Última Hora

- -

dissabte, d’agost 30, 2008

Les Danses a Chantada.


El passat cap de setmana, les Danses del nostre poble i la música acompanyats d'una nutrida representació de "fans" i part de les autoritats municipals van anar a difondre la nostra festa a terres gallegues.

De divendres 22 a dimarts 26 d'agost el poble es va quedar sense 52 habitants.

Primera parada: Ourense, on algú tenia sed, pero la font treia l'aigua calenta i sols servia per rentar-se el peus encara que hi ha qui diu que un bon rentó d'aquella aigua treia anys de damunt.

Dissabte a CHANTADA ... on Bous i carros es tocaven, festa i xaranga pel poble... i a les rodalies.


I diumenge despres d'una nit mogudeta... van anar a Santiago de Compostela. Per a rendir conters al patró d'Espanya i titular de la parròquia del nostre poble. Pero la sorpresa va ser quan no hi van trobar el botafumeiro.
Dilluns al matí intercanvi de regals i germanor entre els dos pobles, Gaianes-Chantada.
I per la tarda... A BALLAR!

Amb repertori que escomçà amb la Dansà de Gaianes i que seguia amb fandangos i jotes.



Castanyoles, música de banda i radio-cassette van acompanyar el balls.... que van acabar amb aplaudiments...i sobre tot els crits del fans del poble.

Dimarts de bon matí, agafar els bultos i cap a casa.

El Canal 9 a Catalunya!!!

Si, a partir d'ara tots els Catalans ja poden gaudir del Canal 9 [ Televisió Valenciana] a Catalunya.

Per a poder vore'l aquest nou canal sols has de sintonitzar el Canal 43.

Desde el Sannedrin tant sols podem dir una cosa....Felicitats a tots els que han pogut fer aquest fet possible.

A vore si s'acaben les lluites partidiste i tothom pot vore tots els canals [ C9, TV3, TV Mallorca, etc, etc] i tots els Països Catalans hi podem anar a una...

EL PRIMER PAS JA S'HA DONAT.

dijous, d’agost 21, 2008

PARTICIPA

Participa en el Sannedrin envians un e-mail i el teu comentari o crònica serà publicat:

TENIM NOVA DIRECCIÓ D'E-MAIL:


E-mail: sannedringaianes@yahoo.es

Quina Gasolinera és més barata?

Ara que ja estem oficialment en temps de crisis, abans d'anar a la gasolinera si teniu una estona podeu mirar quina gasolinera és la més barata de la vostra contornà i així estalviar unes perretes, ja que com diu la dita " TOTA PEDRA FA PARET".

Mireu aquesta web, és molt util:

dimecres, d’agost 20, 2008

RadioBox a la República Xeca

Bé, després de una temporadeta sense dir res, nem a analitzar com estàn les coses després de les vacances motociclistiques:


125: LLIMONÀ DE PAPERET. No hi ha un dominador clar de la categoria, a pesar de estar el campió en títol i alguns veterans més. El team Aspar no remata la faena i Olivé i Terol son les eternes promeses que mai despunten. En fí, lo que deiem, llimonà de paperet: quan comencen ho fan molt fort i al final es desbraven....













250: QUE BURROS SERAN SI LA VOLEN ELIMINAR. La sang enguany està ací. I no soles enguany, en les ultimes temporades s'han vist les millors carreres de les tres categories i ara resulta que volen matar el 2 temps per motos de 600 de 4 temps, pa d'això ja està el mundial de superesport (i que per cert no controla Dorna). La culpa la tenen les marques perque veuen mercat que de esta manera no tenen. En la vessant esportiva els nostres li van donar sabó del que ens té acostumats il payasini Simonchellini i va vore com a dos curves del final de estar primer va acabar tercer sense gastar les guarraes a que ens té acostumats. Del tercer en arrere i començant pel quart podriem aplicar el titular del 125, i ara vos faig una pregunta d'examen ¿qui va fer la pole?

MotoGp: AYYY! SI HUBIERA CLASIFICADO ANTES! Ja ho hem dit moltes vegades: Elietes es bonisim, però enguany la ducati no rendia el que tocava i ara que la moto espenta eixint de curva s'ha notat. els 15 segons de diferència son els que va tardar en superar al pilot i per a rodar en temps inclús més ràpids que els primers.
En canvi els pilots Michelin, poc feren. Les rodes de davant eren de madera i gràcies donaren els que pugueren acabar la carrera. No crec que esta situació s'arregle en dos setmanes, perque és la faena de tot l'any. Per la xarxa es poden vore declaracions d'uns i d'altres i el més comedit i senyor és Lorenzo (!!!???), en canvi el més bocachancla és Pedrosa (!!!!!!!!???????) (cóm ha canviat el cuento!).



Sumant les rodes als dos fiascos de Stoner, el titol li l'han posat en safata de plata a la muñeca vestidita de asul, que per cert, al sacacorchos de laguna seca se li va apareixer San Piano a 20 centimetres de la roda, perque si li s'apareix a 25, podriem estar parlant de "la ostia más grande jamás televisada".



I ja avancem: al Ricardo Tormo hi haurà gran reportatge gràfic a càrrec dels nostres enviats especials.


Seguiremos informando......

dimarts, d’agost 19, 2008

El Sannedrin al Programa de Festes

Des d'ahir dilluns dia 18 d'Agost, ja es pot anar al ajuntament a comprar el programa de Festes de Gaianes 2008.

El programa val 18€ i tens la opció de triar apart una camiseta de Gaianes o el Llibre que ha escrit Gonçal Pérez sobre l'escola Vicent Durbà de Gaianes.

Com a novetat i gran noticia per a la gent del Sannedrin es que aquest any hi ha un article sobre el nostre blog, que fem i com ho fem a més a més de donar la possibilitat a tota la gent que hi vullga a fer els comentaris i participar al nostre blog.

BONES FESTES A TOTS VOS DESITGEM DESDE EL SANNEDRIN!!!!!

Nou format d'Oli

Aquest passat mes, ens van sorpendre en un nou format d'envas per al nostre apreciat oli.

A vore si aquesta nova forma fa que la venta i el preu del oli de la Solana del Benicadell puje.