Última Hora

- -

dilluns, de juliol 23, 2007

Pagar i Plorar - RADIOBOX ALS EEUU

MaEEUU maEEUU!!, que merda de carrera al pais del boato i de l'exageració. Patètic.

De segur que el sacacorchos havera donat més joc en 125 i 250 i haverem vist espectacle.

Tots els tòpics de que era els ranxet dels americans, de que les ducati no anaven en els kartings sen acaben d'esfumarse.

Mirant la classificació trobem al primer americà, Hayden, no ell, sino el germà en una Wild card , el 10 i a casi 44 segons de Stoner. La botifarra es de més de 1,3 segons per volta, casi res.

Ducati+bridgestone+stoner = Victòria. Si lleves algo de la suma el resultat ja no es el mateix. 9 segons al segon i 25.6 al tercer, i tots en bridgestone. El primer michelin la muñeca vestidita de asul a 30 segons. Estes diferencies en cotxes serien normals, en una moto es una botifarra en tota regla. O en michelin posen el perot a règim i el porten al gimnàs o no pillaran a bridgestone; i això es diu morir d'exit. Des de Rainey que guanyà en Dunlop, tots els campions ho han fet en michelin, i per aquell entonces les mobylettes encara no eren peces de coleccioniste.

Llàstima tinc dels que es van gastar els diners per assistir a les grades. Pagar i plorar!


By WanXu:

Aquesta vegada ficarem l'adelantament d'Alonso a Massa, que pot ser aillò pareixia una carrera de Motos més que el que vam vore en "l'Albufera Seca d'EEUUUUUU!!!"



Signa pel català a TVE

Com ja saps, el pla de sanejament de TVE preveu reduir la desconnexió

en català de TVE a Catalunya a 30 minuts diarisd'informatiu. AJUDEM ALS

COMPANYS DE TELEVISIÓ ESPAÑOLA DE CATALUNYA

Estaríem parlant de l'eliminació de 14 programes a més de l'Informatiu

vespre i l'Informatiu Cap de Setmana. Els treballadors de TVE-Sant Cugat ja

han començat les mobilitzacions però es necessita el suport de la

gent. Per això, s'ha fet una web en la que podeu signar per la defensa de la programació en català de TVE. Si voleu donar suport a la campanya, ho podeu fer a:

Signa i fes córrer aquesta web tant com puguis. Com més gent signi, més força tindrem!

És molt senzill. Podem guanyar-hi molt.

Gràcies!

dijous, de juliol 19, 2007

En la Fi del Mon ( By Vedranet)

Be xiquets per a que vegeu que encara estic viu i me'n recorde de tots. Vos escric des de la ciutat de la fi del mon USHUAIA (com diria el tio jougles, qui vullga saber mes que estudie). Ara mateix son les 11:30 de la nit i fa un fred que fins i tot els collons es queden tesos -5º amb sensacio termica de -12º (Com dirien els de Sueca... " Ei redeuuuuu !! ". En veritat estos paisatges son unics al mon. MAGNIFICS. Tot gira en torn a la neu i aixo crea un ambient espectacular. Be, ja vos penjare alguna foto per a que vos feu una idea del que aço es.

dimarts, de juliol 17, 2007

Un Blog Amic

Es un plaer informar-vos que no sols la gent del Sannedrin llegeix aquestes linies, la gent de la comarca també es fa resó de les nostres noticies i estan interessats.
Un d'ells ens ha fet arribar un comentari que volem compartir amb tots vosaltres:

Beniarres al dia dijo...

Apreciat veí. He vist el teu blog i em sembla molt interessant. Jo he creat un blog que parla del meu poble Beniarrés i sobre coses que em semblen interessants. El meu blog és http://beniarresaldia.blogspot.com/ i m’he permès el luxe de posar el teu blog com a blog amic. Si tens algun iconvenient meu dius i et llevaré.

Que dius que tenim un inconvenient....tot el contrari despres d'haver passat per l'aprovació del Sannedrin et comuniquem que també farem el mateix gest amb tú i et possarem en la secció ENLLAÇOS.

SacaCorchos vs Carreron ( By Wanxu)

A petició de RadioBox anem a fer un breu analisi d'aquests dos grans recorreguts:

El SacaCorchos, és potser el revolt més famós en l'ambit Motero, està al Circuit de Laguna Seca als Estats Units.
Té la gracia que entre en una curva a esquerres i sense visibilitat de sobte tens que canviar a una curva a dretes, costera avall i a mes a més el més ràpid possible....perillos, pero posible.



El Carreron de la Muerte, famós indret, per no dir barranc que hi ha entre Benilloba i Gorga ( Alacant). El molt famos entre la gent del TotMotor i tot bon Motorista té que passar la prova del Carreron sense pr
Aquest es tracta d'un sinuos trajecte que combina perillositat i atreviment d'arriscar en una carretera on els guardarrails tenen la mortal "H" i si t'en escapes d'aquest tens un bon marge per a caure dins d'uns enbarçers....perillos i sense assistencies.




Amb aquesta informació es proposa la següent pregunta:

Quin dels dos traçats vos pareix que és més perillos?

Vosaltres teniu la paraula, afegir la vostra resposta amb comentaris.

RADIOBOX a ALEMANIA

Hui RadioBox té llenya que repartir, així que prengueu asiento i disfruteu de l'ensabonà.
125: EL HUNGARO DE BUDAPEST CONTRA TOTS ELS DEMÉS. LA copa Aspar enguany no té un dominador clar i esta vegada li ha tocat pringar al de lliria. Per altra banda pareix que van a ver neteja a Derbi i vorem on el regular Japucmorime fa la suea posició vint de totes les carreres. El seu lloc l'ocuparà el jove de la tribu dels Espargaró.
250: CALCULADORA, PRIMERA PART. Cal dir que esta carrera es va analitzar en companyia de Radio Wanxú i les conclusions que es van extraure van ser les seguents: Ja tenim un digne hereder del gran Monot. Les seues trazades i excuses estàn a l'altura del retirat Gibernau. Menut espectacle de intents de Strike al llarg de tota la carrera!. I es que tots anaven fugint d'ell com si fora el dimoni. Pero el millor estava per al final, allí sentadet al box i en la carxofa de tve als morros: "no, si jo no he trencat un plat, la moto no va, els mecanics no saben lo que fan". Si hasta le petit Napoleon desprès de 13 hores de vermut faria correr la moto més que ell. I ademés no cal dir que té a uns dels millors i més laurejats tècnics d'aprilia al box, ademés de correr en la moto campeona en títol.
I parlant del que realment toca, repassó de les ktm en tota regla i Loren fent una carrera de menys a més i amb la calculadora en marxa, perque quan al xic se li embossa un circuit, se li embossa de veritat.
MotoGP: PEDROSA, ELS CREMAORS DE RODES, I ELS CREMATS AMB LES RODES. Realment es varen vorer tres carreres en una.
Pedrosa:estratosfèric, un rellotge que ni atrasava ni adelantava que al final va clavar 13 segons al segon grup.
Els cremaors de Rodes: Quan ja no queden rodes es veuen els que tenen clase. A cruzar la moto en la curva i gas. Els canvis al motor de la Ducati i al xasis de la honda permeten que el gran Capi i el Campió Hayden emergeisquen de les profunditats del pilot per posar orde en carrera.
Els cremats amb les rodes: Molts van ser els perjudicats amb els neumàtics i el principal va ser el gran pallaso d'este circ. La voltereta que va pegar va ser digna dels millors espectacles del gran Krusty. Encara que no van caure Stoner i melandri patiren la falta de grip i acabaren allà a fer la mà del primer.


I la proxima a Laguna Seca. Xanxù de segur que ens tornarà a ilustrar la curva del sacacorchos i la seua similitud amb el _"carrerón de la muerte". El circuit es quasi igual a Alemania i de segur que els tres primers de esta setmana tornaran a estar davant, però falta decidir el ordre. I per ultim, una confidencia: m'han dit que a la muñeca vestidita de asul li van a posar rodetes a la moto per a no caure en el sacacorchos i no portarà pegatines per a que no li les pugen llevar com altres anys.
Si hi ha tema, ho contarem!