Última Hora

- -

dilluns, de novembre 27, 2006

CRÒNICA OFICIAL DEL DERBI ( By L'Auela)

Aquest darrer dissabte 25 11 2006 es disputà el derbi (molt més que un
derbi) mes esperat dels ultims anys. BENIARRÉS - GAIANES. Sinònim de RIVALITAT.

Rivalitat heretà dels nostres avantpassars quan eixien a pedraes de Beniarrés perque "axuxaven" alguna beniarrera.

Rivalitat dels derbis que es celebraen al patronat, segons ens cnten, on destacaen jugadors com maquineta, Peeeeeeepito, els biels, bufapots junior, sanchis...

Rivalitat transmesa pel malestar que sentien el Batano, El Ferrer, El Surdet per vore qui tenia mes caça en el terme, qui matava mes perdius, conills, torts...

Rivalitat heretà dels grans partits de futbet que enfrontava al Gaianes de Maquineta(el millor Gaianes de la història fins al moment, el de les copes exposades al museu) contra el Beniarres del Pato, Alzira, Champier, Rata...

Rivalitat heretà del temps dels XULAPOS (Dani i VAmpiro) on eixien a bofetades tots els caps de setmanes i inclús es destrossaven els cotxes com qualsevol cosa.

Rivalitat heretà pel Gaianes (era postdreamteam) on Miquel va inventar la CUCARACHA davant de Ximo el panader( i a més, en territori Beniarrero) fent un clau karateka desconeguda fins el moment i que es recorda mes que el salto de la rana del Cordobés.


Coliseum " Julia Pérez" - Març 2006. Després de la Remodelació.
Gaianes.



Deu mmeu quina rivalitat. Era el moment de vengar tot eixe odi acumulat any rere any.



El GAIANES UNITED eixia amb: Wilmot, Capi i Bielet, Kiko, Arturo, Maño y Tomasin. A la banqueta Tarito, Janquer i el Pana.
Comença el partit amb un Gaianes encollit per tot el pes de la història que porta damunt. El rival domina el centre del camp i en una jugada amb triangulació s'adelanta al marcador. Gaianes ho intenta però no crea perill anant-se'n al descans 1 - 0 per als Beniarreros.
Al descans el tècnic debutatnt, Juanet, dona uns sabis consells als seus pupils de com trencar la fèrrea defensa del rival i els anima a anar a per ells.
Tenim un breu incident al descans amb el porter del UNITED que amenaça en abandonar el equip però gràcies a DEU tot es calma i podem tornar a començar amb l'equip al complet.
La segona part es altre partit. El UNITED te un domini total a tot el camp, els balons arriben per fi als davaanters i comencem a crear ocasions.
Tomasin empata el partit amb un bon llançament de falta i no es trenca el genoll com el germà. El UNITED arrel del empat se'n ve amunt i desborda al BENIarres en nombroses arrivades, fruit de les quals Tomasin anota dos tantos mes i deixa el maracador fina en un clar 1 - 3.

ANÀLISI UN PER UN:

WILMOT. No pot fer res al gol. Segur en les eixides i acertat amb els peus.
Molt bè.
CAPI. Segur ahi darrere. Va buscar balons llargs al davanter. Li falta manar un poc més. Demanava el canvi tant fluixet que ningú de la banqueta es va donar conter. Bé.
BIELET. Mala sort per al menut de la saga. Lesió al genoll. Esperem diagnòstic. Bè.
KIKO. El lider. Va jugar per davant dels centrals va robar prous balons i buscava sempre el baló fàcil cap als companys. Molt segur al tall, bona falta i bon remat de cap en un còrner. Molt bè.
XIMO: De menys a mes. Va anar creixent al llarg del partit. Un poc imprecís en el passe als companys. Be al tall del baló. Espectacular treta de corner amb rosca que casi acaba en gol. Va acabar amb els peus envenats i els tacos marcats. Bè.
PANA. Esta millorant. Va soltant-se. Bones carreres per la banda. Va a més.
Bè.
ARTURO.Mermat físicament no va poder donar tot el fùtbol que atesora.
Esperem molt mes d'ell. Bé.
MIKI. L'Angulo del UNITED. Igual juga de davanter, mig, central, lateral i/o porter. Impresionant el toc de ba`´o en la falta. Llàstima. Va recordar els temps de jugador al WALDO. MOlt bè.
JANKER. Molt bona velocitat per la banda sorprenent fins als companys que no van anar ni al remat. Va suar la samarreta. Bè.
TARITO. Si li ix la jugada ix del camb en volandes. No va poder ser. Va a més. Bè.
TOMASÏN. Resolutiu. Li feia falta eixa certesa de cara al porter. De llarg el jugador mes perillos del UNTED. Es polvora. EXCEL.LENT.
EL MISTER. Jo crec que deuria deixat de passejar-se pel centro del camp en els partits i quedar-se ahí a la banda. Molt be en les instruccions,canvis i ànims a l'equip. MOlt bè.

LA CRÒNiCA. L'auela. Espectacular com sempre dins i fora del terrenys de joc. EXCEL.LENT.

AU CACAUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Desde "El Dique Seco" ( II) ( By Le petit Raul)

DONS BE, DESPRES DE JUGAR UN DELS PIJORS PARTITS DE LA BREU HISTORIA DEL UNITED, EN CONCRET LA SEGONA PART, EL EQUIP A REACCIONAT AMB CARACTER I EL DISSAPTE GUANYA EL DERBI CONTRA EL CHELSEA DE "XANCA".
LES CLAUS DEL DERBI:
1- EL EQUIP VA ESTAR MAGISTRALMENT DIRIGIT PER " LE PETIT RAUL", QUE VA CONSEGUIR QUASI UN IMPOSIBLE AL DONAR MINUTS A TOTS ELS DISPONIBLES I A MES A MES OBTINDRE LA VICTORIA. ( AÇO D´EIXA EN EVIDENCIA ALS ANTERIORS INQUILINS DE LA BANQUETA......)
2- EL EQUIP ES VA DEIXAR LA PELL, INCLUS ALGUN GENOLL.... PERO AQUESTA VEGADA VAN CORRER TOTS JUNTS I PER UNS SEGONS PAREIXIEM .... UN EQUIP!!!!!!!!!!!
3- LA CANTERA COMENÇA A RESPONDRER..... PAREIX QUE " ELS JOVENS" JA ESTAN PERDENT ELS NERVIS DEL DEBUT I EL SEU RENDIMENT COMENÇA A PUJAR. COM A MOSTRA UN BOTO:
LES PRIMERES INTERNADES DE GODOFREDO PER LA BANDA, AL MES PUR ESTIL DE LA " GALERA DE L´ALBUFERA", EL LIDER DONA ELS PRIMERS PASES AMB CRITERI DE LA TEMPORADA A MES A MES D´UNA INCORPORACIO AL ATAC QUE QUASI ACABA EN GOL... I " SERGIO RAMOS" .... BE, ESTE CANTERA NECESITA MENJAR APART. TACTICAMENT CADA VEGADA ES MES DISCIPLINAT, ENCARA QUE ELL ES DIU QUE NO LI PERMITIM EXPLOTAR LES SEUS VIRTUTS FISIQUES, I A BALO PARAT I PER SORPRESA GENERAL... ESTA MOLT ACERTAT. AMB EL BALO EN MOVIMENT ES ALTRA HISTORIA AIXI QUE ESTEM DAVANT DEL NOU " BECKHAM" I AÇO HEU TENIM QUE APROFITAR...... Zubi BUSCA ALGUN PATROCINADOR ASIATIC!!!!!!!!!!
4- LA REAPARICIO, I VAM 2501..... DEL GRAN NAPOLEON!!!!!!! AQUESTA VEGADA TRANSFORMAT AMB UN EXTRAORDINARI DISTRIBUIDOR QUE ENS DEIXA EL DETALL DE LA TEMPORADA AL MES PUR ESTIL MIKELHINO !!!!!!! MAGISTRAL LA FALTA QUE TIRA, AMB LA CONCENTRACIO ADECUADA, LES PASES JUSTES, MELENA AL VENT, MANS VEN COORDINADES I .......... A LA BARRERA!!!!!!!! QUINA FLIPA QUE ES VA PEGAR!!!!!!! SOLS PENSAR QUE PODIA FER EIXE GOL JA ES DE SER UN SUPERCRACK... EL PROXIM PARTIT TINDRAS MES MINUTS.
5- LA MALA, O BONA EN ESTE CAS, TINTA DEL CALAMARET. ES EL JUGADOR MES COMPLET DE LA LLIGA. PROVOCA A TOT CRISTO, TARJETES I GOLS A PARELLS, BRONQUES A WILLY.... EL NOSTRE " ROONEY" ESTA EN PLENA FORMA!!!!!!
EN FI, GRAN CAP DE SETMANA REMATAT AMB LA GRAN VICTORIA DEL MADRID....... NO HI HA RES MES " AGRADABLE " QUE GUANYAR EN MESTALLA DISPARANT SOLS UNA VEGADA I DAMUNT " RAUL". GRACIES CAPI, SEMPRE SERAS GRAN........ PERO NO TANT COM ANGULO!!!!!!
ES EL MAÑO EN FUTBOLISTES PROFESIONAL.... SOLS LI PEGA AL BALO SI ESTA PARAT!!!!!!!
ANGULO SELECCIO, ARAGONES RENOVACIO!!!!!!!!!
AMUNT UNITED.

L'Aficció està amb el Presi!!

I després vos queixeu del Tio Jougles. Si és l'únic tècnic que fa valoracions espectaculars dels encontres. Jo el vote per a futur tècnic, entranador i fins i tot psicòleg ortopèdic de l'equip. I el que tinga alguna cosa a dir (esperem no siga la huela manifassera... com acostuma a fer) que que se la guarde a la butxaca. Hip Hop ... JOUGLES; Hip hop ... JOUGLES.


By Vedranet

EL DERBI desde la llotja ( By El Presi)

HAT TRICK DEL CALAMAR EN EL DERBI
Pareix mentira, el drebi del united i ningú s'ha encarregat de calfar el partit en tota la setmana, pues el recalfarem després de jugar-lo.
United 3 - beniarrés 1. El resultat sona molt bé, però al descans el united perdia per 0-1 en una de eixes jugades que el united ens acostuma a adormir-se.
Soles les individualitats del calamar van capgirar el marcador, a base de "donar a comulgar" als de beni.
Per altra part hi ha que lamentar la lesió fortuita de bielisich, amb el genoll fotut (i es que hi ha que saber lesionarse com els grans). Esperem que no siga res.
Espectacular progressió de Godofredo, que ja corre la banda i dona passes; i es que a l'equip hi ha varios tipos de motors: El de pólvora del calmar, el de gasolina del pana, el diesel del gran capitán i el de vapor de godofredo.
També hi ha que dir que a algú li crema el baló en els peus, i quan el rep es posa a botar com si s'axixarrés (es el dónde està wally de la setmana - qui l'encerte tindrà dos minuts més al camp al proper partit).

Capitul de sancions: els rumors de que a l'auela li podien caure 12 partits per l'incident de la porteria es queden en rumors. Al final son 3 i ja ha complit 2. L'equip l'està esperant.
Capitul de lesionats: Le petit raul diu que provarà la propera jornada i McArtur jugà sense molesties però un poc aufegfat.
Entrenador: Es dedicà a arreplegar les pilotes que es perdien. Les vaques sagrades es dedicaren a organitzar l'equip al camp. Sols hi ha que vore la foto.



I per acabar avís a navegants: es plantegen rescindir fitxes per falta de compareixença

dilluns, de novembre 20, 2006

La contracrònica desde la llotja ( By El Presi)

EL UNITED SOLS ACONSEGUEIX UN EMPAT
Amb un equip en quadre (es començà el partit amb un sol canvi- i si no recorde mal hi han 20 fitxes) i plé de matxaques s'aconsegueix traure un punt. Hi ha que mirar-ho per la part positiva.
Entre lesionats, absents (hi ha jugadors que en el que va de lliga no se'ls coneix ni se'ls espera), i sancionats (un tema en el que el comité de competició encara està rascant i no té posició definida), es salva un puntet dels tres que ja es tenien a la bujaca.
L'equip va jugar fins que es marcà el 1-0, a xut de lepetitraul, jugada on es lesionà, fet que va marcar la segona part, sense un organitzador de joc. En la segona part la gent suà la camiseta pero es notà la falta d'algun jugador més tècnic.
Està clar que l'equip ni es tan bò com el dia del 8-1 ni tan roin com el dia del 5-2. El que hi ha es trobar el compromís entre les vaques sagrades i els corredors de la banda i això es té que anar provant dissabte rere dissabte.
L'entrenador sense pressió sonora va organitzar l'equip conforme anaven quedant-li jugadors disponibles.
Esperem que els lesionats puguen tornar a jugar en poc de temps i que el lio de les sancions s'aclarisca.
Amunt united!

LA CANTERA NO POT CONTRA EL PENULTIM

EL GAIANES UNITED PLE DE BAIXES NO VA PODER CONTRA EL PENULTIMS, LA CANTERA VA TINDRE ELS MINUTS QUE DEMANAVEM I NO VAN COMPLIR COM CALIA EN UNA SEGONA PART PLENA DE DEPROPOSITS.
El disabte la cantera no va aprofitar la gran oportunitat de demanar mes minuts i de reivindicarse davant del mister de que poden jugar tots els minuts sense que es note la qualitat de uns en altres.
Comencem,
En el partit vam quedar 1-1.
El partit en la primera mitat va ser fàcil i vam quedar 1-0, Le Petit Raul va estar en el centre i ell amb la ajuda de la cantera van estar molt be, estaven molt ben posicionats i el altre equip quasi ni va xutar a porteria.
Le Petit fa fer el gol del 1-0 en una falta molt forta, tan fort li va pegar que el genoll ixe que te no ho va assimilar i no va jugar en tota la 2ª part, cosa que el equipo ho va notar.
la segona part va ser un desproposit total (aço si que pareixia lo de los pollos sin cabeza) la gent corria i corria per tots els puestos sense saber que debia fer.
Molt mal i ja per arrematar ho ens fan el gol de falta per baix de les cames de la barrera.
I lo pitjor de tot va ser que a hora de sopar la cantera ni va apareixer, el maño del disgust que va pillar a les 10 ja estava gitat (es dur en ell mateixa i es va castigar sense sopar).
Soles vam complir el coixo de Le Petit, El president i el trainer.
El Puto CArboni estava contet de que havia jugat la cantera (es el unic president que conec que disfruta perdent pero jugant la cantera (es lo important clar!!)).
Bueno com ell es el que paga.
Au
( By Le Mister)

LE Mister LA CRONICA DEL PARTIT ES PROU AJUSTA A TOT EL QUE PASA, QUE NO FOU POC, PERO JO CREC QUE D´AQUEST TRASPEU ES POT TRAURE ALGUNA CONCLUSIO QUE POT SER MOLT POSITIVA PER AL FUTUR DE L´EQUIP.
1- ES VA DEMOSTRAR QUE PER A JUGAR 20 MINUTS PER PARTIT, I DE MOMENT NO PARLE DE LA CANTERA EN CONCRET, CAL ESTAR FISICAMENT MOLT MILLOR. A MOLTA GENT EL PARTIT LI SE VA FER MOLT LLARG I FISICAMENT NO VAM PODER RESPONDRE AL GOL EN CONTRA.
2- TENIM QUE ANAR A ENTRENAR SEMPRE QUE ES PUGA, PERQUE COM JA HE DIT AVANS, PER A JUGAR 20 MINUTS CAMINANT NO CAL ENTRENAR PERO PER A CORRER DURANT 20 MINUTS....
EL PASAT DIJOUS SOLS ENTRENA EL MANYO, WILLY I EL QUE ESCRIU.
3- SI CADASCU FA LA GUERRA PER EL SEU CONTER, NO PODEM ASPIRAR A RES. L´UNICA FORMA DE PODER JUGAR TOTS I DISIMULAR LES CARENCIES FISIQUES QUE TENIM RESPECTE A MOLT EQUIPS, ES JUGAR COM HEU FEREM LA PRIMERA PART, TOTS JUNTETS I RESPETAN LES POSICIONS.
4- I PER ULTIM LA MES IMPORTANT, ES VA DEMOSTRAR QUE TOTS FEM FALTA.... PERO QUE SI ELS RESULTATS NO ACOMPANYAREN L´AMBIENT SI QUE SERIA MOLT TENS. LA CANTERA, I ARA JA ESTIC PARLAT D´ELLS EN CONCRET, VA DONAR TOT EL QUE TE I PER ESTA PART NO ES POT DEMANAR MES, PERO NO ENS VA ARRIBAR PER A GUANYAR A L´ULTIM. AIXO EL QUE DEMOSTRA ES QUE LES VAQUES SAGRADES SON TANT IMPORTANTS O MES QUE LA CANTERA, I QUE SI DIUEN ALGO SEMPRE ES PER EL BENEFICI DE L´EQUIP.... EN FUTBOL 2+2 NO SEMPRE ES QUATRE.
EN FI, EL QUE TENIM QUE FER ES REMAR TOTS JUNTS, JA QUE TENIM UNES QUANTES BAIXES MOLT IMPORTANTS, I SI VOLEM NO PERDRE EL ACONSEGUIT FINS ARA, NO PODEM FER CADASCU LA GUERRA PER EL SEU CONTER NI VORE FANTASME ON NO HI HAN.
PER CERT, EL MEU GENOLL ESTA MOLT MILLOR... PERO NO SE QUANT PODRE AJUDAR A L´EQUIP, COM DIUEN ELS METGES, CALDRA VORER L´EVOLUCIO DIA A DIA.
AMUNT UNITED!!!!!!!!!!!!!

(By Le Petit Raul)

dijous, de novembre 16, 2006

PROXIM PARTIT DEL GAIANES UNITED, SEMPRE UNITED!!!!!

BON DIA XAVALS!!!!!!!!
AVUI ESTIC MOLT CONTENT, AHIR VA QUEDAR CLAR QUE EL CULPABLE DE TOTS ELS MALS DE LA SELECCIO ERA " EL SIETE ", EL ANTIC EH, I AMB LA SEUA EXCLUSIO DE L´EQUIP I AMB LES NOVETATS DE ANGULO, ANGEL..... EL EQUIP ESTA EN DISPOSICIO DE LLUITAR AMB XIPRE PER L´ULTMA PLAÇA DEL GRUP!!!!!!!!!!
DEU MEU, ESTE ARAGONES SEMPRE ES SUPERA..... MIRA QUE POSAR A UNA DEFENSA DE CENTRALS QUE SONA " JUANITO-NAVARRO"... SOLS FALTA LOPEZ-VAZQUEZ EL EL DOPLE PIVOT I GRACITA-MORALES EN PUNTA!!!!!!! PERO CUIDAO, ARAGONES NO ES EL CULPABLE.... TOTS ELS UELOS SEMPRE ACABEN RECORDAN ELS SEUS TEMPS JOVENS I ELL NO ANABA A SER MENYS!!!!!!!!
PER ALTRA PART, I PER A DEIXAR DE RIUREM VOS COMUNIQUE QUE NO ANIRE A ANDORRA ESTOS NADALS...... LA SOLA IMATGE DE VOREM EN UNA FREDA NIT ANDORRANA ARROPAT PER TITO " CARBONI " I EL SEUA ADORAT MIKI " FLORES " HEM POSA ELS PELS DE PUNTA!!!!!!
COM DIRIA EL PROXIM " CASAOR ".... EN ALTRA OCASIO SERA........
I PER ULTIM EL TEMA MES IMPORTANT.... EL GAIANES UNITED. EL PROXIM PARTIT ES EL DISSAPTE A LES 18.15 I JUGUEN CONTRA L´ULTIM. CREC QUE ES UNA MOLT BONA OCASIO PER A QUE LA GENT QUE NO A JUGAT MOLTS MINUTS PER ARA, APROFITE QUE L´EQUIP TE UNES QUANTES BAIXES ( DIDAC, VIERI,BALI,RATXA.....) I PARLEN ON ES DEU DE PARLAR....EN EL CAMP!!!!!!!!!!!
LES TEMPORADES SON MOLT LLARGUES, EL EQUIP ES NOU I ES PRECIS QUE FINS ARA UNS JUGAREM MES QUE ALTRES PERQUE CALIA CONSOLIDAR UN BLOC, UNA BASE QUE FASA POSIBLE LES POSTERIORS ROTACIONS I QUE ENS FACILITE JUGAR A TOTS.... DONCS BE, PER ELS MOTIUS ANTERIORS A ARRIBAT L´HORA DE QUE DEMOSTREM QUE SON UN " EQUIP " I QUE LA GENT ES DEIXE LA PELL EN EL CAMP I NO EN EL BAR....
AIXI QUE PROU DE PARLAR I TOTS A CORRER PERQUE COM ALGU PARLE MES QUE CORRE... VINDRAN TEMPS DE CRISIS I NO AÇO!!!!!!!!
TOMA PRESIO!!!!!!!!!!
ENS VEGEM.........
POST DATA: NO ES UNA ADVERTENCIA... ES UNA AMENAÇA!!!!!!!!

By, Le Petit Raul

dimecres, de novembre 15, 2006

Desde "El Dique Seco" replica a la llotja.

No hi ha que contar les coses com si foren la fi del món. Està clar que han aparegut veus crítiques davant la irregularitat del minuts que cada jugador ha disputat. Però açò passa en el 90% dels equips, i si fem memòria jo recorde unes 24h en Planes on va debutar el Tot Motor on els minuts que em permeteren jugar es compten amb els dits de la ma.

En fi, davant estos fets i veien que no som tots tant justos, el que està clar es que hi ha que encontrar un fòrmula que ens deixe jugar el suficient a tots però que ens permeta arribar al final del partit amb opcions de victòria. Hi ha partits que es té que assumir que es perdran (podem vore l´exemple de les tres primeres jornades) ara, també està clar que hi ha situacions en les que si es vol traure algo de trellat hi haurà gent que ha de jugar més que altra.

És lògic que segons el nivell de cadascú es tenen unes aspiracions, i és comprensible que a les persones amb major nivell futbolístic de l´equip els coste més assumir que després d´esforçar-se durant tot el partit es perda en l´últim sospir per una errada tonta, que a tots ens passa però a uns més que a altres, o que van fer-te un 5-0.

Davant les conversacions tingudes post-partit, jo veig que hi ha interés en arribar a una entesa pel bé de l´equip, per tant, hi ha que tindre confiança en que tots jugarem suficient, ja que la lliga és llarga i és trobarem en situacions en les que inclús ens toacarà jugar més del que volem.

No se li pot culpar l´actitut del Míster, ja que qualsevol altre en la seua situació havera callat.

Eixa frase del fa més qui vol que qui pot és molt sofrida.

I jo no vaig esta setmana perque encara en fa mal el genoll i em quede a València.

By Vieri

Gaianes ¿UNITED? ( By La Llotja)

Tal i com van succeir les coses el passat dissabte i vegent que ningú tira la primera pedra, hi ha una serie de temes que cal tractar amb profunditat i molta autocrítica.
A tots ens toca jugar un paper en l'equip, començant a la grada, passant pel porter i els jugadors i acabant en l'entrenador.

El UNited es va formar per a fer les coses de forma diferent a com s'han fet les coses des de sempre al gaianes de futbet.

No es per retraure coses, però al gaianes s'han donat ben poques oportunitats per a que la joventut es "desbravés", i es més, sempre s'ha buscat gent de fora
en tal de guanyar algun trofeu. Sols hi ha que nombrar equips com el Tot Motor, el Benicadell, Los Otros o la Música per recordar lo difícil que era jugar a l'equip del poble.

Si no recorde mal, quan es va parlar de fer l'equip, es va dir que era per fer les coses de diferent manera a com s'havien fet fins el moment. Es feia per jugar i divertirse, on tots participaren. S'anava a ensenyar-se i fer esport.
No portem ni dos mesos de lliga i les tensions ja estàn en boca de tots: comencem a repasarles:

No es pot ni es deu anar amb un cronometre a la mà controlant el temps que porta un jugador al camp, però tampoc es de justicia traure gent al camp i ferla eixir sense poder aplegar a suar la camiseta.

Hi haurá gent més preparada o amb més coneiximents futbolístics, però també hi ha que donar oportunitats als que no saben tant o no estàn tant preparats, encara que sigua per a que vagen darrere del baló.

En quant a l'entrenador, això de que vol ser ara el tercer porter reserva del suplent del segon equip, vol dir que no vol assumir cap responsabilitat i a lo unic que pot aspirar en l'equip es a waterboy (busqueu-ho al diccionari). Si li ha tocat la papeleta hi ha que assumirla fins el final, independenment dels resultats. L'equip s'ha fet per a jugar al futbol, no per a guanyar la xampions.

I per acabar vull dir que no hi ha que jugar amb la voluntat de les persones per fer les coses, perquè FA MES QUI VOL QUE NO QUI POT

dimarts, de novembre 14, 2006

Un altre Blogger (Antonio Pérez Pintor)

Si senyor, el mon del comerç electrònic fa furor i arriba als racons més amagats de la geografia
Un dels nostres millors buscadors, el ràpit Vieri ens ha trobat aquesta perla ( ja ens va deleitar amb la web dels "Locos" futbolistes de Beniarrés i ara...).

Qui no el coneix? I el Sannedrin com a grup integrador i que vol fomentar l'art del poble fa públic el seu blog on tothom pot tindre molta més informació.

Antonio Pérez Pintor Artístico


I com no, el Sannedrin li crearà un link que el podeu trobar en el marc de l'esquerre amb baix de la secció: Art

dilluns, de novembre 13, 2006

1er ANIVERSARI DE LA GRAN ESTRENA:" COLEGA DONDE ESTÁ MI COCHE"

Pel qui no recorde la gran estrena del mig any de l'any passat ací reenviem el cartell de l'estrena que en el seu dia lepetitraul penjà al sannedrin:
MEJOR PELICULA ESPAÑOLA 2005
SECCION: TRAGICOMEDIA
PROTAGONISTA ESTELAR: MIKEL, EL PLORO
MILLOR ACTOR SECUNDARI: XIMO, EL INCREDUL
ACTORS DE REPARTO: LA FAMILIA SANCHIS
TEMA:
UN JOVE ESTA DE FESTA AMB ELS SEUS AMICS, I DE SOBTE ES ABDUIT PER UNA NAU EXTRATERRESTRE. DESPRES DE FER-LI INNUMERABLES POBRES SOBRE LA SEUA CAPACITAT PER A DRENAR ALCOHOL, LI LLAVEN LA MEMORIA I EL TORNEN A LA TERRA.
EL JOVE TOTALMENT DESORIENTAT, AMB LA AJUDA DEL SEU FIDEL COMPANYER BUSCA DESESPERADAMENT EL SEU COTXE FINS A QUE EL TROBA....................................................................
O AIXO CREU ELL, PERQUE NO ES DESCARTA QUE ELS EXTRATERRESTRES EL TORNEN A RAPTAR QUANT TINGUEN ELS RESULTATS DE LES PROBES DE DRENAGE.
EN CONCLUSIO: IM- PRESENTABLE, DIC ...... IM-PRESIONANT
Com es comprobà, hi hava molta gent a la espectativa per viure una segon part de la pelicula, però l'artiste principal va fer dos grans erros que mereixen que li retiren l'oscar concedit per unanimitat l'any passat:
EL PRIMER va ser eixir de casa sense el cotxe (part molt important de la trama)
EL SEGON es que va fer fugina a les primeres de canvi i sense donar opció als actors de repartiment d'endrezar la situació.
CONCLUSIONS. EL xocolate i els xurros d'enguany es queden esperant a una nova actuació. La xurrera té ordre de guardar la tassa i els xurros no consumits fins que l'artiste done senyals de vida.

AQUESTA NOTICIA HA ESTAT PATROCINADA PER:


UNA DE CAL I UNA D'ARENA ( By Vieri)

Així podriem definir el partit del United esta semana, i es que si és cert que el sistema tàctic que utilitza l´equip està siguent l´acertat, també és cert que hi ha desajustos en moments puntuals, que traduïts al futbol volen dir perdua de punts.

I es que com sempre, l´equip ix dormint al camp i quan encara no ha trencat a suar ja ens l´han clavat dobladeta. Tots els partits s´ha de remontar el marcador en contra i si no fora per la moral que el bon joc dels últims encontres han donat a l´equip, tal volta estariem parlant d´altra cosa.

Pues bé, este partit contra els bulgars del “Estem pa Ubeda” no podia ser l´excepció i en els primers minuts el cosí d´ Stoickov, que juga en este equip, aprofitant que els nostres centrals tenien les lleganyes enganxades als ulls, ens va fer un bon txitxarro sense que Willy Valdés no poguera fer res.

A partir d´ací el de sempre, control absolut del United i ocasions claríssimes de gol desaprofitades. Per que eixe és l´altre lastre de l´equip, l´efectivitat del xuts és prou baixeta i necessitem dos mil xuts per a marcar un gol. En fi, la primera part acabà en empat a un.

La segon part va ser més intensa, però de nou es tornava a possar per davant al marcador el rival. El gol de l´empat a 2 no està documentat perque vaig haver d´anar a per un baló que vareu fora del camp. Però el millor estava per vindre, no podia faltar la trifulca de tots els partits, que va provocar l´expulsió del més gran dels bulgars, el qual va alçar la porteria amb una mà com si fòssin pallocs i la va desmontar. L´Auela també va perdre el cabet i se´n va anar als vestidor abans d´hora.



I com no hi ha dos sense tres, quan més apretava el United es van tornar a avançar els bulgars en una contra que ens va pillar completament descolocats. Tot pareixia perdut i el miracle va arribar, falta escorada a l´esquerre de l´àrea magistralment llançada pel major dels Sanchis que acaba en el baló en la red.

3 a 3 final i la ratxa invicta del United ja s´allarga tres jornades. Cal destacar que quasi plore d´emoció al veure a Poli al costat de la nostra banqueta seguint les nostres evolucions i disfrutant de la nostra qualitat. El nostre camí es torna a creuar i heu de saber que Poli sempre aposta a cavall guanyador.

dijous, de novembre 09, 2006

BAIXA PER AL UNITED

Mc Arthur no podrà disputar el pròxim partit amb el United.

dijous 09 nov, 8:25 AM
VALENCIA (Reuters) - El jugador Mc Arthur del Gaianes United no podrà disputar el partit de lliga del pròxim dissabte. El cos mèdic de l´equip ha declarat que no s´ha recuperat de la lesió sofrida al genoll esquerre durant l´enfrontament davant el Pikolinos, i que serà baixa per a este partit i dubte per al pròxim.
El jugador ha declarat "Es una llàstima haver patit esta lesió quan l´equip comença a funcionar, però esta és una plantilla de qualitat en la que qualsevol company que entre en el meu lloc de titular podrà complir amb garanties".
Mc Arthur havia rendit a un gran nivell durant tota la lliga, però especialment en les últimes victòries de l´equip. Ara l´entrenador del United tindrà que buscar-li sustitut entre els jugadors de la cantera.

dilluns, de novembre 06, 2006

Gaianes United - Pikolinos. La Crònica ( By Vieri)

Segon partit de la Era Le Petit Napoleon i segona victòria del “United” i esta vegada no contra un equip cuer, sino contra el “Pikolinos”, equip que fins este enfrontament lideraba la classificació.

El retard de l´Auela va fer que el Míster li buscara recanvi entre la cantera per a completar l´equip inicial. Axí pues, Ramos va partir en l´equip inicial trobant recompensa a les dures sessions d´entrenament.

El partit va començar de la manera esperada, amb el “United” ben colocat al camp i amb el líders de la lliga tocant de costat a costat però sense profunditat. El minuts anaven corrent i el “United” es despertava i anava mossegant terreny. Va ser aleshores quan una jugada a la contra del Pikolinos li va permetre avançar-se al marcador. Les coses pareixia que prenien el camí habitual i el “United” seria incapaç d´alçar el resultat.

Res més llunyà de la realitat, el gol en contra no va fer més que reforçar el magnífic moment de joc del “United”, que es va possar el mono de treball i va començar a crear futbol. Així, el Pikolinos anava quedant-se sense idees fins que un trallaç espectacular de Mc Arthur des de fora l´àrea es va estavellar contra el travesser i va deixar als liders tremolosos i tancadets en l´àrea. Acte seguit s´assenyalà un clar penal que l´Auela va transformar aconseguint igualar el marcador.

A partir d´ací domini absolut del “United” que aconseguí el segon abans de acabar la primera part, de jugada espectacular del seu “agresiu” davanter Tomassi.

La segona part fou mes bé una lluita campal, els ànims es van crispar i la duresa de les entrades augmentà per part del dos equips, fins i tot el major dels Sanchis es va exaltar mostrant els gens que el seu progenitor li ha trasmés . Una falta botada a la frontal de l´àrea li va permetre traure la ràbia i marcar el tercer.

Vores dos gols per darrere al lluminós porta al Pikolinos a perdre la calma i patir una expulsió. No quedava més que mantenir la fermesa defensiva, ben capitanejada per Couto i Txiqui, i esperar que acabara el partit o rematar-lo amb un contracolp. No obstant, els líders encara van aconseguir recurtar distàncies al marcador marcant el que seria el definitiu 3-2, a pesar d´algun sustet que altre que ens va donar Willy Valdés.

Finalment, l´arbrit davant les protestes del Pikolinos va expulsar un segon jugador i donà el partit per conclòs.

Tres punts més per al Gaianes United que ascendix posicions de manera imparable. La setmana que ve més.



CAMPIONS 2006 ( By Wan-xu)

Aquí els teniu, els campions 2006 de Motociclisme. Qui sap si l'any que vé dels tres tots ells son d'un mateix país i esperem que siguen del nostre.
Seria tot un gran esdeveniment per als amants a les motos. Des d'aquí es posa fi a una gran temporada, la primera totalement transmessa pel Sannedrin, felicitacions a la gran cobertura i que ha fet RadioBox, el nostre expert en la temàtica del pistó i la bujia.
Esperem estar en la pre-temporada de l'any que vé.

Fins aviat, ens quedem en les frases de la temporada:


125: La Copa Aspar.
250: Si no fora per les Valerianes.
MotoGp: El "Ala Daurada" guanya la partida a "los tres diapasones"

Radiobox al Ricardo Tormo

Per fí, radiobox esta temporada ha aconseguit estar present a un GP, des d'el principi fins el final.

DIVENDRES:-el dia del passeget
Poca gent a la grada, com es normal els divendres, i algún nuvolet que feia un poc més agradable l'estancia. L'organització com tots els anys, correcta (ja parlarem d'ella el dissabte i el diumenge).
A la pista ja s'intuien els senyals del que passaria el diumenge:
125: Bautista amb una mà, i la resta del equip aspar a l'aguait.
250: Aoyama i De Angelis despunten. Primera dosis de Valerianes per a Lorenzo (es el puto amo, pero un poc massa nerviós)
MotoGp. Passeig de les Ducati. La mona està afonà a la classificació. Les Honda entre 1º i 2n linia.

DISSABTE.- Si vols cervessa te la compres dins
Després de preparar les neveretes amb l'aiguasal i la intendència a la porta comencen els problemes: L'organització no permet l'entrada de cervessa. Quina casualitat! Un gran pot de cervessa de una marca catalana presideix l'entrada de pelousse (vore fotos).


Les raons que dona la organització es que podem armar aldarulls. Sincerament, el valent que tire una botella desde pelousse a pista i encerte no es mereix que se l'enduga la guardia civil, sino que se l'enduguen directament a les olimpiades perque es medalla d'or segur!.
Un altra, els xiringuitos del circuit venien cervessa a preu de wisky. ¿Jo no puc entrar pero tú si me la vens?
Com a bons veterans en estos temes, el tot motor va traure la seua vena delinquent i va poder passar uns quans litrets de cervessa i com mana la tradició algún de café licor, més fàcil de disimular.
En el tema esportiu quasi el mateix que el divendres:
125: La final de la copa Aspar amb tots als primers llocs.
250: A Lorenzo ya li administren la valeriana en forma de supositoris. Aoyama arrasa amb la ktm.
Motogp: Demà les ducatis son el rival. Rossi està afonat en la classificació i la pole es fruit de una volta a sac, però no té ritme.
DIUMENGE- El dia del colapse
8:00 El cruce de la A·3 i la A7 ja està colapsat a estes hores. EN aplegar al circuit a la gent de pelousse ens envien als parkings de la porta principal.
No hi hava prou gent per organitzar els pàrkings, estaven a mig omplir perque la gent aparcava on li pareixia. Ja dins conseguir dos pams de terreno per plantificar la paraeta està molt dificil, però a base de espantar als okupes ho aconseguim. Es transmeten els resultats del Warm up a Radio WanXu, i cal dir que Bautista s'en ix a final de recta de meta.
Abans de començar les carreres RadioBox exposa una teoria al tot motor "Al Ricardo Tormo qui fa la Pole no Guanya". Tireu d'hemeroteca i ho comprovareu.
125: La moto de bautista no tira, però la gent del terreno tira i guanya. Primera traca del matí. Entretinguda per anar obrint boca.Pole: Bautista, acaba cuart. Guanya Faubel.
250: De Angelis guanya!. A Lorenzo ja no li fan efecte els supositoris i si no es per Debón que li va fer la cobertura tota la carrera no sé en quin lloc havera acabat.
Pole: Aoyama, acaba caent.
MotoGp: OOOOOOOOOOHHHHHH! Xè que bò! Les monaes es paguen, i costen titols mundials. El millor dels tres dies, quan cau rossi, mitg circuit es queda mut, i l'altre mitg aplaudix. Que moment! I tal com radiobox va prometre a malasia dos bones botifarres li varem dedicar a la mona groga de circ!.

Hi hava que vore les cares dels italians que teniem al costat! Rossieros amb una camiseta que deia "grazie daniel", jo els contestaria amb un altra "GRACIES ELIES", els cinc puntets de portugal han aprofitat. La resta de la carrera va ser una festa per als que no es trauen a rossi. Pole Rossi, acaba 13. Guanya Bayliss i de palisón.
Pagaria altra volta per viure la mateixa carrera. Im-presionant.



Abans de despedirme fins a la pròxima temporada i poder estar present a més GP, vull dir que totes les opinions son de radiobox, i si algú en té un altra la pàgina del sannedrin està oberta als seus comentaris.
End of transmission