Última Hora

- -

divendres, de novembre 30, 2007

Patint pero en definitiva tres punts

Diario de Willy ( Lo que el ojo de willy quiere ver )

Temporada 2007/2008.

-Gaianes United-

Dissabte 24 de Novembre “La LLometa”

19’15

Vopram 1 – 3 Gaianes United

& Jugadors.

1. Willy 6. David 11. Biel

2. Maño 7. Couto 12. Didac

3. Racsa 8. Tomas 13. Paco

4. Juan 9. Ernest

5. Arturo 10. Panader Entrenador: Mikel

& Equip Titular

Willy ,Couto, Ernest, Juan, Maño, Didac, Tomas.

& Equip Final

Paco, Ernest, Couto, Didac, Arturo, David, Panader

& Gols, targetes i incidencies.

1-0 Vopram minut 16

1-1 Juan minut 30

1-2 Racsa minut 37

1-3 Racsa minut 45

Tarjeta groga per a Tomas en el minut 17

Secció ” el ojo no miente”

& Crónica partit.

Partit amb una primera part on l’equip a patit i ha tingut que sufrir molt a causa d’una errada del porter produida d’una indecisió entre aquest i la defensa i ha produit alguns nervis en l’equip, tambe s’han fallat algunes oportunitats de gol clares, en la segona l’equip s’ha conjurat per a guanyar-lo i a començat a dominar el partit i crear ocasions de gol que si que s’han materialitzat, ja en la recta final amb dos bons gols de “romariet” s’ha acabat guanyant i disfrutant una semana mes de al liderat.

& Valocració Jugadors

Willy: Ha tingut una errada clara que ha costat un gol en contra pero partit tranquil sense massa feïna.

Ernest: Algun dubte en defensa pero en linies generals ha estat correcte.

Juan: Aquesta semana ha ocupat una posició on no domina tant el joc pero ha sabut explotar be la banda i marcar un gol important que ha significat la remontada.

David: Menys en alguna jugada que ha estat molt blanet ha estat centrat en el joc.

Ximo: Un dels partits mes complets que ha realitzat amb bones jugades i amb una ocasió clara de gol que li ha faltat un poc de decisió a l’hora de finalitzar.

Racsa: Molt be fisicament amb dos gols resulutius que han tret al United del fracas i l’han pujat a les altures del cel

Panader: Ha abusat massa del regat perdent balons facils pero en ocasions a sabut mantindre al balo amb serenitat i esperar per a fer una bona jugada d’atac.

Didac: Correcte donant ordens a l’equip i mantenint be el baló eixint a l’atac amb claritat, molt be en els gols amb bones passades.

Couto: Sempre esta al lloc precis i fins i tot en alguna jugada s’atrevix a pujar a l’atac.

Tomas: En aquest partit ha estat falló cara a porteria pero ha sigut el que mes problemas a donat a la defensa contraria amb els seus desmarcs en atac. Una targeteta per a variar.

Arturo: La falta de partits li ha causat algun problemeta pero ha intentat desbordar en banda i realitzar pasades de merit.

Paco: No va tindre faena menys en algun xut desde lluny.

Biel: Aquest jugador podria ser perfectament un “tanque” de l’exercit espanyol, perfecte en tots els aspectos defensius i molt centrat durant tot el partit.

Mikel: Molt be en els canvis donant minuts a tots els components de l’equip i aprofitant be les caracteristiques de l’equip.

Cara

Quan el United s’ha centrat en el partit a sabut remuntar molt be el partit ,fins i tot fer jugades molt ben trençades i de molta qualitat.

En cada partit sempre hi han jugadors de sobra per a afrontar el partit en garanties i poder disposar tots de minuts.

Creu

Falta de intensitat en els primers minuts de l’encontre en els quals ens creen molts problemas i en algunes ocasions ja siga per despistes o bons gols ens fan remuntar el partit i tindre que suar de valent per a gunyar el partit.

Cronica del partit a carrec de Willy Palop

Colaboració de Mikel

Amunt United.

dijous, de novembre 22, 2007

10000!!!!!!!

10.000!!!

Gracies....

El United pasa la primera Prova de Foc!!!

Diario de Willy ( Lo que el ojo de willy quiere ver )

Temporada 2007/2008.

-Gaianes United-

Dissabte 17 de Novembre “La LLometa”

19’15

Gaianes 5 – 2 Nou Bassa Bar

& Jugadors.

1. Willy 6. David 11. Cristian

2. Maño 7. Couto 12. Didac

3. Tarito 8. Tomas 13. Paco

4. Juan 9. Ernest 14. Biel

5. Carlos 10. Panader Entrenador: Mikel

& Equip Titular

Willy ,Couto, Biel, Juan, Maño, Cristian, Panader.

& Equip Final

Willy, Biel, Couto, Carlos, Cristian, David, Maño.

& Gols, targetes i incidencies.

1-0 Cristian minut 5

2-0 Juan minut 10

2-1 Nou Bassa Bar minut 14

3-1 Juan minut 20

4-1 Tomas minut 27

4-2 Nou Bassa Bar minut 33 ( Penalti)

5-2 Tomas minut 40

Secció ” el ojo no miente”

& Crónica partit.

Partit de molt esforç fisic amb un començament fabulos aprofitant amb molta efectivitat les ocasions de gol i sempre anant en el marcador per davant,alguna errada en defensa que acaba en gol pero partit tranquil per a la defensa i sempre dominat per el United amb una clara ventaja en el marcador aprofitant molt be les contres amb velocitat.

Si sempre juguem així d’ordenats i tacticament seriosos serem un difícil equip a batir.

& Valocració Jugadors

Willy: Dubtos en les eixides en la primera part pero molt be en la segona, en els gols no va poder fer res. Ha de millorar la seua treta de porteria.

Ernest: Algun dubte en ocasions pero acertat durant l’encontre, ja no es el tipic “gafe”.

Juan: Bones pasades com de costum i dirigint a l’equip molt be, per altra part ni el mateix Beckam xutaria aixina les faltes ja,ja,ja.

David: Mes participatiu en una zona que esta mes tranquil i adaptan-se cada vegada mes a la dinamica de l’equip i el seu joc.

Ximo: Quina tecnica mes esquisita traguent desde la cantonada, i gracies als seus llançaments de falta el fabricant de les xarxes de protecció te molta feïna.

Tarito: Va disposar d’un gol cantat pero tant va voler recrear-se que el va fallar com si de Julito Salinas es tractara.

Panader: Va tindre alguna ocasió pero va abusar massa del baló en els peus.

Didac: Es va reservar per a la prova de foc que tenia el Diumenge pero molt be en la banda donant suport i instruccions a l’equip.

Couto: Com es una costum es el cor de la defensa sempre amb excelents accions.

Tomas: Es el segur de l’equip, dos gols al estil Rooney i cada vegada amb mes fisic, tambe va ser fidel a la seva tarjeta groga.

Cristian. Quan ell esta en el partit es nota la seva velocitat i contundencia cara a gol, i altra vegada ens va demostrar la seua jugada especial el “ culet, culet “.

Carlos: Atent en defensa anticipant-se be als contraris pero va caure en la trampa provocaant un penalti inocent.

Paco: El virus “Temperatura” el va deixar Ko, pero va donar suport a l’equip i va estar sempre per si de cas feïa falta la seua eixida al camp.

Biel: No tan espectacular com sempre pero molt efectiu en defensa tallant i manant molt be als companyers.

Mikel:Bona tactica amb decisions acertades i molt bon tracte amb els jugadors, en el vestuari va estar l’anécdota amb el pichichi demostrant molta classe i amor.

Cara

Bon suport de l’equip que sol vindre qüasi tota la gent als partits i un començament de lliga fabulos.Vam demostrar que si juguem ordenats i cadascu fent el que sap els equips contraris ho tindran molt difícil de guanyar al United.

Creu

Quan ens fan un gol en contra ens posem nerviosos i indecisos si conseguim deixar de dubtar i confiar mes en nosaltres tindrem molts partits guanyats i patirem menys en els ultims minuts.

La falta de puntualitat dels membres de l’equip.

Cronica del partit a carrec de Willy Palop

Colaboració de Mikel

Amunt United.

dijous, de novembre 15, 2007

RadioBox i el final de temporà

Per causes que no venen al cas la representació del Tot Motor no va acudir a la ultima gran cita del calendari motociciliste, encara que hi hava en joc un mundial i el que s'ho jugava ho feia a casa. També hi ha que dir que coses tan grans com les que van passar l'any passat (el mundial de Hayden) seràn dificils de repetir, i com diria un alcoià, despres d'això "Ja puc morime".Comencem:

125: La copa Aspar es decideix a l'ultima curva. Pleno de l'equip de casa. Carrera bonica, amb contacte i calculadora. De les que fan aficció. Llàstima que el xiquillo de groc soles aguantara tres voltes al capdavant de la cursa.
Conclusions a final de temporada: Aspar té hiu per hui les millors motos i als millors pilots, sense que hi haja un dominador clar de la categoria. Molts emigren a 250 a l'any que ve. Ja vorem que despunta l'any que vé.

250: El puto amo. I no em canse de repetir-ho. A este tio li pintes la moto de negre Chesterfield i passa per Biaggi. Pa que tinc que correr si la faena la tinc feta. Debón a l'any que vé serà l'auela corredora i de segur que donarà guerra.
Conclusions: Emigracions del bons cap amunt. La Yamaha es molt de amo, no perque la duga el meu amic, sino perque al llarg de la competició s'ha demostrat que no tots saben fer correr una yamaha; ja vorem el que fa Loren.

MotoGp: ME ABURROOO: Un campeonat desllavaçat. Que si les rodes, que si no han encertat el model de moto, que si estic espal.lat.....
Enguany no ha hagut sang a la pista i ha guanyat el que menos perles li ha fet la buija.

L'any que ve més, i si pot ser a peu de pista , millor, perque ahí estarem per a contar-ho, si tenim ganes......

AVUÍ APAGADA A LES 20:00

Bon dia pel mati.
Declare oficialment obert el dia del club.
Com a efemèride del dia cal dir que esta vesprada les organitzacions ecologistes han convocat a tots a fer una apagada elèctrica de cinc minuts de 20.00 a 20.05 hores.

S'espera la col.laboració dels membres.

Crònica del derbi [ By La auela]

Partit gelat, soso i sense color al Collao. El once inicial del Barça espectacular. Si no fora perque estavem al Collao pareixia una nit de Xampions. Jorquera, Oleguer, Marquez, Puyol, Silvinyo, Iniesta, Xavi, Toure, Gudjonsen, Giovani, Henry.

Per l'equip local, la veritat es que en conec poquets i l'unic destacable va ser el cabró i cagó de Carrión que sols va ser valent per fer dos entraes lamentables a dos xavalets com Giovani i Bojan. Per que no ho va probar amb Toure, Puyol o compañia...

La veritat es que no va haver color. Els locals van voler jugar-li al Barça i els cules a un 40% van tindré en tot moment el partit controlat malgrat que no trobaen porta. Un penal claríssim ( a hores d'ara encara no se perque el va xiular), i la puntilla de Bojan d'eixen l'eliminatòria sentenciada.

Destacable
: Vore la velocitat de Henry i Bojan, la força de Toure (impressionant) i la classe de Xavi i Iniesta.



Conclusió
: Èstes eliminatòries a doble partit son una merda. A partit únic hagués segut molt mes emocionant però tanquil Juanet que el Barça no es el Mallorca...

El detall:
Al collao, després del penal, es va tornar a cantar ESCARTÍN, ESCARTÍN...

dimecres, de novembre 14, 2007

7ª Jornada El 1er Gran Rival

Aquesta Jornada el United té la primera prova de Foc, davant el seu màxim rival fins ara, l'equip amb els mateixos punts....PRIMER CONTRA SEGON.

A vore si aquesta jornada, saben traure les castanyes de foc...

AMUNT UNITED!!!

ENCONTRES 7º JORNADA (17-11-07)

DIA

HORA

LLOC

PARTIT

DISSABTE

18:15

CAMP 1

PA PLORAR – VOPRAM

DISSABTE

18:15

CAMP 2

LA LOCOMOTORA – PINTURAS JALLUT-ZNAD CF

DISSABTE

19:15

CAMP 1

BENIMARFULL – POTOS PUB

DISSABTE

19:15

CAMP 2

GAIANES UNITED CF – NOU BASSA BAR

DISSABTE

20:15

CAMP 1

CARBONELL INMOBILIARIA – ESCAVACIONES CORREDOR

DISSABTE

20:15

CAMP 2

TALLERES REIG-FERRETERIA EL CANTÓ – MUROPAPEL

AJORNAT

VOPRAM – PINTURAS JALLUT-ZNAD CF

AJORNAT

MUROPAPEL – PIKOLINOS PATRONAT LIMBONET

DESCANSA

PIKOLINOS PATRONAT LIMBONET

CLASSIFICACIÓ

Equips

Pts

Jug

Gan

Emp

Per

GF

GC

F/C

1

NOU BASSA BAR

10

5

3

1

1

13

11

2

2

GAIANES UNITED CF

10

5

3

1

1

11

10

1

Jallut - United [ By La llotja]

Des del principi de temporada que el ojo de Wily veu el que li pareix, desde la Llotja es veuen les coses des d'altre punt de vista.
El United comença guanyant el partit en una jugada personal de Calamaro; al més pur estil Clemente "patadón y parriba".
El ben cert és que el united no va disposar si no recorde mal de més de cuatre o cinc ocasions de marcar en tot el partit. En el derbi contra el muropapel en van tintre moltes més a pesar del resultat.
Sort va tindre de que el contrari no en marcara més de gols, perque, hui si que hi ha que dir-ho Wilancho va ser el millor de l'equip. Si no havera segut per ell quatre en havera apuntat l'arbitre.
Si es vol aspirar a places xampion, es té que mantindre controlat el baló per lo menos dos tocs entre jugadors de camp. En el partit el 80% del temps es va jugar davant la frontal del united on no es van donar més de 2 passes seguits contats desde porteria. Si tot ese joc s'havera fet en el mitg del camp més de un esglai s'havera estalviat la defensa, el porter i la sofrida aficció.
El baló pareixia una bola de foc que cremava als peus del United i d'això s'aprofità el contrari per a tindre el control, dur a remolque al united i fer-los correr com a bojos.
En definitiva, un puntet a pesar de no jugar bé i anar a remolque.

divendres, de novembre 09, 2007

Si els Ministres són així. Com té que anar el País??



No comment...


Bueno si, un: " Una persona que s'equivoca jurant el seu carrec, inmediatament haguera tingut que estar destituit".

dijous, de novembre 08, 2007

Aquesta semana el equip ha millorat pero encara queda molt de treball per a ser galactics.

Diario de Willy ( Lo que el ojo de willy quiere ver )

Temporada 2007/2008.

-Gaianes United-

Dissabte 3 de Novembre “La LLometa”

18’15

Pinturas Jallut 1 – 1 Gaianes

& Jugadors.

1. Willy 6. David 11.Cristian

2. Maño 7. Couto 12. Xoto

3. Tarito 8. Tomas

4. Juan 9. Ernest Entrenador: Mikel

5. Vampiro 10. Panader

& Equip Titular

Willy ,Couto, Ernest, Juan, Maño, Cristian, Tomas.

& Equip Final

Willy, Ernest, Couto, Juan, Cristian, Panader, Tomas.

& Gols, targetes i incidencies.

0-1 Tomas minut 15

1-1 Pinturas minut 50

Tarjeta groga al Maño en el minut 20

Tarjeta groga a Tomas en el minut 45

Tarjeta groga a Juan en el minut 54

Secció ” el ojo no miente”

& Crónica partit.

Partit molt renyit desde el començament pero amb domini del balo en la primera part i aprofitant molt be les ocasions de gol amb alguns desajustos defensius pero amb el control del partit, en la segona part com de costum l’equip s’en ve abaix i l’equip contrari acaba per dominar el centre del camp i crear moltes ocasions de gol acabant per fer el gol en una jugada desgraciada de un rebuig en una acció a balo parat.

& Valocració Jugadors

Willy: Segur durant el partit amb alguna parada de merit i atent a les accions dels delanters rivals pero amb alguna duda en els corners.

Ernest: Menys en algun despist defensiu i alguna errada puntual ben colocat en defensa i trencant el seu gafe particular.

Juan: No ha estat tan actiu com de costum pero dirigint a l’equip i creant algun passe de gol de merit i ordenant be les possicions al camp.

David: No ha dispost de molts minuts pero tota pedra fa marge, va adaptan-se a l’equip.

Ximo: Un començament molt efusiu amb una defensa contundent i abusant de les patades, l’unica pega es que una acció d’atac va fallar un gol” mes que cantat.”

Tarito: Correcte en els talls de balo menys en alguns balons a l’esquena de la defensa en els quals no va estar massa acertat.

Panader: No va tindre massa oportunitats de cara a gol i defensivament blanet.

Vampiro: En aquesta acasió li va tocar defendre pero per la banda seua era una autopista i en atac no va dispondre de ninguna acció .

Couto: Concentart en el partit i adelantan-se molt be a les accions dels delanters contraris amb algunes faltes pero perfecte en la defensa.

Tomas: Molt participatiu en accions defensives i aprofitant les poques accios d’atac a la perfecció

Cristian. Va intentar crear perill per banda i va defendre de manera correcta totes les accions que es produïen en la seva posició.

Xoto: No se sap be si encara estava en Xest o jugant un partit de futbol, molt mermat fisicament

Cara

Vam tornar a estar molt pendents del joc i vam defendre mes contundent, i sobre tot el mes important vam tornar a ser companyers i animar-se mutuament,si seguim axí podem fer coses importants aquesta temporada.Tornem a ser liders pero no hi ha que descuidar-se.

Creu

Com sol ser habitual en els nostres partits quan comença la segona part sofrim un gran baixó fisic el que es fa recular cap al noste camp i patim molt defensivament, per altra banda son dos punts que hem perdut per errades puntulas quan l’equip contrari no esperava sumar res i hem de aprofitar mes la superioritat numerica a causa de l’ expulsió de l’equip contrari.

Cronica del partit a carrec de Willy Palop

Colaboració de la LLotja amb rectificacions puntuals de Mikel

Amunt United.