip te pinta de no fer ni gols ni de penal, pero esperem i els donarem temps per a que suplisquen eixa necessitat i aconsiguixquen resultats positius en forma de punts que els faça ascendir en la classificació.
Com de costum l'aficció molt bona.


Lo que el Ojo de Willy no puede ver.

Sumari reunió de Reis

Aquest dissabte 18 de setembre es va celebrar una reunió convocada al programa de festes de 2010.

Allí es va donar a coneixer que la gent que s'encarrega de l'organització per a la rebuda del Reis Mags d'Orient, necessita ajuda i volen propossar fer una associació per a un millor control i organització, d'aquesta manera podrem rebre als Reis Mags d'Orient com ells es mereixen, sino ens portaran carbó.

La acollida va ser molt bona, els organitzadors van estar sorpressos per la gent que hi va assistir.

Així va anar:
- A les sis tots pensavem que no fariem ni pedra, ni paret, sols hi havia "quatre cabos i un soldat". Poc a poc va anar acostant-se la gent. I amb 30 minuts de retràs es va escomençar la reunió.
- En primer lloc s'exposa la preocupació que es té sobre la organització i la falta d'ajuda.
[ Debat i opinions]

- És propossà fer les gestions oportunes per a crear una Associació.
[ Debat, ventatges, desventatges i opinions]

- Finalment la gent ho veu amb bons ulls i es tira endavant la proposta.
[ I ara que fa falta? I com és crea una associació?]

- Per a això es propossa una nova reunió per al proper 6 de Novembre a les 18:00 al centre cultural. [ Nota: Aquesta setmana hi ha GP de Motos a Valencia i va el Papa a Barcelona]


Aixi que ja ho sabeu ho tindreu que mirar per la tele i no deixar d'acudir a la reunió,
DISSABTE 6 DE NOVEMBRE DE NOU AL CENTRE CULTURAL.

Els Reis Mags s'ho mereixen, que sempre ens porten moltes coses.

Ens deixa ell, es queda la motxilla: Labordeta

Aquest diumenge 19 de Setembre de 2010, un personatge molt volgut per tota la gent, ens ha deixat.

Ell es va recorrer tot "el país amb la motxila" li l'ha deixada ben plena de coneixements, cants i frases mitiques, malauradament va deixar de caminar als 75 anys.

D.E.P.

JOSE ANTONIO LABORDETA




dijous, de setembre 16, 2010

La Llebre, botarà Marges




TORNA LA LLEBRE DEL BARRACAL...ara li toca "el botamarges".

Desde el Sannedrin el desitgem molta sort...., ell ens ha confirmat una crònica si acaba la carrera viu.

COINCIDENCIES?

Continuant en el tema dels incendis que arrasaren les nostres muntanyes dies enrere, ens ha aplegat una informació que pot ser interessant, el projecte de autovia entre Villena i Muro i el projecte de línia de alta tensió que passa per la Valldigna.






Que cadascú traga les seues conclusions:








dimarts, de setembre 14, 2010

Festes 2010: La Crònica

*
*
*
Aquest any, no s'ha fet la CORDÀ, possiblement un dels actes més tradicionals del poble.
*
*
*

Esperem que aquest any haja estat l'excepció i que per a l'any que vé la voluntat, el seny i la solidaritat de tots en vers aquesta festa tant nostra la pugam gaudir de nou.
*
*
*
*

dijous, de setembre 09, 2010

Necessitem la teua col·laboració

EL proper dissabte 18 de setembre a les 18:00 hores t'esperem al Centre Cultural. Aci et reproduim altra volta l'article aparegut al llibre de festes:



TOTA PEDRA FA PARET


Som un grup de gent als quals ens agrada participar activament en la vida del poble i en les activitats i festes que al llarg de l’any es celebren. Pensem que al poble hi ha més gent amb les mateixes inquietuds i que no es decideix a participar i per això fem esta crida.


Qué per qué ho fem? Principalment perque la festa la fa el poble, i si el poble no s’implica esta s’oblida i es deixa de celebrar. Sols heu de preguntar a la gent gran quantes festes s’han deixat de celebrar; per exemple: Sant Antoni del Porquet es va deixar de celebrar per falta de festers. La tradició ens diferencia com a poble, i si la deixem perdre, perdem el nostre sentit de poble.

Un altre exemple, i és el que ens serveix d’excusa per redactar este escrit són els nostres estimats Reis d’Orient. Fa més de 30 anys que carregats d’il·lusions baixen des de l’ermita cada 5 de gener de la forma que coneguem. Vénen tots els anys des d’Orient, però perquè apleguen al poble i a totes les cases necessiten la col·laboració del mateix poble.


Primer que res des d’ací volem donar les gràcies a tota la gent que en tots estos anys ha vollgut que els Reis pararen a la porta de les seues cases.


Ho han fet gràcies al suport de gent que, anònimament, desinteressadament i amb molta voluntat dediquen part del seu temps en que eixes il·lusions apleguen a cada casa. Esta és una feina que es fa a l’ombra, que es fa per gust, i amb la confiança de saber que tens gent amb ganes de col·laborar, d’apendre i de continuar la tradició.


Des de fa uns anys eixa voluntat no és suficient per a les poques mans que tenim i any rere any anem comprovant que van faltant-ne més.


Hi ha gent que porta molts anys en esta tasca, amb ganes de continuar i amb l’esperança i en la voluntat que més gent s’implique.

És per això que volem fer una crida a tota persona que tinga voluntat de col·laborar, com nosaltres, per fer una reunió que tinga com a objectiu fundar una associació cultural que siga un punt d’encontre, on proposar, organitzar, conviure i participar.

Tota pedra fa paret, per xicoteta que siga. T’esperem el proper dissabte 18 de setembre, a les 18:00 hores al saló d’actes del Centre Cultural.





dimarts, de setembre 07, 2010

FUEGORRRR!!! by RadioBox

Hui ens em alçat de bon matí en una capa de cendra per tot el poble, olor a fum i un cel gris que res a vore té en els dies de pluja. El s termes d'Alfafara, Agullent, Ontinyent i Bocairent cremen des d'anit i a hores d'ara continuen fent-ho.

El vent de ponent s'encarrega de dificultar les tasques d'extinció i el desplegament de mitjans aeris es espectacular. A l'embassament de Beniarrés apleguen a fer cua fins a 7 avions alhora i al de Bellús també hi ha tràfic aeri.

En el video, enregistrat este migdia, es veu, encara que la qualitat no és molt bona, les maniobres de una formació de 3 Canadair CL215 per carregar els seus dipòsits de 6000 litres.

I ara anem a malpensar una miqueta. S'en recordeu de l'estiu del 1994? No hi hava setmana on cremara una serra a la comarca. Curiosament per tot aquella terra cremada es construí el gasoducte.

A la zona que ara està en flames, la valleta d'Agres, hi ha projectada un autovia i potser algun parc eòlic. Casualitat?

Misano, una de calç i altra d'arena [By Wan-xu]

Aquest cap de setmana el motociclisme mundial de nou s'ha posat de dol. Diumenge passat durant la cursa de Moto 2 i quan s'estava vegent una de les millors lluites pel segon lloc, el japonés Tomizawa va tindre un accident, el qual li va provocar la mort.

Possiblement quan podriem celebrar el millor cap de setmana del motociclisme nacional amb 7 podis de 9 posibles: primer-segon-tercer 125, primer-segon Moto2 i primer-segon MotoGp.

Tot un colp per a tots els amants de les motos. No cal ficar fotos, no cal ficar el video, ho podeu vore en qualsevol web de noticies. El morbo per a qui'l vullga, en aquest tipus d'ocasions qualsevol comentari de més, sobra.


D.E.P: TOMIZAWA-SAN [ número 48 i el primer guanyador de la història de MOTO-2]


divendres, de setembre 03, 2010

A QUINS EXTREMS ESTEM APLEGANT!!!

NOTICIA: PER A INDIGNACIÓ DE TOTS:


Detingut i multat un llaurador d'Aielo de Rugat per amenaçar al lladre que li furtava les bresquilles

Un llaurador d'Aielo de Rugat, en la Vall d'Albaida, va ser detingut i finalment sancionat amb 160 euros (i el pagament de part de les costes del judici) per haver amenaçat, al seu propi terreny i amb una escopeta, al lladre que li estava furtant part de la collita de bresquilles. Això va ser després de diversos robatoris a la seua parcel·la, pel que des de la Unió de Llauradors han denunciat la indefensió total dels llauradors valencians, exposats moltes vegades a robatoris en les finques.

La UNIÓ de Llauradors i Ramaders ha denunciat la total indefensió en la qual es troben els agricultors i ramaders valencians davant els continus robatoris que es produeixen en les seues explotacions agropecuàries.

"Els agricultors i ramaders valencians observen estupefactes com la justícia en lloc de protegir a aquells que veuen minvada la seua renda amb els robatoris que es cometen en les seues explotacions, al final beneficia -o almenys deixa indemnes- als infractors que cometen els furts", assenyalen en una nota.

La família de l'agricultor Vicente Tormo en la localitat d'Aielo de Rugat (Vall d'Albaida) és una de les últimes afectades i veure's impotents pels robatoris. Després d'una setmana de continus robatoris en el camp de préssecs que estaven recol·lectant, el passat 21 d'agost un dels seus fills que venia de caçar va sorprendre en el bancal al presumpte lladre in fraganti.

El va amenaçar amb l'escopeta sense utilitzar-la en cap moment -el lladre també portava una altra-, el va instar a marxar-se i es va traslladar a la caserna de la Guàrdia Civil de Castelló de Rugat a presentar denúncia pels robatoris amb les dues escopetes. La seua sorpresa va ser majúscula perquè el lladre de préssecs estava allí també per a presentar denúncia per amenaces. Poc després la Guàrdia Civil de Castelló de Rugat es va presentar en la seua casa per a detenir-lo mentre el lladre romania tranquil·lament en llibertat. Tot el dia el va passar d'un costat per a un altre entre casernes i jutjats com un criminal, per Castelló de Rugat, Gandia i Ontinyent, on finalment la jutgessa el va deixar en llibertat i va ordenar un judici ràpid que es va celebrar el passat 25 d'agost.

Segons expliquen des de UNIÓ, a fi d'evitar que hi haguera antecedents penals per a l'agricultor afectat doncs era una paraula contra l'altra, la solució final va ser un acord que es va plasmar en el pagament d'una multa de 160 euros més un terç del cost del judici per a l'agricultor i només 240 euros de multa més un terç del cost del judici per al lladre. La diferència és de 80 euros, sense explicar a més la sensació d'indefensió i l'evident nerviosisme que els ha ocasionat el fet a aquesta família valenciana d'agricultors. Dies més tard del judici, Vicente Tormo va sorprendre de nou a un altre lladre furtant en el seu camp de préssecs, però clar ja no es va atrevir a amenaçar-lo. Veure per a creure: d'agricultor afectat a acusat i imputat.