Última Hora

- -

divendres, de juliol 28, 2006

Radiobox als Usa

Una volta superats els problemes informàtics, que no de fronteres als USA radiobox torna a emetre:
MotoGp. U-ESE-A ! U-ESE-A! Aixina animaria Homer Simpson als americans sentat a la seua banqueta de 60 cm de ample (estandar del cul americà enfront al europeu de 45 cm). Rossi peta la yamaha després de fundir-li les rodes i per als poc observadors va intentar acabar les 2 ultimes voltes espentant la moto per arrapar algun punt. I Checa la millor yamaha!.
El llevataps va dictar sentencia i soles els que el coneixien van estar davant encara que mentre les rodes van aguantar. Hayden no passà el rodillo de l'any passat i Pedrosa per a penjar-li una medalla, el tio va fer dos pifies de hostia segura i les va traure i com sempre Melandri pel mig... .
Les ducati en esta carrera el color roig que tenien no era el de la pintura, estaven roges pels problemes de sobrescalfament que patien, es comprensible vegent a la dona de capirossi i la bocapato.
Les quinieles de cara al mundial van perfilanse: Hayden és el que més numeros té, Capirossi va pedre el 50% de les opcions a catalunya, pero de segur que mullará l'orella abans de que s'acabe la temporà. Al de groc les opcions se li esfumen com el fumet blanc que li treia la yamaha. I el tapat es Pedrosa, al que radiobox desde un principi no el posava en la quiniela.
Més a la República Txeca i si pot ser amb un final com el del 500 del '96. Feu memoria i recordeu qui van ser els protagonistes


dijous, de juliol 27, 2006

Tres Hondes al Podi. GP. USA ( By Wanxu)

Per motius que encara desconeguem, aquesta ha estat les últimes noticies que sabem del nostre company el incansable RadioBox:
"Radio Box té Problemes informàtics. Ja t'aplegarà la crònica"...
Aquestes paraules preocupen i molt, i si tenim en conter el sarao que s'està escomençant entre Israel el Liban amb l'ajud dels americans. Que no hauran agafat al radio box com a corresponsal de Guerra? En fí, guerres apart i esperem que acaben pronte anem a fer una petita crònica del que va ser el GP de Laguna Seca o més conegut com el US . GP.

Sols destacarem la participació dels pilots de GP, ja que les altre categories a estats units no van. Això de sentir les motos com a mosquits als yankis no els agrada. En fi, per a gustos Colors!!!.
Anem per feina...

MotoGP. Un Podi d'Honda. Així podriem resumir el GP. Les Hondes van anar molt bé i quasi tot ho van fer de categoria, tot el contrari que a les Yamaha. A Rosi, si aquell que ha tingut la flor al cul molts grans premis, li se va cremar la moto. Pedrosa va fer una carrera de Sobresalient, pero li va faltar la Matricula ja que va quedar segon, va arriscar i va axuxar a Stoner que va caure. Hayden a la seva, tota la carrera tirant i es va fer amb el Gat a l'aigua. El pobre del Vermeulen que va fer la Pole les rodes no li van aguantar i a mitja carrera ja no donava més de sí.
De la resta no cal ni nomenar-los, Elies s'en va sortir i le Monot.....

En fin...esperem que en el proxim GP Radio Box ja estiga en condicions....Salut i molt bones Vacances.

dimarts, de juliol 18, 2006

Radio Box a Alemania

Després del triunfal cap de setmana a terres de la gran betanya esta volta tocava passarles putes, encara tot i que es van poder salvar els mobles.
125: CARTERISTE A LA ITALIANA: Passini li furta la cartera a Bautista amb el genoll. Que hem de dir, no es la primera volta que passa a la copa aspar, o el nassut posa ordre dins de casa o algú no acabará alguna carrera en el que resta d'any.
250: LORENZO A LO PEDROSA: Per fí s'ha donat conter que hi ha un petrexo que es diu calculadora i es millor fer un tercer que no acabar. Ja està lider i si no li sen va la xapa altra volta té el títol a la boltxaca.
MotoGp: UN SAC DE PORTLAND!: Això es el que li fa falta lligar a la moto de Rossi per a que hi haga un poc d'emoció. Rossi 1 - Pedrosa 0. En el primer combat en igualtat de condicions Pedroseta ha eixit escaldat, primer Melandri i després Hayden li la van clavar. Que no es queixe de la tancada de Hayden perque l'americà havia vist com li clavava la moto a Melandri en les voltes de antes i lo unic que va fer va ser tapar el forat. Segur que a la pròxima ja procurarà anar davant per a que no li passe altra vegada.
El mundial de 125 i 250 sen va de vacances fins la República Txeca, però MotoGp se'n va d'excursió a Laguna Seca: Prepareu-se per a vore com els americans li lleven les pegatines a Rossi en el Sacacorchos. Per fer-se una idea la curva es com les eses del carrerón de la muerte pero a lo bestia.

RadioBox allí estará per a contar-ho

P.D. ( WanXu): Per a qui no sapiga com es el "Carreron de la Muerte" aquí teniu un plano. Com podreu comprobar li pega mil patades al "Saca Corchos del Circuit de Laguna Seca, en el mapa de baix. També l'hem posat.

CARRERON DE LA MUERTE.

















Circuit de EEUU. Laguna Seca


Resaca Mundialista....

Despres de la Resaca del Mundial, el Sannedrin torna amb més força que mai.

Qui auguraba que la màquina alemana guanyaria el mundial i si els optimistes deien que la roja també faria un gran paper, per a tots aquest una gran decepció.

Al final ITALIA la Squadra Churra s'ha en dut el gat a l'aigüa i ja van 4, així que els "jogo bonito" que no s'encanten que el joc d'equip i eficaç al final sempre trau bons fruits.

També hem de parlar del amic Zidane, quina despedida millor pot tindre un francés amb els seus origens i que juge amb el Madrid. Així volia que el recordaren i així el recordarem " El porc Francés".

Durant aquestes setmanes de descans també han parlat de Motos pero sols per parlar de Sete, que segons diu l'article adjunt se sembla molt a Sainz, aquí vos el deixe i a disfrutar que queden dos dies.

dilluns, de juliol 03, 2006

TRIUNVIRATO!!!!!!! ( By RadioBox)

Per fí, amb molt de esforç i molta gana la armada espanyola per fí ha guanyat a les terres dels fills de la gran.... bretanya.
Farà un parell d'anys els francesos van rallar el disco de tant de posar-lo, hui els anglesos també han experimentat la mateixa sensació. Amb la boca ben plena i en totes les lletres: TRIUNVIRATO.
125: TOT CONTROLAT: Bautista, el lider de la Copa Aspar, ho té tot controlat, deixa una miqueta als demés que tinguen la oportunitat de lluir les pegatines del carenat i fer una miqueta de publicitat per a enchufar i deixarselos mocats.

250: SAYONARA BABY!: EL puto amo torna a fer de les seues, se'n recorda de passar per fora als rivals i damunt els maxaca amb el crono de una manera insultant. EL lideratge està a 2 punts i les pifies de principi de temporà les ha sabut recuperar com els autèntics campions.

MotoGp: LA SORT DELS CAMPIONS: Que compre loteria Pedrosa que segur li toca. Això de salvar un pinyo i guanyar a lo Lorenzo té molt de merit, i desde principi de temporà estem observant que si corre el divendres té opcions el diumenge, pero, ai si li se atravessa el circuit, això es si que es patir!.
Altre que incluiriem dins de la sort dels campions es Rossi, perque segur que té que tindre amagades dos rodetes de eixes que duies quan encara no sabies anar en bici per aplegar a acabar segon, i ja va tercer al mundial!
Molt mal Hayden, això de fer experiments juganse el mundial diu molt poc dels japonesos, cosa que el nostre corresponsal WanXu pot corroborar en el seu dia a dia. De totes maneres RadioBox continua apostant per ell com al campió d'enguany, feu memoria i situeuse al gloriós 1999, on el noi de Seva va fer historia i on altre espanyol es coronà al 125 sense guanyar cap carrera.

En dos setmanes més.