Última Hora

- -

dijous, de febrer 28, 2008

2on ANIVERSARI DEL SANNEDRIN!!!

El United Remonta ales

Diario de Willy ( Lo que el ojo de willy quiere ver )

Temporada 2007/2008.

-Gaianes United-

Dissabte 1 de Decembre “La LLometa”

19’15

Gaianes United 3 – 1 Muro Papel

& Jugadors.

1. Willy 6. Racsa 11. Racsa

2. Maño 7. Couto 12. Paco

3. Carlos 8. Tomas

4. Juan 9. Biel

5. Cristian 10. Didac Entrenador: Mikel

& Equip Titular

Willy ,Couto, Biel, Juan, Maño, Tomas, Cristian.

& Equip Final

Paco, Carlos, Couto, Racsa, Cristian, Tomas

& Gols, targetes i incidencies.

1-0 Tomas minut 1

2-0 Tomas minut 8

2-1 MuroPapel

3-1 Racsa de penalti minut 49

Tarjeta groga a Rafa minut 20 i Cristian minut 37

Secció ” el ojo no miente”

& Crónica partit.

Aquest partit no pareixia del United, bon començament amb intensitat i marcant en els primer instant de partit amb una jugada electrica amb una definició exquisita,despres control del United creant ocasions de gol i marcant el segon de bella factura, menys en algun sustet en faltes al borde de l’area del United no va patir massa i quan s’acercava el contrari entre la vista privilegiada de Willy i el pal solventaven el perill.

En la segona part els primers 10 minuts van ser de desconcert que va provocar un gol en contra en una falta molt rigurosa per part arbitral pero al final es va marcar la sentencia en un penal clar molt ben buscat per Tomas.

& Valocració Jugadors

Willy: Algun sustet pero amb la sort dels seus amics els Pals, amb alguna parada bona, proa segur en les eixides.

Juan: Li va faltar acabar alguna jugada en un dispar a porteria i en ocasions donar el passe un poc abans, pero va marcar les pautes del partit.

Ximo: No va disfrutar tant en atac com en altres partits pero ho va intentar tot en atac i en defensa per a poder passar una semana tranquila en la faena.

Racsa: Va mantindre el baló en els moments necessaris i va buscar sempre fer el passe mes adequat, en el moment clau va llançar el penal amb una tranquilitat i eficacia d’un guanyador.

Didac: Ha ordenat a l’equip, i arefrescat el migcamp pero en alguna ocasió s’ha posat massa en linia amb la defensa.

Couto:Entre ell i el Biel han deixat al delanter rival sense poder disfrutar de cap ocasió de gol i desaparegut del partit.

Tomas: S’ha fabricat ell soletes els tres gols del partit demostrant que si es troba be fisicament es imparable en el uno contra uno i molt rapid en les seues accions.

Cristian: Bones internades per banda i ajudant a la defensa en tarees defensives amb alguna ocasió de gol clara pero sense sort.

Paco: No va tindre massa feina i en la falta no va poder fer res.

Biel: Es la sombra dels delanters i quan es troba be fisicament no hi ha delanter que Puga en ell es un autentic pidbull.

Carlos: Va traure en claritat els balons desde la defensa i es va sumar en alguna ocasió a l’atac per la banda, sempre atent als balons llargs llançats desde la defensa contraria cap als delanters rivals.

Cara

Passen les jornades i el United torna a la rienda del triunf demostrant que no se li ha oblidat jugar be i recuperant l’autoestima de l’equip que ha de demostrar que no es flor d’un partit.

Creu

Hi ha que intentar matar abans els partits per a no patir tant i intentar no fer tantes faltes al borde de l’area que s’ha demostrat que els colegiats son molt rigurosos amb el nostre equip i a la minima fan servir el xiulet, tambe hi ha que reseñar que encara fa falta vore algun membre mes del United en el terreny de joc.

Cronica del partit a carrec de Willy Palop

Colaboració de Mikel

Amunt United.

dijous, de febrer 21, 2008

Vivències i no Vivendes!! [ By Vieri i Radio Box]

Davant d'aquestes noticies:

Bona noticia per als que encara no tenim casa. Metrovacesa comença a baixar preus. I segur que aço soles es el principi. Fins que no baixen un 50% no començaré a pensarmeu
Aquí vos posem unes vivencies que no Vivendes d'un company del Sannedrin:

Jo no hi ha dia que no rebra una cridà oferint-me un pis, resultat dels meus passetjos per la fira de la vivenda a València. Des de que vaig fer les meues primeres visites, fa uns 3 anys, fins al moment ni puto caso; normal, imatgineu-se el panorama: un jove que acabava d´ accedir al mercat laboral passetjant pels glamourosos stands de les promotores més importants de la nostra Comunitat, buscant un VPO enmig de l´eufòria provocada pel boom inmobiliari. JA JA JA... Veies a famosos fent-se fotos i menejant el mostatxo als stands, xiques joves i amb uns modelets que "pa qué" fent publicitat, llums, color, fantasia,.... En fi, que no vos conte el cas que em feien per a no ferir la sesibilitat de la gent... Això sí, anava a buscar pis i tots els anys me´n tornaba a casa carregat de caramels (com si haveren vingut els Reis Mags), amb llibretes i bolis, fins i tot un any em van regalar un pinet que encara el conserve al pati de ma casa (perdó, de casa dels meus pares).

Pues bé, ara la cosa s´ha girat un poc i em criden d´ inmobiliaries, promotores, constructores, i altres entitats, totes elles pertanyents al "clan de l´abús i l´atracament permés per la llei", oferint-me una vivenda al millor preu (això segons ells clar, perque el millor preu encara equival a mitja vida de treball forçat) i recordant-me que vaig visitar el seu stand no se quin any i em van rebre molt bé i quasi em regalen un pis per la meua cara bonica i eren molt bons amb mi iiii.... La mare que´ls va parir!!!!!! Per mi ja poden quebrar tots, el problema és el de sempre, els pobres treballadors a la puta calle i el constructor-promotor ja ho té tot a ben filat per a que no li toquen ni un duro.

No obstant, encara que els preus encara són de xiste, almenys ara que estic sol a València estes cridaes em valen de distracció, et posses en pla ricatxon i comences a fer preguntes com si estigueres interessat, possant condicions, indignant-me al escoltar el "precio final con garaje y trastero", apretant per ací i per allà, diguent que ja m´ho pensaré per que els seus preus estan fora del mercat (açò queda molt guai) i, a més, faig una labor de potenciació de la nostra cultura, sí sí, perque ara m´atenen en valencià fins els que han nascut enmig de La Manxa.

jejeje un show

dimecres, de febrer 20, 2008

El Gebrselassie del Sannedrin

Igualet que Haile Gebrselassie, al Sannedrin també hi tenim un gran corredor de Maratons.

Aquí va la crònica de l'ultima "azanya":

IEEEEEE!
Ja me recuperat del esforç del diumenge. Si no passa res raro, el dissabte estaré ahí per tirar-li una maneta al UNITED.

La marató va ser molt dura. Tot anava perfecte, temperatura fresqueta, un poquet de vent però soportable, fins al km 30 tot de cine però a partir de ahi, el bessó dret va dir que ja en tenia prou, cada vegada tenia mes rampes i els ultims 7km van ser de por. Els 12 ultims es van fer molt llargs però la recompensa va ser extraordinària. Vaig entrar a la pista d'atletisme amb Carmela i l'ovació de la grada va ser tremenda.Tota la gent de peu aplaudint com a descosits. Encara m'emocione al recordar-ho. Ja van tres maratons Barna, Madrid, Valencia.

Pròxima cita el mes d'octubre a Zaragoza.

Demà m'en vaig un parell de dies amb els nanos a esquiar. Es la terapia de recupoeració post-marató.
Fins dissabte.

Cronica ...Despres de molt de temps

Diario de Willy ( Lo que el ojo de willy quiere ver )

Temporada 2007/2008.

-Gaianes United-

Dissabte 9 de Desembre “La LLometa”

19’15

Gaianes United 3 – 2 Pub Potos

& Jugadors.

1. Willy 6. David

2. Maño 7. Couto

3. Paco 8. Tomas

4. Juan 9. Vampiro

5. Cristian 10. Paco Entrenador: Miquel

& Equip Titular

Willy ,Couto, David, Juan, Maño, Panader, Cristian.

& Equip Final

Paco, Maño, Couto, Panader, Juan, Cristian,Tomas

& Gols, targetes i incidencies.

0-1 Minut 3 Potos

0-2 Minut 15 Potos

1-2 Minut 20 Cristian

2-2 Minut 37 Juan

3-2 Minut 45 Cristian

Secció ” el ojo no miente”

& Crónica partit.

Mal partit del United amb errades clares en defensa i poca claritat en atac, amb una precupant falta d’efectius en l’equip el que va provocar que el United acabara el partit molt mermat fisicament i sense controlar en cap moment el partit, creant poques ocasions de gol pero ben aprofitades,

Un partit on es pot traure alguna cosa bona i es que: Si es posen collons podem guanyar tots el partits.

& Valocració Jugadors

Willy: Entre Juan i ell es van fer el gol tonto de la jornada a l’estil Busquets –Nadal.Ha de millorar molt per a poder traure els partits avant.

Juan: Els seus gols simplement son impresionants( en que el baló arribe a porta sobra), va acabar el partit fundit i en una jugada tonta va ser expulsat .

David: Al principi va estar lent en defensa pero va intentar presionar al rival i donar pasadse clares, li fa falta adaptar-se mes a l’equip.

Ximo: Va disposar d’alguna clara ocasió de gol pero cara a porteria es com una escopeta de fira.

Vampiro:La seva baixa forma fisica el limita en atac pero defensivament va intentar parar els atacs del rival

Panader: Anava perdut en el terreny de joc i en alguna ocasió va pecar d’individualista.

Couto: Va intentar parar els contraris com fora per es va notar que li faltava un poc de respir amb algun canvi per a poder descansar un poc.

Tomas: Va eixir en el segón temps i va revolucionar el partit posant nervios al contrari i provocant que el rival es preocupara mes d’ell que del partit.

Cristian: En atac va disposar d’ocasions bones i en defensa pareixia un correcaminos baixant i pujant tot el camp, quan el partit pareixia perdut els seus gols ens van encaminar cap a la victoria

Paco: En moments claus va evitar algun gol amb parades de merit i demostarnt que “ El que guarda sempre te”

Cara

Molt poques ocasions de gol pero ben aprofitades i posant collons per a guanyar siga com siga.

Un 10 per als assistents que menys en algun cas sempre son els mateixos.

Creu

Les errades en els primers minuts de partit i la falta d’assistencia als partits ja siga per unes raons o altres de tots els membres de l’equip.

Cronica del partit a carrec de Willy Palop

Colaboració de Mikel

Amunt United.

Recordeu que un equip som tots i cadascu a de posar el seu granet d’arena per a poder guanyar els partits.

dilluns, de febrer 18, 2008

RadioBox als IRTA de Jerez

La Temporada ja està en marxa. Este diumenge hem assistit a la rifa del primer cotxe de la temporada, i a pesar de que hi haven prou números les papeletes estaven en mans de uns pocs i que ja ens coneguem.
De fet les condicions climatològiques han segut determinants, i l'electrònica del control de tracció de la Ducati s'ha imposat.
A pesar d'això i pels senyals que s'han vist la Munyequita li ha llegit la cartilla a Yamaha i s'ha vist una moto molt per el puesto i amb principis de potència.
Per altra banda en Honda encara no tenen el treball acabat i encara falta la faena de llima a la culata i encara monten el motor de la temporada passada.
En quant als nacionals, millor no comentar, perque la llista de excuses encara no ha començat la temporada ja comença a ser llarga. Temps hi haurà per criticarlos i no poquet.
Enguany esperem també les colaboracions de WanXú i estar a peu de pista en alguna de les proves, on el reportatge especial està assegurat.




By WanXu....degut a la sequera els pilots locals ja no saben correr en aigua....

divendres, de febrer 15, 2008

Pendència. [ By Vieri]


Hi ha una dita famosa, em sona que treta d´un evangeli, que diu: Per qué mires la palla en l´ull alié i no veus la biga que está al teu propi ull?

Crec que és totalment extrapolable al nostre país en un tema tan delicat com la independència. I es que jo no puc compendre com l´Estat espanyol s´implica i defensa la independència de regions que pertanyen a altres països, com Kosovo o com el Sahara Occidental, que no dic que no s´haja de fer, però en canvi s´oposa radicalment a qualsevol intent de referendum per a acatar la voluntat d´algun país que forma part del nostre propi Estat.

Un poc hipòcrita, no?

Pues bé, ara és el president rus el que ens pren com exemple per a reforçar la seua posició:

El presidente ruso, Vladímir Putin, dijo ayer que Occidente debería avergonzarse de lo que hace con respecto a Kosovo y advirtió de que el reconocimiento de la independencia declarada unilateralmente será un elemento desestabilizador en el mundo, un auténtico "Vesubio que explotará cuando lo deseen los que se guían por principios nacionalistas egoístas". Putin acusó a Occidente de aplicar un doble rasero en este tema y como ejemplo de ello citó a España y al Chipre turco. "En España la gente no quiere vivir en un solo Estado, entonces apoyadles allí", señaló.

Notícia publicada a "El País"

Jo no tinc ninguna simpatia per este personatge, però en este cas concret crec que no li falta raó, Com es pot anar pel món defensant coses que tu no permeteixes a la teua propia casa?

dimarts, de febrer 12, 2008

T'ENRECORDES???

Identifica quin d'aquests objectes has tingut o ha tingut algun amic?


De quants t'Enrecordes?











divendres, de febrer 08, 2008

El Sannedrin a la Presentació del Team Aspar.















El Sanedrin en tots els aconteciments importants del món del motor.

Un membre del benvolgut Sanedrin (le petit Napoleon) li ha tocat cobrir la informació de la nova presentació del nou MAPHRE ASPAR TEAM!!
Crec que era el menys indicat perque n
o tinc ni p. idea de motos però ahi estava, per a que el Sanedrin creixca i estiga informat, jejjeje

Soles sé que estaen contents, que enguany dieuen que guayaran tot i que les azafates estaen prou bones. Ah i que la nova moto era Roja!!!!

Com la Roja de Planes i la nostra Roja!!