Última Hora

- -

dimarts, d’abril 22, 2008

21 el dia dels Musics, 22 el Dia l'Entrà, 23...

Homenatge del Sannedrin a Festes d'Alcoi....21 el dia dels Musics, 22 el Dia l'Entraaaa....



Pero qui l'ha fet...els reporters del Sannedrin estan sota la pista...


dimarts, d’abril 15, 2008

RadioBox A Portugal

El quart gran premi peninsular, que cuasi espanyol, a punt va estar de fer-nos pronunciar la paraula en que algún GP d'enguany volem obrir la crònica i que de moment es reservem.
En un horari apte per als més dormidors i amb l'ordre un poc alterat les carreres les varem vore així:
250: CADASCÚ AL SEU LLOC. Soles Simonchelli posà un poc d'emoció les primeres voltes, pero Bautista lluí el seu estil i conseguí una victoria comoda sense problemes, però ¿algú sap on estaven els demés? La majoria missing...
MotoGp: OOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! El puto amo i dos més. Menut grapat de títols hi haven a les tres primeres posicions. I que dure!. El primer terç de carrera va ser de lo milloret vist en temps.


125: L'EXPLICACIÓ DEL POLTERGEIST. ¿Per qué un paquet va segon al mundial? ¿Si porta una RS en kit i corre mes que les RSA oficials? Per la gent que té darrere.
L'equip WRB està manat per Pons, i de mecanics i d'enginyers té a la gent que més va fer correr les 2T durant anys. Son la gent que feren al Crivi campeó de 125 en un xasis artesanal i un motor rotax de segon mà, que al 92 guanyà el primer Gp de 500 a Assen, i que posà contra les cordes a Doohan al 95 en una moto amb el número 17 pintà de fanta (espere que algú sapia de qui estic parlant). Cal dir que l'equip oficial aprilia es el Aspar i les motos soles van si les espenten i enguany ho tenen dificil per a fer algo.
I es que les carabasses costera avall també roden......

dimarts, d’abril 08, 2008

RadioBox al Mundial de Superbikes

Pues sí, esta vegada res de sentarse davant la tele. Hem estat els tres dies presents a peu de pista disfrutant de l'altre mundial. No té el color i la massificació de l'altre pero hi ha espectacle i entreteniment.
DIVENDRES
Després de acabar de treballar decidim acostarnos a vore els entrenos. Poc trafic i ningún problema a l'hora d'aparcar davant de la porta 1 confirmen que dins del recinte no hi haurien més de 500 persones. Gran sorpresa al comprovar que ningún xiringuito que donava de menjar està obert. En vista de que el dia no acompanya per ser un dia gris i amb vent, i no ens donen de dinar en finalitzar el cronometrat de superbikes pleguem veles i posem rumb a casa.
DISSABTE
Pertrexats per a les grans ocasions, amb el carret i la nevereta ben plena de "liquidos prohibidos en establecimientos deportivos" camuflats com a "bebidas isotonicas", i de l'aiguasal necessari per a passar un gran dia al circuit ens situem al sector 44 de la grada groga.
El millor lloc on disfrutar de la frenà més forta del circuit: la curva Doohan.
Mitja grada, unes 10000 persones hi haurien sent generosos, però a pista cada una de les categories donava espectacle. A pocs dels que rodaven els coneixiem, però la secuència de derrapades, passades de frenada, adelantaments i alguna que altra caiguda es impagable.

Al voltant de les 6 de la vesprada primera carrera del cap de setmana Superstock 600. Carrera a 2 manegues perque a mitjan carrera el primer va caure i la moto es va encendre enmig de la pista. Si les del diumenge son igual de disputaes que esta la cosa promet...
DIUMENGE
"No por mucho madrugar te asientas donde te da la gana". Vam entrar a les 9 en punt del matí. Quan estaven picantmos l'entrada es van sentir els primers bramits del warm up. Sorpresa al vore que no ens deixen passar al sector blau, amb igual vista a Doohan i millor perspectiva del circuit. tornem al sector del dissabte i aprofitem per a esmorzar ara que encara no ens pega el sol. A les 10 del matí, estant plenes ja la groga i la taronja obrin la blava, i un poc més tard la verda. Segons la pàgina del circuit 60000 persones varen vore les carreres el diumenge, jo no m'ho crec. El diumenge hi haurien en les grades no més de 25000 i en tot el cap de setmana no aplegarien a 36000. O els tios estos veuen doble o jo no sé contar.
Suport majoritari a Checa en la grada, algo menys a Xaus, algún pito a Nieto i ignorancia absoluta a Lavilla. Eixa va ser la tònica del diumenge.
CARRERES
SUPERSTOCK 1000. Entretinguda i disputada. Al final quan ja els pilots celebraven un va enbestir a altre i la cosa pareix que va ser greu. Ahi teniu la foto. I la celebració també va ser bona.
SUPERBIKE 1. Checa ix molt arrere. Salchichoffen trau una ventaja de 4 segons. Xaus cau en l'entrada de Nieto i va ultim. Checa comença a rodar 6 dècimes més ràpid que el cap i aplega a l'ultima curva disputant-li la carrera al primer, cauen i el que anava tercer es troba la victòria. Checa encara s'alça i acaba quint. A la grada es passa de l'eufòria a la decepció, i per recuperarse ens fem un plisplayet per recuperar forces.


SUPERESPORT. No coneixem a ningú, pero la carrera es bona i disputada fins l'ultima curva, guanya un català i per fí sentim l'himne de la roja.

SUPERBIKE 2: Checa ix en segona fila, fa bona ixida aplega a posarse primer, però inexplicablement cau a la quinta posició. El sanedrin del tot motor trau la conclusió de que li ha entrat una busqueta al carburador i la moto li s'ha aufegat. Es descarta l'opció de que la bujia li ha fet perla.
Al final tercer i gràcies, que li dona dret a encendre la traca que Rafaelo li ha preparat.

COPA SUZUKI. Per acabar el dia copa monomarca. El que va guanyar ho va fer de carrer i a una mà, i això que les motos eren totes iguals.
Per la nit en aplegar a casa i vore la tele, sorpresa al vore la ignorancia que tele5 fa de les carreres. ¿Aixina com vol que la gent s'enganxe?

I a l'any que vé més....

dilluns, d’abril 07, 2008

Entrà d'Alcoi 08

Mireu el vídeo de presentació de la història que es representarà en
l'entrà enguany; pel matí els Alcodians i per la vesprada els Mudèjars.
Val la pena mirar-lo a pantalla completa i amb els altaveus forts. Es
tracta de la història de dos germans de pare cristià i mare mora que són
separats als 5 anys i cadascú és educat i criat en una de les dues
cultures. Finalment, a la batalla d'Alcoi es retroben, quan ja són vells.

Tant el vídeo com el propi boato ho ha preparat la Dependent. De fet
l'entrà està concebuda com a una gran obra de teatre en la qual es
representa la història dels dos germans a partir de diverses escenes. Es
repartiran llibres amb la història completa abans de l'entrà, tant en
totes les escoles d'Alcoi als alumnes de primària, com en diversos
llocs. La idea és que el públic ho conega abans de l'entrà, per a
poder-ho entendre millor, per la qual cosa és interessant també que el
vídeo arribe a quanta més gent millor, feu-lo córrer.


dimecres, d’abril 02, 2008

[SanEdrin] Comentari nou a 2on ANIVERSARI DEL SANNEDRIN!!!.

Anònim ha deixat un comentari nou al vostre missatge "2on ANIVERSARI DEL SANNEDRIN!!!":

SANT FRANCES DE PAULA, CELEBRACIO EN GAIANES.
Hui a partir de les quatre i mitja, totes les dones, unes corren mes que altres, no han perdut la devoció a Sant Francesc de Paula i han pujat a l'ermita, que a les cinc de la vesprada s'ha celebrat la Santa Misa, en honor a Sant Francesc de Paula, patró de l'ermita de Gaianes. Després de haver entonat els gojos famosos:
"MIIIIMO DE DIOOOOOS QUERRIIIDOOOOO,
SOL DE CLARIDAAAAAAAAAAAAD".
Han tret el berenar, que algunes de elles havien preparat, amb xocolate i coca, i menys mal que era baixar, per la "farta" que s'han pegat.
En menys d'un hora, "Paco" el de l'ermita, s'ha posat content, de vorer l'afluència de gent. I com molts diuen.
"Fins l'any que vé, i si tornem bon senyal serà".

A aquest anonim el Sannedrin li dona les Gracies i per agrair-ho i al mateix temps celebrar-ho, publiquem el missatge que ens ha deixat.

Gracies


Enviat per Anònim a SanEdrin el 7:15 PM

dimarts, d’abril 01, 2008

RadioBox en la tierra del pescaito y del fino

Com casi sempre, quan es fa tanta propaganda i el llistó es posa ben alt el bac i la trompà als nassos sol ser més gran, més espectacular i més dolorosa.

Per molt que diguen els mitjos, amb l'afegitó de visites ilustres, enguany jo no li he vist el coloret i la vistositat de altres ocasions. El fort del circuit es la pelousse i per molt que diguen, no estava plena. Nieto y Peluqui no tenien el quorum de les grans ocasions i la pelousse de Dry Sac estava buida. De fet les xifers oficials ho diuen: el diumenge van vore les carreres 1500 persones menys que el 2007. Personalment: o renoven els asientos de les tribunes amb més espai i seients un poc més comodes o moriran d'exit. Les instalacions tenen més de vint anys i encara estàn a l'era dels waters quimics. Fa vint anys seria un adelant, però temps han tingut per llogar algún manobre i fer un parell de servicis d'obra. La competencia és dura i els altres circuits peninsulars tenen millors accesos i serveis per a l'espectador.

Sempre s'ha dit que el millor lloc on vore les carreres es en Nieto i Peluqui, pero conforme han succeit les carreres els millors repasons i on més moviment s'ha vist ha segut en Dry Sac: hi ha vista i pantalla.

ENTRENAMENTS
125: JA PUC MORIME. Si l'alcoianet estava primer als lliures i va viure de renta el dissabte als oficials molt mal estan les coses a la categoria. Hi ha gent mol tendra i els veterans estan massa endurits i no donen la talla.


250: SI PERO NO. Els de casa van donar la cara, Bautista complint i Debón un poc despendolat per no despenjarse dels capdavanters.

MotoGp: VISCA EL XICLE. Quatre jocs de qualifiers va gastar la gent. Li dona espectacle a la cosa però tampoc saps on realment està cada un. Loren els té pillats la mida, pero Pedrosa anava prou venut en ells. Hi ha que llegir entre linies i vore els temps que marquen quan fan tandes de 4-5 voltes.

LES CARRERES
125: NO ME LO PUEDO CREÉ: El del boato manant més de mitja carrera i primer fiasco del team Aspar. Al final del matí la general no té res a vore en la clasificació de la carrera anterior. Definitivament ací no hi ha un dominador i el campeonat se l'endura qui menos monaes faja en tota la temporada. I com era d'esperar i WanXú escoltà : "fum de canyot" segon i gràcies. El tio este no té consistencia (ja du un grapat d'anys a la categoria i en equips oficials) i no dona la talla. El podium es resultat del demèrit dels altres més que mèrit seu.

250: NO ES EL QUE PAREIX. Pleno del team Aspar. Les RSA estan per acabar i no tenien que competir hasta que foren més fiables. La RSW encara es una moto molt bona i els que la duen continuen fent molt molt bons resultats. Bautista tenia la carrera controlada hasta que la moto va dir prou i l'italià sel va menjar en papes. Debón de moment no està cumplint les expectatives i es meneja en els llocs on estava quan portava la RS.

MotoGp: EL ELFO Y EL RODILLO. No va haver color. En varios foros de internet han batejat a Pedrosa com el Elfo, pero va fer una eixida d'eixes que més de uno cremaria l'embrague al més pur estil Rainey, va traure el rodillo i es va deixar a tots mocats. El meu amic estava molt content de fer segon i quasi perd la posició al celebrar-ho abans d'hora. No es el primer italià que li passa, Chili en la seua època de 250 becà i va perdre una carrera que tenia guanyada.
CONCLUSIONS.


Aprilia es té que posar les piles, i si no que li ho diguen al espardenyero: Pleno de gripaes. Algun enginyer es menjarà els pistons gripats en una salseta de llimaures i oli de ricino.
Ducati: Molt mal. Stoner es el unic que la fa correr, i es va passar més temps en la escapatoria de Dry sac que en carrera, i les altres tres motos les ultimes. Algo passa.

Espectacle de no caigudes: s'ha posat de moda el perdre la roda de davant i recuperar la moto com si no hagues passt res. En tot el cap de setmana almenys sen van vore tres ben espectaculars, i per a mèrit dels protagonistes Doohan en el seu dia ho intentà i no li va eixir.



I la pròxima al autodromo de Fernanda. El Grande Premio do Portugal hi ha que aprofitarlo perque els nostres encara jugen a casa.


Seguiremos informando.... (o no...)


I ara el AFEGITÓ DE WANXÚ....MIREU QUIN RITME POSEN ELS COMENTARISTES ITALIANS...QUAN PARLEN DEL RODILLO.




I per acabar-ho d'adobar el milloret de tot el cap de setmana:

LAS PADDOCK GIRLS JEREZ '08