Última Hora

- -

divendres, de març 30, 2007

DOBLE CONVOCATORIA UNITED!!!

Aquest cap de setmana tenim jorna maratoniana, ja que juguem el dissapte a les 19.15 contra els PIKOLINOS ( 3º) i el diumentge a les 11 contra el ESTEM PA UBEDA (4º). Com vegeu el cap de setmana promet, ja que els dos rivals som bons i amb els dos tinguerem " tanganes " made in United.

Pero que no es desanime ningu, si algo te el united es fondo fisic per a aguantar dos i fins tres ... tanganes, dic partits, seguits.....

Aquest cap de setmana reapareixen les " ueles " del United, a no ser que Didac pegue la volta al mon a peu, tots sabeu que ell correr, correr, no corre molt..., que el capi tinga el rally safari aquest cap de setmana o que la meua xica vullga comprar mes coses per a casa... pero primer el que es primer; donar les gracies a la cantera, als joves que han pujat aquest any al primer equip, al mister del partit, a la llotja... a tots per guanyar la setmana pasada al ultim i conseguir la salvacio matematica del united!!!!!!!!!!!!

Ara ja podem mirar cap a dalt, i buscar eixa dificil tercera plaça .....

I per ultim, i mencio especial, aquest cap de setmana reapareix el entrenador-segon porter-president del united despres de l ´aspanta de fa un parell de setmanes. No se com esta de l´ultim desgarro i quin carrec ocupara aquesta setmana, pero com el recibira el vestidor ???????

dimecres, de març 28, 2007

DRÒNICA JEREZ 2007 ( By Radio ERRE)

A STATO UNA GRANDE GALA BY RADIO ERRE.

Una gala més segons el rei del mambo i mai més millor dit,una grande gala per als amants de l'esport que aglomera a la gent més salvatge,USEASE,la motera.

Crec que aquesta crònica va a vores clarament enfosquida per al que pensen que feia calor,per als que pensen que la moto no estava a punt,per als que pensen que....jo que sé.

El que sí sé i està ben clar,és que en 125,està la cosa un poc entreverà,al 250,l'all i oli ja ha començat a cuallar,però al GP,MAMA MIA quin espectacle de l'italia ronyòs,auela o muñequita vestidita de azul que diuen per ahí.

Per a aquesta ràdio,l'important és l'espectacle,i d'això THE DOCTOR ens en dona un mol i benb donat amb experiència,SAVOIRE FAIRE i moneries.

Per cert,algú sap quí és el bolo que es resistia a caure? EJEM EJEM.........

FINS LA PROPERA GRANDE GALA.

projecte PASSÓ!!!

Un dels mitics projectes de la contornà, el Projecte PASSÓ, ja té competidor...




UNA VESPA DE 750 c.c. !!!!

p.d: Rectificació per RadioBox....Es un motor de Kawasaki...de 500c.c. ja que sols té dos pistons.

RadioBox a Jerez.

Un altre Gp a Jerez, i un altre any sense enviat especial a sopar a la tasqueta "Alcaravan" de Arcos i després a fer-se'n una al bar de Manolo. A l'any que vé serà.

Diuen que hi ha millores al pàrking i a les tribunes, pero com no hem assistit no ho podem corroborar.

En quant a les carreres, en quant a resultats, un poc fluixes de cara a les expectatives depositades per l'afició. Nem per feina i analitzar-les:

125: No hi ha dominador clar de la categoria. Està clar que el títol es per als participants de la copa Aspar però les noves RSA no son encara lo suficientment fiables enfront de la RS campiona de l'any passat. Passini descentrat desde la volta de formació no va contar per a res, Gadea es va desbravar pronte, i la única RSA que va aguantar a dures penes va ser la de Faubel i acabà tercer. Victoria per a el hungaro de budapest i segon lloc per a la Derbi.
Menció especial per a "ferralles" Espargaró, de segur que antes de que s'acabe la temporada fa algo gran.

250: QUE TOTES SIGUEN COM ESTA. Menuda colecció de repasaes. Ja feia molt de temps que no es veia una carrera com esta. De totes maneres ja van perfilantse una serie de personatges:
Lorenzo va de figureta, damunt la moto es molt bó, però "por la boca muere el pes" i està aplegant a un nivell de excentricitats en que el dia en que es pegue una morrà li cauran els pinyos en orde alfabètic.
Bautista en la primera carrera que acaba ho fa segon i de quina manera! En tindre un poc de la mà la moto segur que farà callar la boca a més de un i obligarlos a roscar més.
Barberà en la seua linia, moltes espectatives i al final petardà, que prenga nota del "tio masclet" de com es fan les coses a Valencia.



MotoGP: QUE GUANYE PERQUE SI NO QUE ES POSA A PLORAR: Com la muñeca vestidita de azul ja té qui la defenga (dirigir-se a radio Erre) enguany tirarem en polvora de rei. Cinc carreres sense guanyar i era ja tot un drama!. I per si encara no s'havia donat conter es dedica a correr en moto i no a fer strikes als bolos. Si tanta ilusió li fà, que jugue una partideta en Homer Simpson.
Per les condicions de carrera, en entrenos la cosa prometia per a Checa (hi ha molta gana de que guanye, perque algú ha promés que paga una paella si ho fà), tenia ritme de carrera, però les condicions de pista canviaren i les rodes que funcionaven per a tots no ho van fer menys a un. COntinue dient que a Hayden li han donat la motofeber i té molta faena per davant. De Pedrosa qué podem dir, va per a campió.
Ai Elietes! Jerez sempre se li ha donat bé i si no l'havera cagà a l'eixida havera estat davant donant l'espectacle de la remuntà cruzant la moto. Pregunteu-li a Wan-Xú per la carrera de 2003.

COntinuarem ensabonant a qui es presente, especialment al Erre eixe, desde Turquia.

End of Transsmission

dilluns, de març 26, 2007

Ja en tenim prou !!!!



INFORMAT MÉS A LA WEB

http://JA EN TENIM PROU

LES 7 MERAVELLES DEL MON

Aqui teniu el link per votar per les noves 7 Meravelles del Mon.

Una de les candidates es L'ALAMBRA de Granada.

http://www.new7wonders.com

Desde el Sannedrin també propossem a la amiga Pataki COM A LA OCTAVA MERAVELLA.

Volem vore TV3!!!

Davant les alarmants notícies dels darrers dies a la premsa, en el sentit que la Generalitat Valenciana ha amenaçat Acció Cultural del País Valencià per a què deixe d'emetre els canals de Televisió de Catalunya en les actuals freqüències digitals, els ciutadans del País Valencià hem de mobilitzar-nos per a impedir aqusta mesura de censura antidemocràtica.
El president Francisco Camps no és qui per a dir-li als valencians quin canal de televisió poden mirar a sa casa (o quin llibre han de llegir, o quina pel·lícula poden vore). La missió d'un polític no ha de ser reduir el ventall de l'oferta comunicativa, sinó assegurar la pluralitat en llibertat.

Els polítics estan per a solucionar els problemes dels ciutadans, no per a crear-los. Finalment, els valencians tenim tot el dret del món a vore TV3 perquè hem pagat religiosament per a poder fer-ho (els reemissors s'han sufragat per subscripció popular). És l'única cadena que emet totalment en valencià/català (no com Canal 9), i per això no volem prescindir-ne.

Reenvia aquest missatge a tots els teus amics i a les bústies de suggeriments del Ministeri d'Indústria (que és el qui es va comprometre verbalment amb ACPV a atorgar-li els canals digitals actualment en ús) i de Presidència de la Generalitat Valenciana. Són aquests enllaços.

https://registrotelematico.mityc.es/aplicaciones/infoabonados/InfoSia.aspx


http://www.pre.gva.es/val/buzon.htm

No deixes passar l'ocasió, una vegada més, de defendre la llibertat contra la manipulació dels fatxes de sempre.

divendres, de març 16, 2007

CAP DE SETMANA DE FALLES...PERO NO FALLES!

INFORMACIÓ MOLT UTIL PER A TOTS AQUELLS QUI ESTEM ENDEUTAN-MOS CADA DIA MÉS.

OJO AL DATO, I EN FALLES NO TIREM EL BURRO PER LA FINESTRA QUE LA COSA NO ESTÀ PER A TIRAR COETS!!!.

( By Servei d'Informació Financiera "OJO al Parxe")


Esta situación de gasto desorbitado ha reducido al mínimo la tasa de ahorro familiar. Muy al contrario, mes a mes se van añadiendo gastos que se convierten en habituales y llegan a ser “gastos mínimos”. Esta situación de sobreendeudamiento que ha atrapado ya a millones de españoles ha dejado vía libre a una floreciente actividad, que ya surgía en otros tiempos de crisis bajo otros nombres menos comerciales. Se trata de la irrupción en el mercado financiero de una serie de entidades alternativas a la banca tradicional, especializadas en la concesión de préstamos rápidos así como en la reunificación de todas las deudas.

Con su marketing exagerado y la avalancha de anuncios en todos los medios han conseguido enganchar ya a miles de españoles contribuyendo, paradójicamente, a aumentar su endeudamiento con más créditos.

Dos tipos de financieras muy distintas
Dos tipos de empresas muy diferenciadas conviven en esta actividad prestamista. Por un lado, los llamados establecimientos financieros de crédito (EFC), que operan a través de Internet y del teléfono y están especializados en créditos al consumo. Su principal característica es la rapidez a la hora de otorgarlos y los escasos requisitos exigidos, eso sí, sin pasar por alto los desorbitados tipos de interés que superan muchas veces el 20%. A estas ‘cuasientidades’ recurren todos los que por su situación precaria, desempleo, embargos, o por deudas muy abultadas, la banca tradicional ya les ha cerrado las puertas.

Por otro lado, encontramos a los llamados intermediarios financieros que, aunque cada vez cuentan con más productos financieros como seguros, centran su negocio en la reunificación y refinanciación de deudas con el objetivo de reducir la letra mensual de un ciudadano por los créditos que acumula. Estos operadores no ofrecen préstamos, sino que actúan como enlaces entre otras entidades y los consumidores.

En España operan actualmente más de 100 entidades financieras de créditos rápidos -Cofidis, Cetelem, Mediatis, son algunas de las más conocidas-, de las que en torno al 80% están integradas en la Asociación Nacional de Establecimiento Financieros (Asnef). Cada uno de ellos conceden créditos al consumo de pequeñas cantidades, entre 1.000 y los 3.000 euros y aunque no son competencia directa de los bancos tradicionales, detrás de los principales se encuentran grandes grupos financieros de la banca tradicional.

Basefinanciera

dimarts, de març 13, 2007

RADIOBOX A QATAR

Les coses bones es fan esperar, però sempre apleguen. RadioBox després de analitzar el succeit al primer assalt de la temporada pot començar a traure-li punta a les tres categories:

Començant per la retransmissió ha millorat en els comentaris i en el comentariste, al Noi li se nota que encara no li ixen les paraules i respecte a l'any passsat es tira a faltar a Pecino. I per molt que diguen no hi ha una carrera millor comentada que les històriques de Requena i Nieto soltan balastraes i dormint-se parlant.

125: COPA ASPAR, 2ª EDICIÓ: Vista la carrera sols es tiren de menys dos noms, el campió i el subcampió de l'anterior edició. Pel demés quasi totes les coses continuen al seu lloc: "yapumorime" continua fent el penultim, Olivé al seu costat (hi ha que dir que va ser campió de la copa movistar i va debutar amb Pedrosa i Elias al mundial a l'equip que més guerriller del 125; però continua com si fora la primera carrera del mundial on correra). Continuant el repàs, Nieto continua sent el primer del segon grup. Però ara apareix la novetat Espargaró i Rabat, que de segur que donaran guerra enguany. Frase per a la posteritat: "gana el valenciano de lliria al hungaro de budapest"

250: LA MIRADA DEL TIGRE. Altra de les excentricitats del puto amo. I es que cada dia es pareix més al Biaggi dels 4 mundials de 250: "el que vinga darrere que tanque la porta".
Barberá comença la temporada amb la polvora renovada, però amb la dosis mal calculada i continua perdent força a mitg camí. Aquí també continuem amb els mateixos actors de l'any passat inclosos el xuplarodes i el "eterno segundón". Apareix el siusso de suissa, excampió de 125, amb les bones maneres que el feren campió; cal seguirlo.

MotoGp: QUIERO Y NO PUEDO. LA muñeca vestidita de azul no pot guanyar a les ducati, i això que Stoner va en desventaja aerodinamica (no li heu vist les orelles de pepe soplillo). Les Honda discretetes i les suzukis amb ganes de armarla. Hayden continua puntuant (per a qui no es done conter aixina es com IXEN les coses, sumant en TOTES les carreres). Redebut de Barros que celebrem, però haverem preferit el de l'altre alex quinto seu.



Esta setmana sens ha acabat el llapis i continuarem a Jerez

1-er FIASCO ( By Radio ERRE)

RADIO ERRE EMITINT DE NOU.

COM JA HAUREU POGUT OBSERVAR,CUANT LES CARABACES NO RODEN EN EL SENTIT EN QUE UNS CUANTS VOLEN EL ' MUTISME' ES TORNA EVIDENT.

LA CRÒNICA DE LA PRIMERA JORNADA LA TINDRÀ QUE FER LA RADIO MÉS JOVE,LA QUE MARCA LA PAVA,DIC LA PAUTA.

HI HA QUE DIR QUE HAUREM D' ESPERAR PER DEGUSTAR LA FAMOSA PAELLA VALENCIANA TAN PROMESA PER XEMINÉ,HAUREM D' ESPERAR PER VORE SI EL XIQUET FA ALGÚN TIPUS DE HOMBRA,HAUREM D' ESPERAR PER VORE SI EL NUMBER 1 ÉS TAL O ES CONVIRTEIX EN UN 0 A L'ESQUERRE,PERÒ EL QUE NO HAUREM D'ESPERAR ÉS PER VORE AL 'REI DEL MAMBO' FER DE LES SEUES,FER ESPECTACLE I DEMOSTRAR A TOTHOM QUI MANA A L'ESFALT;COM HAUREU POGUT COMPROVAR JA.

SENSE MOTO ,SENSE UN BON SPONSOR PERÒ AMB MOLTES GANES I UNA POCA DE MALA LLET,TAMBÉ ES GUANYEN MUNDIALS.



AIXÒ AL FINAL IX.

SI NO ARA, QUAN?

  • dilluns, de març 12, 2007

    COMENÇA L'ESPECTACLE ( By Radio ERRE)

    10 DE MARÇ DE 2007
    COMENÇA L'ESPECTACLE A QATAR: BY RADIO ERRE
    ERRE QUE ERRE HI QUE FER MENCIÓ I INSISTIR EN L'ESPECTACLE QUE ESTEM A PUNT DE VORE EN AQUEST ANY,QUE MÉS QUE MOTOR VA A SER UN POC DE TOT.
    CUANT DIC TOT ÉS TOT, ÉS A DIR, SALVAJISME EN ESTAT PUR,DISCUSIONS ACALORADES AL XIRI HOUSE ,DESCALIFICACIONS DEL ' MILLOR PILOT DEL MÓN ', EUFÒRIA COLECTIVA PER UNA O DOS CARRERES BONES DEL XIQUET I DEL SEU COMPANY, EL ROBA-MUNDIALS, BÉ, PARE PER NO OFENDRE LA SENSIBILITAT DE NINGÚ.
    AQUEST ANY TINDREM INFORMACIÓ D'ALTRA RADIO, IMPARCIAL I COMPETITIVA, QUE DONARÀ UN ALTRE PUNT DE VISTA DE COM RODEN LES CARABACES.

    BÉ, AÇÒ NO MÉS A FET QUE COMENÇAR, I PER FINALITZAR AQUESTA PRIMERA INTERVENCIÓ NO MÉS CAL DIR :
    AIXÒ AL FINAL IX.

    dilluns, de març 05, 2007

    EL UNITED GUANYA A PESAR DE LA FUGA DEL MISTER !!!!!!!!!!

    Bon dia familia, este cap de setmana a segut de lo mes complet, aixi que nem a desglosar l´actualitat....

    1- Nova victoria del United: El equip va reaccionar de forma molt positiva, i despres de dos derrotes seguides i de l´espanta del tecnic, guanya al Casa Jos per un ajustat 5-3. Cal fer mencio especial a varios aspectes :
    - La nova dupla de la banqueta: Del bosque + Toni Grande. Son mes bons que els originals, quina forma de rotar jugadors, quina forma de viurer el partit, de guanyar-se un vestidor... els augure un gran futur a aquesta societat.
    - Les lesions castiguen l´equip: El parte medic avançs del partit era desolador, Vieri baixa d´ultima hora degut a un puntet de mal de pantxa, fruit de un sigro mal asentat... a Sergio Ramos, que li proben menys les dones que a Ronaldo, baixa per mal de costella, fruit d´un moviment brusc no sabem on... el lider baixa per inalar la pintura que utilitza per a pintar en casa... En fi, un milacre que guanyarem el partit!!!!!
    - Les discusions post-partit: Queda totalment prohibit discutir en public despres del partits, ja que dona la sensacio de mal rollo en l´equip. Com aço es totalment falç, la proxima vegada entrem al vestidor, ens peguem cuatre osties i a dutjar-se tot lo mon....

    2- ¿ Algu sap algo de l´antic entrenador ? La veritat es que les noticies que ens han arribat son desoladores, ja que pareig que la cosa es molt seria. A primera hora del dissapte, els rumors afirmaven que l´antic entrenador estava ingresat en la capsula de goku, intentant rehabilitar el fetge despres d´una brutal nit. Amitad vespra les noticies eren pitjor, ja que el fetge no funcionaba i necesitava respiracio asistida per a poder " malviure ". Pero el colp final fou brutal, ja entreda la nit els rumors apuntaven a un desgarro en el recto .... de 24 cms !!!!!!! Aquesta noticia a deixat a la plantilla molt preocupa, pero sols aixi es pot explicar que abandonara a l´equip a mitad tempora..... Si no podia no conduir!!!!!!!
    Si algu sap algo del cornejat, o el mateix implicat ja ha eixit de la capsula i ja li han aplicant els punts de sutura, que ens diga algo
    En fi, un gran cap de setmana en visperes de la Champions... que es prepare el Sant Edrin !!!!!!!!!!

    (By Le Petit Raul)