Última Hora

- -

dilluns, de juny 30, 2008

La Roja....[ By El Roig]

Aci a la marina en molta euforia a Ondara van fer imitacio a
la plaça colon en la plaça de bous.
Els amics i nosaltres dos vam anar a Beniarbeig al bar de la meua sogra

¡¡ impresionant¡¡.

A calp sé que mil persones o mes s'en van anar a dormir pronte i
disgustats.

JA NO ES UNA SELECCIO SINO UNA SELECCIO CAMPEONA

QUE VIVA ESPANYA LA LA LALALALAAAAAAAA


LA ROJA [ By LePetit Napoleon]

SI SI SI LA COPA JA ESTÀ ACÍ
CAMPIONS CAMPIONS OE OE OE
Per fí, ja era hora, ja ens tocava, i aixina podriem estar hores dient que despres de tantes i tantes desilucions ESPANYA, si llegiu bé, ESPANYA, a guanyat la EU- RO- CO - PA, hem passat els mals tragos de quarts i 44 anys despres hem guanyat, si ho torne a dir perque no me ho crec, ESPANYA CAMPIONA DE EUROPA
Gracies, Casillas, Puyol, Marchena, Xavi, Villa, Iniesta, Torres, Gracies Senna ( que li donen un plaça per que lo que ha corregut este brasiler, perdoneu es ESPANYOL, per EL NOSTRE PAIS, per la nostra ROJA no té nom), gracies a tots els jugadors.
Però al que hi ha que ferli un monument en tots els pobles es al gran Mister, a la Abuelito ARAGONÉS, quina manera de aguantar totes les critiques de tot el pais, i ara se les traguem totes, soles podem donar-li les gracies i dirli que és el millor entrenaor del mon i que se'n va guanyan, com els grans. Te queremos Mister.
Ahir una gran representació del Sanedrin ho vam celebrar en la sede oficial, Banderes, abraços i una alegria que feia anys no la teniem en el futbol, no sé si es tornara a tocar vore guanyar Espanya però almeys podrem dir que em vist guanyar una Eurocopa a la Roja

Lolelolelolole Que Viva España!!!!!


divendres, de juny 27, 2008

El Sabio de Hortaleza...ZAPATONES!!!

Guanyem o Perdem la final....ahir es va demostrar com es juga a futbol. Un "espejismo" o no.
Sort o no...tot es criticable i tot es pot parlar.

El sannedrin vol fer un homenatge al gran personatge d'aquestos dies: "El Sabio de Hortaleza y Zapatones"



Felicitats LUIS!!!

On estan aquest periodistes que dien que amb aquest home no anavem enlloc, on estan aquests de les radios...i es que quan en aquest pais hi ha una persona que no fa lo que els periodistes diuen de seguida a criticar i a crear mal rotllo: Aupa Luis, Aupa Clemente!!!


dijous, de juny 26, 2008

El BRACAL TÉ ALUMINOSI...

En exclusiva per al Sannedrin....

"Noticia bomba de fa 10 minutets. Reunió del claustre:

EL BRACAL ha de ser desallotjat. El centre està afectat per ALUMNINOSIS. Menut tinglao. El curs que ve comencem en prefabricades en la fira. El BRACAL serà enderrocat. Tenim que començar a empaquetar tot el material per traure'l d'ací. Açò fa fredat.

Menuda va a armarse en Muro..."

divendres, de juny 20, 2008

El United en les 24H

Avuí escomencen les 24h Esportives de Muro.

El United té grans espectatives per a aquest competició.

Els partits seran a les 22:00 i a la 1:00, si no han canviat l'horari.


ANIMS I MOLTA SORT UNITED!!!

dimecres, de juny 18, 2008

LA Baixà del Burro [ Remember]

Es fa saber que aquest diumenge i de nou com diu la dita es farà la gran festa de la baixà del Burro.

Festa popular on les hi haga.....

Tenim que donar les Gracies als Cap Quadrats del Holandesos per no fer el que el Churros italians hagueren fet...


Recordem aquest gran article publicat en Juny del 2006:

LA BAIXA DEL BURRO!!!!!!! ( By LePetit Raúl)

AQUEST ANY........... TAMBÉ.

ELS ESPANYOLS, POBLE PLE DE TRADICIONS ANTIGUES, NO PODIEM FALTAR A LA MES ANTIGA E IMPORTANT DE LES NOSTRES TRADICIONS, LA BAIXA DEL BURRO. QUE ES AQUESTA FESTA? DES DE QUAN ES CELEBRA?
DONS BE, AQUESTA MILENARIA FESTA NAIX EN 1936 I ES CELEBRA CADA CUATRE ANYS. TOTS ELS ESPANYOLS ES REUNIM EN LES CATEDRALS DEL SEGLE XXI, ES A DIR, EN ELS BARS DE TOT EL PAIS I DURANT UNES DOS HORES CELEBREM LA " NOSTRA MORT I PASSIO".

FINS A DIA D´AVUI, LES TROPES LIDERADES PER ELS MES NOBLES GENERALS ESPANYOLS, MUÑOZ, CLEMENTE, CAMACHO, ARAGONES........, LLUITEN CONTRA ELS EJERCIS ENEMICS AMB TOT EL CORATGE DEL MON PERO QUAN LA VICTORIA PAREIX PROPERA...... EL ENEMIC TRAU UNA ARMA ILEGAL, QUE SOL VESTIR DE NEGRE I XIULAR EN VES DE PARLAR, I ENS DESTROÇA LES NOSTRES ILUSIONS. PERO EL MES GRAN D´AQUESTA FESTA ES QUE NO MORIM MAI, I CADA CUATRE ANYS " RENAIXEM " DISPOSATS A LLUITAR DE NOU.
AIXI QUE NO HI HA QUE BAIXAR ELS BRAÇOS, TORNAREM............ EN CUATRE ANYS!!!!!!!!

NO SABEM QUIN GENERAL COMANDARA LES NOSTRES TROPES, NI QUINS SOLDATS FORMARAN AQUEST VALENT EXERCIT, PERO EL QUE SI QUE SABEM ES QUE...........
EN EL 2010 TORNAREM A CELEBRAR " LA BAIXA DEL BURRO".




VISCA LA ROJA............ DE PLANES!!!!!!!!!

dilluns, de juny 16, 2008

Les Danses de Gaianes a Galicia

Com bé ja molts sabeu, es convoca a tots els Ballaors i Ballaores del poble per anar el proper mes d'Agost per a ensenyar la nostra cultura ballaora als Gallecs.

S'està organitzant un viatge del 22 al 26 d'Agost a CHANTADA provincia d'Ourense.

Per ara sols sabem això...en breu vos donarem més informació d'on apuntar-se i quines son les condicions.....


Ai les perdigüetes, ai les perdigüetes que piquen i voleeeennn!!!

dissabte, de juny 14, 2008

El Gebrselassie del Sannedrin i Balí junts.

Mireu tot el que es pot trobar en internet:

El corredor més famos del Sannedrin ELGrselassie i Balí junts ...


dijous, de juny 12, 2008

RadioBox a la terra del pantumaquet

Després de estar una bona temporada sense posar un peu en territori mundialiste esta setmana ho vam fer per la puerta grande i a tutiplén. Els tres dies estiguerem a peu de pista, i per sort durant el dia l'oratge ens acompanyà.
Per a molts foren els primers dies de platja de la temporada, per el coloret que presentava la grada que en vore una ullada de sol es desprenia de la roba i es dedicava a fer la fotosintesis, i també per les consecuencies; més de un@ pillà un broncejat roig-gamba.


DIVENDRES:
Després de pasar per la primera aduana (més de 30 euros en peatjes) apleguem al circuit i toca passar el control de passaports dels "Montilla boys": esta vegada l'unic a declarar es la llauna d'olives que és persona non grata a la grada i que es queda a la sala de espera. Cal dir que este control, a pesar de ser exhaustiu, no es tan quisquillós com el que fan "los hombres del Paco" al Ricardo Tormo: allí no et deixen entrar cervessa i ací si mentre estiga dins de plastic.


El soliguer es situa al terreny, pero té poca feina peque la grada està mitg buida.
En la part esportiva ens perdem els primers lliures de 125 i encara no ens sentem Loren tasta el terra de manera que no el vegem passar pel davant nostre en tot el cap de setmana.



Al 250 estava clar que Bautista era el que millor ritme tenia de tots de lluny.
I per acabar d'adobar-ho sessió del Randy assustant al personal que du de paquet.
DISSABTE
Primera sorpresa encara no entrem al circuit; entrem a l'hora de sempre dels disabtes i la cua es de les del diumenge quan aplegues tard. Es decideix pendre mesures per a l'accés del diumenge i no tindre problemes.
Hui al control de passaports el problema l'ha donat un desodorant, ¿però qui collons vol fer olor al frescor salvaje del caribe tenint plisplay i una bona ració de morro de cerdo?
També vam jugar a trileros en l'acces a tribunes. Part de la nostra expedició no tenia seient a l'estadi i marejarem els controls per poder accedir tots a la tribuna. Esta volta si que va eixir bé.
Hui si que el Soliguer entrà en acció, hi ha perdius soltes i no en deixa passar ni una...
125: NO VA MÁS. Un català i en una derbi primers. Si remata la faena el diumenge el flato serà pitjor que el dels alcoians!. Pel demés, els nostres están ahí davant.
250: BAUTISTA SOBRAT, i a Debón (per molt que em pese) li ve gran la moto. Si el del team aspar no guanya es per a matarlo, el seu ritme es infinitament superior al de tot el grup.
MotoGp: ANEU PREPARANT EL DISCO. El dels segadors, perque es veu vindre. Pedrosa domina l'entrenament i el meu amic està missing (es veu que del pet que va pillar de tanta celebració amb nieto)



DIUMENGE
I acudim a les carreres, i no amb puntualitat britànica. Soles 15 minuts de retard i patirem ja els primers embussos, encara que el parquing el tenim localitzat i en un momentet aparquem en primera fila de eixida (important quan acabes).
Al control de passaports cap problema despres dels incidents dels dies anteriors.
Al control de tribuna no ens ix la jugada de trilero. Cadascú ha de portar la entrada i seure al seu lloc. Hui hi ha "acomodadora" i no ens deixa seure a l'escala. Part de l'expedició no pot seure a l'estadi ...
I el Soliguer es passà més temps mirant les perdius que les motos, i no pergué passà.
125: JA TENIA QUE EIXIR EL CAGAFILAES.
La carrera era de Gadea clarament, tenia controlada la situació fins que uno que no sabem d'on es (uns diuen que d'Alcoi, ell diu que de Bocairent ¿s'aclarim?) el trau a final de recta a l'entrada de l'estadi. Remontada per a res per al d'Aspar. A dos voltes del final hi haven molts que dien que IXE anava a guanyar, pero dins de l'estadi, en un lloc on NINGÚ en 5 anys que he vist les carreres in situ ha caigut. TRionf per al gavatxo, i mitja grada cantant la marsellesa. Comencem bé.



250: ¿ES PA MATARLO?
De finitivament no és el any de Aspar, el 125 no va i el 250 pa plorar. ¿La Bocapato no estarà tontejant en Bautista? Tot controlat fins l'ultima volta i a tres curves del final va i la casca. Cara de poker en la grada i sona l'himne italià. En hi han, però no tant com els gavatxos.


MotoGp: UNA PER LO MENOS....
Pedrosa davant, i els altres per darrere. De principi a final, matxacant. Carrera efectiva pero sense emoció; la part possitiva és que vaig saludar al meu amic de manera efusiva de la mateixa manera que ho vaig fer a Valencia el dia que va perdre el mundial.



Si no posen els segadors rebenten, però després de la llegida de cartilla de la volta que guanyà Crivillé (amb bandera mixta catalanoespanyola penjant del pal) la posaren mentre aplegava al box per a no tindre problemes. Si algun dia en guanya una Japucmorime, que li posen el nostrafesta....
I l'any que vé, si podem i cabem a l'hostal, tornarem.


dilluns, de juny 09, 2008

GP Catalunya en Fotos !!!

La crònica ja arribarà, que tot lo bó es fa esperar...vaja per davant aquestes fotos... del gran espectacle que vam poder disfrutar en Montmeló.

1- Portar el "condumio".

2- Posar l'aiguasal.
3- Mirar la Grada.
4. ...i els Programes Oficials.
I quan ja ho tenim tot.....

Arriben a la zona les 125....



Despres aquí podeu vore la moto del ALCOIÀ...despres d'una de les seves monaes...








Ara la sortida dels 250cc en directe...




Tot Seguit vé MOTOGP...i Pedrosa Ja despunta...






Seguiremos informando....

dilluns, de juny 02, 2008

United "El Sopar"

Despres de molts intents.... el United aquest cap de setmana va celbrar el Sopar d'Equip.
Encara que hi van faltar molts membres, pareix ser que la cosa va anar molt bé.

Aquí va un relat en propia persona:

Bon dia a tots el membres del Sanedrin
Este disabte vam celebrar un mini sopar del United i va ser memorable per alguns membres
1er de tot dir que hi ha molt de truxa en el equipo (...,...,...,... ,..mira que no fersen ni una, uns ni en el Rata pub)
El guanyaor del sopar va ser el GRAN PORTER, que a les 12 del MIGDIA, encara mel deixava (junt a Rooney i Radio Erre) en la pis fent se cervesses i amb la peluca de colors de festes de Muro.
GRANDE MI PORTERO!!!.
Jo a les 12 vaig agarrar el "montante" i amb la castanya que duia men vaig vindre a casa i em gitava a les 2 de la vespra, que llarg se me va fer el viatge!!
Aço es tornara a repetir despres de guanyar les 24 hores.
Amunt United